Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان ، گفت: هر مرکز علمی کاربردی تلاش کند با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و امکانات موجود یک مدرسه کسب و کار دایر کند.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ سید حسین قاضی‌عسکر روز شنبه در جلسه شورای مهارت در استانداری اصفهان گفت: فرهنگ‌سازی در ترغیب رشته‌های مهارتی، هدایت تحصیلی دانش آموزان به سمت رشته‌های مهارتی، توجه به آمایش سرزمینی و ایجاد مدارس مهارتی از مهمترین لوازم ارتقای مهارت در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ضرورت تربیت نیروی آموزشی مناسب جهت شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: نظام فنی و حرفه‌ای و متولیان امر نیازمندیهای مهارتی شرکت‌های دانش بنیان را در طرح‌های آموزشی خود مد نظر قرار دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان افزود: تعداد صنایعی که برای جذب نیرو به ما مراجعه می‌کنند و می‌خواهند از کشورهایی مثل هند نیرو جذب کنند زیاد است و از سوی دیگر در داخل با مشکل اشتغال مواجه هستیم.

وی تصریح کرد: این دوگانگی نشان می‌دهد در حوزه آموزش و پرورش باید تصمیمات جدیدی به منظور سوق دادن و ترغیب دانش آموزان به سمت رشته های مهارتی و تربیت نیروی ماهر فنی به منظور رفع نیازهای جامعه اتخاذ کنیم.

قاضی‌عسکر افزود: میزان تربیت نیروهای مهارتی در کشور در قالب آموزش‌های رسمی حدود ۱۵ درصد است که با احتساب نظام سنتی آموزش مهارتی حدود ۲۰ درصد جمعیت را شامل می‌شود و حال اینکه این میزان در کشوری مثل آلمان بیش از ۷۰درصد است.

وی اجرای مجدد طرح "کاد" برای دانش‌آموزان نقطه متوسطه، دخیل کردن ظرفیت‌های موجود برای ایجاد هنرستان و ایجاد مدارس کسب و کار، توجه به بازار خارج از کشور در آموزشهای مهارتی و فرهنگ سازی در این زمینه نیز میتواند در ارتقای نظام مهارتی جامعه موثر باشد.

معاون استاندار اصفهان با اشاره به ضرورت تامین منابع مالی با استفاده از طرفیت‌های قانونی، گفت: استفاده از تبصره ۲ ماده ۳۸ قانون ارزش افزوده جهت تامین مالی آموزشهای مهارتی برای شرکت‌های خصوصی از جمله فرصت‌های قانونی است که می‌تواند در کیفیت‌بخشی به آموزش‌های مهارتی مورد توجه قرار گیرد.

وی همچنین خواستار نظارت سمن‌ها و بخش خصوصی بر آموزشهای فنی و حرفه‌ای مرتبط با حیطه فعالیتی خود، شد و افزود: لازم است نظام صنفی رایانه در حوزه رایانه و فناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین اتاق اصناف، اتاق بازرگانی و خانه صمت بر آموزشهای مهارتی در این حوزه نظارت و ارزیابی و نیازسنجی لازم را به صورت شش ماهه به شورای مهارت استان اعلام کنند.

قاضی عسکر به نقش فرهنگ سازی در مراکز آموزشی رسمی اشاره و تاکید کرد: صنایع و صنوف روزهایی را برای بازدید دانش آموزان دبیرستان ها و مراکز آموزش عالی قرار دهند تا از این طریق هم فرهنگ کار و مهارت در جامعه ارتقا و هم نیازهای صنعت به بخش دانشگاه منتقل شود.

وی تصریح کرد: همچنین لازم است آموزشهای مهارتی هماهنگ و جایگاه هر نهاد و سازمان در شورای آموزشی مشخص شود تا برنامه‌ها با همپوشانی و به صورت اقدامات مکمل تداوم یابد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال اصفهان دانشجو جوانان دانشگاه علمی کاربردی استانداری اصفهان کرونا آموزشهای مهارتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۹۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد

مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان زرند در سال ۱۴۰۲ با فعالیت و عملکرد آموزشی مناسب در اکثر سامانه‌های آموزشی از جمله: ثابت، سیار شهری، روستائی، شاغلین بنگاه‌های اقتصادی، آموزش سربازان وظیفه و آسیب دیدگان اجتماعی، ۲ هزار و ۸۵۰ نفر از متقاضیان مهارت آموزی در بخش دولتی در حرفه‌های مختلف تحت پوشش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای قرار گرفته‌اند.

مهردادمداحی، رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان زرند ضمن قدردانی از تلاش مضاعف و جهادی کارکنان این مجموعه آموزشی و حمایت‌های مسئولان استانی و شهرستانی و بنگاه‌های اقتصادی از این مرکز گفت: در شرایط کنونی کشور و نارضایتی جوانان از وضعیت اشتغال، مهارت آموزی، یک امر مهم و حیاتی در کاهش نرخ بیکاری و آسیب‌های اجتماعی و افزایش بهروری و جلوگیری از عقب ماندگی تولید و در نهایت تحقق شعار سال است. 

 وی با اشاره به شرایط معدنی و رشد صنعتی شهرستان و نیاز مبرم بازار کار به افراد ماهر افزود: رویکرد مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان، توجه ویژه تامین نیاز بازار کار و ترویج فرهنگ مهارت آموزی و کارآفرینی است و از برنامه‌ریزی های مهم اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای در سال جدید هدفمند کردن آموزش‌های فنی مهارت در قالب سند مهارت استان کرمان می باشد. 

مداحی بیان کرد: سند توسعه مهارت با رویکرد محلی و منطقه‌ای و انجام نیاز سنجی‌های پیش بینی شده در هر شهرستان به شناسایی ظرفیت‌ها و آموزش‌های هدفمند و متناسب با نیاز بازار کار خواهد پرداخت.

وی درخشش نوجوانان مهارت آموز زرندی و کسب مقام در مرحله‌ی کشوری المپیاد ملی مهارت در ۲ سال اخیر را نشان از استعداد بالای فرزندان این شهرستان دانست و اهمیت به نوجوانان دارای فن و مهارت در کنار درس و آموزش کلاسیک را یکی از ارکان مهم توسعه و پیشرفت برشمرد.

رئیس مرکز فنی حرفه‌ای زرند افزود:خوشبختانه با برگزاری المپیاد‌های علمی و فنی مهارتی، نوجوانان شناسایی می‌شوند و پس از کسب مقام و رتبه از آنان قدردانی می‌شود.

مداحی گفت: در یک بازه زمانی مهم آن‌ها را رها کرده و به خوبی از آنان به عنوان کارآفرین در سطح جامعه حمایت نمی‌کنیم؛ اما از آنجایی که این نخبگان مهارتی با هوش و توانمندی خود می‌توانند در تولید نقش کلیدی داشته باشند، صاحبان صنایع و بنگاه‌های اقتصادی نیز به خوبی از آنان استفاده نمی‌کنند.

وی با اشاره به اهمیت مقام معظم رهبری در ابلاغ شعار سال در سنوات اخیر به تولید و اشتغال گفت: در ارتباط با تقویت تولید و اشتغال، مرکز فنی حرفه‌ای  برای آموزش و مهارت نیروی کار فعالیت‌های گسترده‌ای از قبیل توانمند سازی دانشجویان در حال تحصیل با مهارت، تکمیل اوقات فراغت دانش آموزان در ایام تابستان، اهمیت ویژه به مهارت آموزی سربازان وظیفه، برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه آسیب دیدگان اجتماعی راه‌یافته از کمپ و معلولین جسمی حرکتی انجام و  این موضوع را در برنامه اصلی خود قرار داده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • عزل معاون متخلف به‌ دلیل تنبیه دانش‌ آموز | عکس
  • کنفرانس ملی مهارت با ۲۰۰ اثر علمی و پژوهشی در اردیبشهت برگزار می‌شود
  • لزوم آموزش یک رشته ورزشى
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • زمان نام‌نویسی وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • اولین کنفرانس ملی مهارت ایران برگزار می‌شود
  • فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور