Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران گفت: در حال حاضر تجهیزات آتش نشانی با شرایط قبل از حادثه پلاسکو متفاوت است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ پیروز حناچی، شهردار تهران، در مراسم افتتاح ایستگاه ۱۳۲ سازمان آتش نشانی شهر تهران با یادآوری این نکته که این روزها روزهای سالگرد اسرای عزیز است که یادآور خاطرات خوبی است. گفت: جا دارد از همه کسانی که برای آزادی اسرا تلاش کردند یاد کنیم و یادمان باشد که چه اتفاقی مهمی در این زمینه رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حناچی عرق سازمانی را موتور محرکی برای پیشرفت هر سازمانی دانست و گفت: وقتی یک سازمان عرق سازمانی بیشتری دارد موفقیت‌های بیشتری هم نصیبش می‌شود.

به گفته او سازمان آتش نشانی شهر تهران به واسطه دارا بودن این عرق سازمانی بالا توانسته با همه محدودیت‌ها مقابله کند و هر روز به فکر نجات جان انسان‌ها باشد

شهردار تهران افزود: این سازمان در این دوره به عنوان بازوی دولت عمل کرده است و شاهد مثال آن حضور در سیل گلستان و گرگان و دیگر مناطق سیل زده بود. آنها در سیل خرم آباد و خوزستان و حتی در آتش سوزی زاگرس هم حضور مستمری داشتند و به عنوان بازوی دولت عمل کردند و این خاطرات خوب فراموش شدنی نیست.

او با تاکید بر اینکه نظمی مشابه نظامی‌ها در سازمان آتش نشانی شهر تهران لازم است، زیرا اقدامات این سازمان همگی در مواقع بحرانی شکل می‌گیرد گفت: اگر این نظم وجود نداشته باشد کارها به درستی پیش نمی‌رود.

شهردار تهران به موضوع پراکنش مناسب ایستگاه‌های آتش نشانی پرداخت و گفت: این مساله تأثیر مستقیمی بر روی کاهش زمان رسیدن به حوادث دارد و در سازمان آتش نشانی به این موضوع توجه خوبی شده است.

حناچی با اشاره به اینکه خانواده بزرگی در سازمان آتش نشانی حضور دارند و این سازمان حدود ۵ هزار نفر عضو دارد که جزو بالاترین سرمایه اجتماعی در شهرداری محسوب می‌شود گفت: باید قدر این سازمان را بدانیم. نباید این سرمایه اجتماعی که ذره ذره ایجاد شده به دلایل مختلف خدشه دار شود و باید بیش از پیش حفظ شود.

او با اشاره به اینکه حادثه پلاسکو برای سازمان آتش نشانی شهر تهران نقطه عطفی بود ابراز داشت: هیچ چیز این سازمان نسبت به قبل از پلاسکو قابل مقایسه نیست و ما در سازمان آتش نشانی شهر تهران درس بزرگی از حادثه پلاسکو گرفتیم.

شهردار تهران گفت: امروز هم باید به این نکته توجه کنیم که باید از حادثه سینا مهر درس بگیریم زیرا اگر اینگونه نباشد فقط خسارت به جا مانده و هیچ پیشرفتی برای این ه نصیب ما نخواهد شد.

او ادامه داد: ما در سینامهر به دلیل تغییر کاربری ضربه خوردیم و باید این موضوع تغییر کاربری با حمایت مجلس تغییر کند و لایحه‌ای هم حتماً به مجلس خواهیم برد.

به گفته او حتی در حادثه پلاسکو هم تغییر کاربری‌ها باعث شد تا این حادثه رقم بخورد و سینا مهر هم نمونه همین تغییر کاربری‌ها بود.

شهردار تهران گفت: از میان یک میلیون ساختمانی که در سطح شهر تهران داریم، ۳۳ هزار ساختمان نا ایمن شناسایی کردیم.

او طرح ۹۹۹ سازمان آتش نشانی موضوع مهمی دانست که باید به آن توجه شود تا ساکنان هر خانه ناایمن باید بدانند که چرا ساختمان محل سکونتشان ناایمن است و در صدد رفع آن بر بیایند و اینگونه نباشد که بعد از حا ثه بگویند چرا اطلاع نداشته‌اند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آتش نشانی شهردار تهران حادثه پلاسکو تجهیزات سازمان آتش نشانی سازمان آتش نشانی شهر تهران سازمان آتش نشانی تغییر کاربری شهردار تهران حادثه پلاسکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۹۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکیه سادات اخوی نونوار می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، شهردار منطقه ۱۲ تهران گفت: طرح بازسازی این حسینیه در سازمان نوسازی شهر تهران تصویب شده بود و مقررشد از ۱۴ اردیبهشت با برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار، مرحله اول بازسازی این حسینیه آغاز شود.

وحیدرضا انارکی افزود: این حسینیه را که قدمتی بیش از ۲۰۰ سال دارد و در آثار ثبت ملی کشور ثبت شده است، حاج سید ابراهیم تقوی معروف به «اخوی» در زمان فتحعلی شاه قاجار در محله عودلاجان تهران احداث کرده که به مرور زمان به تکیه «سادات اخوی» معروف شده است و وارثان این حسینیه طی چند نسل متوالی تلاش کرده‌اند که میراث نیاکان به همان شکل و شمایل با سنت‌های باقیمانده حفظ شود.

شهردار منطقه ۱۲ گفت:این تکیه تاریخی که علاوه بر ظرفیت مذهبی جزوی از تاریخ کشور نیز محسوب می‌شود در سه مرحله شامل اجرای کانال زه کش، مقاوم سازی ایوان شرقی و مرمت‌های جزیی و تاسیساتی به کمک سازمان نوسازی شهر تهران بازسازی می‌شود.

دیگر خبرها

  • توضیحات آتش‌نشانی قزوین درباره حادثه‌ شهادت یک آتش‌نشان
  • نتایج بررسی آتش‌سوزی خیابان شهید انصاری قزوین چه بود؟
  • امدادرسانی آتش نشانان در حادثه تصادف در منظریه
  • نجات ۲۳ نفر در حادثه آتش‌سوزی آپارتمان ۶ طبقه در قم
  • جزییات آتش سوزی در انبار بیمارستان امام حسین
  • جزییات آتش‌سوزی در انبار بیمارستان امام حسین
  • آتش‌سوزی در بیمارستان امام حسین تهران
  • تکیه سادات اخوی نونوار می‌شود
  • دستگاه کارتن سازی جان مرد همدانی را گرفت
  • مهار آتش‌سوزی مهیب یک مجتمع مسکونی در کرمان