Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران آمریکایی سعی دارند با یک آزمایش دقیق پادتن، به ارزیابی دقیق‌تر افراد مبتلا به کووید- ۱۹ کمک کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از وب‌سایت رسمی دانشگاه تگزاس، پژوهشگران "مرکز سرطان ام.دی. اندرسون دانشگاه تگزاس"(University of Texas MD Anderson Cancer) باور دارند که شاید دو نوع متفاوت از واکنش قابل تشخیص پادتن کووید-۱۹ بتوانند راهی برای بهبود سلامت عمومی در برابر این بیماری ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروتئین‌های موسوم به "S-RBD" که به گیرنده پروتئین خوشه‌ای کروناویروس متصل می‌شوند، عفونت ویروسی را خنثی می‌کنند؛ در حالی که ممکن است پادتن پروتئین نوکلئوکپسید کروناویروس اغلب در معرض ویروس قرار بگیرند و محافظتی در برابر عفونت دوباره نداشته باشند.

پژوهشگران در این بررسی‌، یافته‌های مربوط به یک آنزیم مرتبط با آزمایش "الایزا"(ELISA) را ارزیابی کردند و پروتئین‌های کروناویروس را برای شناسایی پادتن‌های موجود در ۱۳۸ نمونه مربوط به بیماران مبتلا به کووید-۱۹ و ۴۶۴ فرد سالم به کار بردند.

نتایج آزمایش نشان داد که سه درصد نمونه‌های سالم، مثبت است و این نمونه‌ها پادتن پروتئین نوکلئوکپسید را در خود دارند. از میان نمونه‌هایی که پادتن S-RBD را در خود داشتند، تنها ۷۴ درصد دارای قابلیت خنثی کردن بودند.

"راگهو کالوری"(Raghu Kalluri)، نویسنده ارشد این پژوهش گفت: یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهند پروتئین نوکلئوکپسید که به پادتن‌ها متصل می‌شود، همیشه با حضور پادتن‌های خنثی‌کننده S-RBD در ارتباط نیست. وجود این پادتن، بهترین شاخص محافظت در برابر عفونت دوباره است. هدف ما این است که نسبت به استفاده زیاد از آزمایش سرولوژی مبتنی بر پروتئین نوکلئوکپسید برای شناسایی ایمنی احتمالی در برابر کووید- ۱۹ هشدار دهیم. ما باور داریم که برای شناسایی دقیق افرادی که پروتئین خنثی کننده دارند، باید آزمایش دقیق و قابل اطمینان S-RBD انجام شود.

برخی از آزمایش‌های تجاری سرولوژی در حال حاضر، تنها وجود پادتن‌های پروتئین نوکلئوکپسید را تایید می‌کنند. اگرچه این آزمایش‌ها قرار گرفتن در معرض ویروس را نشان می‌دهند اما به نظر نمی‌رسد که ایمنی را در برابر عفونت دوباره نشان دهند.

وی افزود: یافته‌های این پژوهش، نیاز به آزمایش مجدد نتیجه آزمایش پادتن را برای همه بیماران نشان می‌دهند.

"کاتلین مک‌اندروز"(Kathleen McAndrews)، نویسنده ارشد این پژوهش گفت: ما امیدواریم که یافته‌های این پژوهش علاوه بر ارزیابی سرولوژی افراد، به ارزیابی سریع کارآیی واکسن‌ها کمک کنند.

این پژوهش، در مجله "JCI Insight" به چاپ رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کووید 19 پادتن پروتئین کرونا در جهان پادتن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۹۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنگرز: انتظار از کشتی در المپیک نباید بیشتر از یک طلا باشد

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی با تایید صحبت‌های اخیر علیرضا دبیر مبنی بر بالا نبردن توقعات از کشتی عنوان کرد که توقع از این رشته نباید بیشتر از یک مدال در مجموع دو رشته آزاد و فرنگی باشد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حسن رنگرز در خلال برگزاری مسابقات جام تختی، درباره کامل شدن سهمیه کشتی فرنگی ایران برای شرکت در بازی‌های المپیک اظهار داشت: خوشحالم که الحمدالله کشتی فرنگی ما به شایستگی 6 سهمیه کامل را گرفت. با انسجام تیمی و بدون دغدغه از این حیث بتوانیم مسیر ناهموار و سخت آماده‌سازی برای المپیک را پشت سر بگذارد. البته الان هم حرف چند ماه گذشته را تکرار می‌کنم از ابتدا اولویت و هدف‎‌گذاری ما صرفا کسب 6 سهمیه نبود کمااینکه اگر در المپیک با 100 ورزشکار هم شرکت کنید خیلی به کمیت امتیاز نمی‌دهند و کیفیت کار مهم است، به صورت مشخص به رنگ مدا‌ل‌ها نگاه ویژه‌ای می‌شود و امیدوارم بهترین رنگ‌ها و نتایج را رقم بزنیم.

برگزاری کشتی فرنگی جام تختی بدون مدعیان

 

وی در مورد انتخاب ملی‌پوشان اعزامی به المپیک تصریح کرد: چرخه انتخابی تیم ملی کاملا مشخص است. در 60 و 67 کیلو مسیرهایی را برای ارزیابی فنی کشتی‌گیران تعریف کرده بود که درنهایت مقرر شد در هر دو وزن دو کشتی‌گیر ما در تورنمنت رنکینگ مجارستان مورد ارزیابی نهایی قرار گیرند. قطعا رقابت حساسی بین آنها هست. ما دو ارزیابی در چرخه تعریف کردیم بخشی از آن، در مجموع ارزیابی داخلی است که مسابقات کشوری را شامل می‌شود ولی صرفا قهرمان کشور شدن به منزله پوشیدن پیراهن تیم ملی نیست. کشتی‌گیر باید در رقابت بین‌المللی هم نشان دهد که می‌تواند به عنوان ملی‌پوش کسب افتخار کند.

رنگرز درباره صحبت‌های اخیر دبیر مبنی براینکه انتظارات از کشتی پایین آورده شود، گفت: ما منهای رقابت‌های 2012 لندن، در همه ادوار اگر مقایسه تطبیقی انجام دهیم، کاروان کشتی ما همیشه سهم خودش به جهت کسب یک نشان طلا را به ورزش کشور ادا کرده است. اینکه الان بنابر هر دلیلی فشار را روی کشتی بیش از فضای متعارف خودش تحمیل کنیم و بار را روی دوش ورزشکار بیاندازیم قطع به یقین نه تنها کمک‌کننده نخواهد بود، بلکه بازدارنده نیز خواهد بود. فرمایش دبیر را صددرصد تایید می‌کنم و توقع از کشتی در المپیک باید در هر دو رشته آزاد و فرنگی مجموعا یک نشان طلا باشد. این به منزله این نیست که قهرمانان ما تلاش نکنند که با حداکثر طلا برگردند اما آنچه باید مطالبه از کشتی باشد، به نظر من همان یک طلاست، همانطور که در المپیک‌های قبلی منهای 2012 لندن رخ داد.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در رابطه با وضعیت وزن 77 کیلوگرم بعد از تعلیق داخلی محمدرضا مختاری و بازگشت محمدعلی گرایی خاصرنشان کرد: کادرفنی با هماهنگی فدراسیون کشتی، برمبنای چرخه انتخابی تیم ملی و باتوجه به مصلحت ملی و زمان کوتاهی که وجود داشت عملا مصوبه را اعلام کرد و درخصوص 77 کیلو هم همین اتفاق رخ داد. باتوجه به زمانی که تا المپیک داریم، ارزیابی صورت گرفته به همین شکلی بود که اعلام شد.

وی همچنین درباره انتخاب امین میرزازاده به عنوان آقای ورزش ایران و کشتی به عنوان فدراسیون برتر سال 1402 گفت: اول از دوستان بابت طراحی این برنامه تشکر می‎‌کنم. کشتی در حوزه ساخت و ساز و سایر شاخص‌ها به شایستگی به عنوان فدراسیون برتر شناخته شده است. در مورد امین هم توقع غیر از این نبود کسب دو نشان طلای جهانی و بازی‌های آسیایی و آقایی ورزش کشور برازنده امین جان میرزازاده است. قطعا یک نشان قشنگ المپیک در کارنامه‌اش خالی است که امیدوارم آن را هم کسب کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • رنگرز: انتظار از کشتی در المپیک نباید بیشتر از یک طلا باشد
  • رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد
  • شکست بزرگ اسرائیل در آزمایش دفاعی ایران
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • خطر بروز افسردگی در میانسالی در اثر ساعت کار طولانی در جوانی
  • افراد مبتلا به آب‌سیاه نقاشی‌های معروف را چه شکلی می‌بینند؟ (+عکس)
  • ساعات کار طولانی در جوانی احتمال افسردگی و بیماری در میانسالی را افزایش می‌دهد