Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - قائم مقام طرح توسعه فاز 19 پارس جنوبی از تکمیل بخش نخست دومین خط لوله صادرات میعانات گازی فازهای سایت 2 پارس جنوبی خبر داد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت و گاز پارس، سیدحسین عظیمی ضمن اشاره به برنامه صادرات میعانات گازی سایت 2 پارس جنوبی با استفاده از دو سامانه گوی شناور(SPM) گفت: هم‌اکنون گوی شناور شماره یک به بهره‌برداری رسیده و با توجه به ورود گوی شناور دوم به ایران در اردیبهشت‌ماه، احداث خط لوله و نصب این سامانه در شرح کار قرارداد بخش فراساحل طرح توسعه فاز 19 پارس جنوبی در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ظرفیت بارگیری میعانات گازی با گوی شناور دوم را 7 هزار مترمکعب در ساعت عنوان کرد و افزود: این سامانه در موقعیت جنوب اسکله آسیای آرام نصب می‌شود.
قائم مقام فاز 19 پارس جنوبی درباره مشخصات و محل احداث خط لوله دومین گوی شناور بارگیری میعانات گازی فازهای پارس 2 گفت: خط لوله 36 اینچ مربوط به این سامانه به طول 7.6 کیلومتر، از میترینگ مشترک سایت 2 واقع در ضلع جنوب غربی پالایشگاه فاز 12 آغاز و پس از تقاطع با خطوط لوله فاز 14 به SPM دوم متصل می‌شود.
عظیمی با بیان اینکه در این پروژه از روش جدیدی برای کشش خط لوله دریا از ساحل (Shore Pulling) استفاده خواهد شد، گفت: در این روش لازم است لوله‌گذاری در دو مرحله انجام شود که در مرحله نخست جوشکاری و لوله‌گذاری 1300 متر خط لوله در بستر دریا توسط شناور سی مستر متعلق به شرکت تأسیسات دریایی انجام شد و پس از کشیدن لوله از ساحل، ادامه لوله‌گذاری اجرا می‌شود.
به گفته وی، مرحله دوم لوله‌گذاری دومین SPM بارگیری میعانات گازی فازهای سایت 2 پارس جنوبی، شهریورماه امسال تکمیل می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سایت 2 پارس جنوبی میعانات گازی لوله گذاری گوی شناور خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۹۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده

تحت سه سناریوی نه چندان خوش بینانه وزارت اقتصاد روسیه، صادرات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) این کشور ممکن است در چهار سال آینده، متوقف شود.

به گزارش ایسنا، تحت سناریوهای «محافظه کارانه» و «استرس» وزارت اقتصاد روسیه که علنی نشده است، تولید ال‌ان‌جی روسیه ممکن است در فاصله سال ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۵، در ۳۸.۶ میلیون تن ثابت بماند.

طبق سندی که توسط رویترز مشاهده شده، سناریوی پایه که خوش بینانه ترین سناریو است، رشد تولید از ۳۳.۳ میلیون تن در سال ۲۰۲۳، به ۵۶.۶ میلیون تن در سال ۲۰۲۷ را پیش بینی کرده است.

روسیه اعلام کرده است که با کارخانه های جدید واقع در منطقه آرکتیک، می‌خواهد ۲۰ درصد از بازار جهانی ال‌ان‌جی را در فاصله سال ۲۰۳۰ تا ۲۰۳۵ تامین کند که در مقایسه با حدود هشت درصد فعلی، بالاتر است.

با این حال، تحریم‌های غربی متعدد، موانعی را به خصوص برای پروژه جدید «آرکتیک ال‌ان‌جی ۲» به وجود آورده اند که پس از آغاز تولید در دسامبر، هنوز محموله‌ای را صادر نکرده است.

این پروژه قرار است به یکی از بزرگترین کارخانه های روسیه با تولید سالانه ۱۹.۸ میلیون تن ال‌ان‌جی و ۱.۶ میلیون تن میعانات گازی ثابت از سه واحد، تبدیل شود.

منابع آگاه اظهار کرده اند: تبدیل متان به مایع در دمای منفی ۱۶۳ درجه، اکنون در این کارخانه متوقف شده است. شرکت گازپروم همچنین آغاز فعالیت مجتمع گازی عظیم در بندر اوست لوگا را از زمان خروج شرکتهای غربی پس از آغاز جنگ اوکراین، به تاخیر انداخته است.

بر اساس گزارش رویترز، روسیه در حال حاضر دو کارخانه ال‌ان‌جی بزرگ شامل کارخانه یامال ال‌ان‌جی نواتک و ساخالین ۲ گازپروم دارد که اولی حدود ۲۰ میلیون تن و دومی بیش از ۱۰ میلیون تن ال‌ان‌جی در سال میلادی گذشته، تولید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده
  • تأکید ایران و پاکستان بر اهمیت همکاری در حوزه انرژی ازجمله خط لوله گازی آی‌پی
  • تمرکز ایران برای تبدیل شدن به بازیگر اصلی گازی منطقه/ از تمدید قرارداد گاز عراق تا تکمیل ساخت خط لوله صلح
  • وزیر نفت: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • اوجی: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • راه بی بازگشت پاکستان در تکمیل خط لوله گاز | سفر رئیسی صادرات انرژی ایران را تسهیل می کند؟
  • توسعه همکاری‌های منطقه ای ایران در جهت تبدیل شدن به‌هاب گازی منطقه
  • تعیین تکلیف خط لوله گازی آی‌پی در سفر رئیسی به پاکستان حائز اهمیت است
  • تعیین تکلیف خط لوله گازی آی‌پی در سفر رئیس‌جمهوری حائز اهمیت است