Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-24@15:25:32 GMT

خطر بی‌خانمان شدن 30 میلیون آمریکایی را تهدید می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۷۰۵۷۵

خطر بی‌خانمان شدن 30 میلیون آمریکایی را تهدید می‌کند

تاکنون حمایت دولت و گرفتن مهلت تخلیه و همچنین دریافت ۶۰۰ دلار در هفته به دلیل بیکاری باعث شده بود بسیاری از آمریکایی‌ها از بی‌خانمان شدن در نتیجه بحران اقتصادی ناشی از همه‌گیری کرونا مصون بمانند.

به گزارش مشرق، موجی از تخلیه منازل مسکونی در سراسر آمریکا در حال رخ دادن است و ده‌ها میلیون نفر با چشم‌انداز اخراج از خانه‌هایشان با توجه به انقضای حمایت‌های دولت فدارل روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون حمایت دولت و گرفتن مهلت تخلیه و همچنین دریافت ۶۰۰ دلار در هفته به دلیل بیکاری باعث شده بود بسیاری از آمریکایی‌ها از بی‌خانمان شدن در نتیجه بحران اقتصادی ناشی از همه‌گیری کرونا مصون بمانند.

اما این حمایت‌ها پایان ماه ژوئیه (ماه قبل) منقضی شد و موجی از تخلیه‌ها در سراسر آمریکا را به دنبال داشته است. این در حالی است که مذاکرات سران دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه آمریکا درباره بسته کمکی جدید به بن بست رسیده و اقدامات موقتی دونالد ترامپ هم در مسیر نامشخصی قرار دارد.

بیشتر بخوانید

آخرین آمار جهانی کرونا +جدول

تصویری که در فضای مجازی بسیار دست به دست شد، لوازم یک خانواده ۶ نفره را که روی هم کنار جاده انباشته شده بود نشان می‌داد که از خانه‌شان در نیو اورلئان بیرون رانده شده بودند، زیرا توانایی پرداخت اجاره را نداشتند.

طبق برآورد موسسه «آسپن»، یک اتاق فکر در آمریکا، دست‌کم ۳۰ میلیون نفر از ۱۱۰ میلیون آمریکایی که در خانه‌های اجاره‌ای زندگی می‌کنند تا پایان سپتامبر در خطر اخراج از خانه‌هایشان قرار دارند.

این موسسه هشدار داد بحران «کووید-۱۹» باعث آسیب بلندمدت به خانواده‌ها و افراد اجاره‌نشین می‌شود و همچنین در بازار مسکن ارزان قیمت اختلال ایجاد خواهد کرد و جوامع در سرتاسر آمریکا را بی‌ثبات می‌کند. «دایان ینتل» رئیس ائتلاف ملی مسکن کم‌درآمد به رادیو ملی آمریکا گفت: میلیون‌ها مستاجر وجود دارد که شب‌ها نمی‌توانند بخوابند زیرا نمی‌دانند اگر بی‌خانمان شوند، چه باید بکنند.

به گزارش روزنامه انگلیسی «گاردین»، انتظار می‌رود این فاجعه تازۀ ناشی از همه‌گیری به چهار گوشه آمریکا برسد. تحقیق انجام شده توسط «یوسی‌ال‌ای» نشان داد ۱۲۰ هزار خانواده در شهرستان لس آنجلس از جمله حدود ۱۸۴ هزار کودک در صورت ادامه این تخلیه‌های اجباری بی‌خانمان خواهند شد.

در همین حال، در کارولینای جنوبی ۵۲ درصد مستاجران توانایی پرداخت اجاره خود را ندارند و احتمال این وجود دارد که تا پایان سال میلادی جاری ۱۸۵ هزار نفر مجبور به تخلیه شوند.

بنابر این گزارش، گرچه رئیس‌جمهور آمریکا شنبه گذشته دستوری اجرایی را برای رسیدگی به این مسئله امضا کرد. اما این دستور مهلت مستاجرها را بیشتر نمی‌کند و همچنین کمک اجاره‌ای به مستاجران ارائه نمی‌دهد و تنها به آژانس‌های فدرال مثل وزارت مسکن و شهرسازی آمریکا دستور می‌دهد گزینه‌های حمایت از مستاجران را بررسی کنند. افراد فعال در حوزه مسکن این اقدام را ژستی بدون کارآیی خواندند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا انفجار بیروت قرارداد ایران و چین دونالد ترامپ آمریکا بحران کرونا رئیس جمهور آمریکا بی خانمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۰۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعبیر وارونه رؤیای آمریکایی/ راهپیمایی‌های گسترده حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های ایالات متحده نشانه چیست؟

به گزارش قدس آنلاین، در طول ۷۵سال گذشته از تشکیل رژیم جعلی، هیچ دوره‌ای به اندازه ۶ماه اخیر، علیه جنایات اسرائیل در شهرهای مختلف آمریکا فریاد و شعار سر داده نشده بود، اعتراضاتی که ظاهراً حالا دانشگاه‌های آمریکا به کانون آن تبدیل شده‌اند. پس از یورش نیروهای پلیس نیویورک به محوطه دانشگاه کلمبیا در نیویورک و بازداشت ده‌ها معترض حامی فلسطین، دامنه اعتراضات به سایر دانشگاه‌ها از جمله ییل کشیده شد، اعتراضاتی که نسل جوان در مرکز آن قرار دارد.

موج بیداری در نسل جوان آمریکا
در همین راستا، امیرعلی ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا در گفت‌وگو با قدس با اشاره به سرکوب معترضان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا، گفت: خواسته تمامی دانشجویان در اعتراضات سه ماه اخیر در ایالات متحده آمریکا درباره موضوع نژادی، صنفی، قومیتی و یا مسلمانان نبود، بلکه مسئله‌ای فراگیر به نام عدالت در جهان بود. ما شاهد یک موج بیداری در نسل جوان آمریکا هستیم و این می‌تواند در سرنوشت این کشور در آینده تأثیرگذار باشد.

وی تصریح کرد: در کشورهایی همانند آمریکا که به عنوان یک نظام سرمایه‌داری شناخته می‌شوند، این اعتراضات به مثابه نقطه عطفی در جنبش‌های حقوق مدنی تلقی می‌شود. این در حالی است که تمامی سازماندهی‌های تجمعات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا بر عهده قشر یهودی و مسیحیان این کشور است. امروز در جامعه آمریکا فلسطین به‌عنوان مصداق بارز نابرابری عدالتی در جهان تلقی می‌شود و همه جنبش‌هایی که در این کشور (آمریکا) مدافع عدالت هستند حول مسئله فلسطین جمع شده‌اند.

این استاد دانشگاه تأکید کرد: از زمانی‌که رژیم صهیونیستی با حملات وحشیانه خود به بیمارستان‌ها، مراکز درمانی، مساجد، مدارس و... دست به کشتار و نسل‌کشی زد، مردم به‌خصوص نسل جوان در کشورهای اروپایی و ایالات متحده آمریکا دربرابر این اقدامات واکنش نشان دادند. در ابتدا اعتراضات گسترده‌ای در خیابان‌های لندن، نیویورک، پاریس، برلین و... توسط آفریقایی‌تبارها، عرب‌زبانان، فلسطینیان و یهودیان برگزار شد و خواستار توقف فوری جنگ و آتش‌بس در غزه شدند.

تعبیر وارونه یک رؤیا
او اظهار کرد: به‌تدریج مسئله نسل‌کشی اسرائیل و نقض حقوق بشر توسط این رژیم در غزه در دانشگاه‌های غرب مطرح و اعتراضاتی در برخی از دانشگاه‌های آمریکا ازجمله کلمبیا (نیویورک) برگزار شد که واکنش تند طرفداران اسرائیل را در پی داشت.

ابوالفتح با اشاره به جلسه بازجویی و اخراج رؤسای سه دانشگاه آمریکا به جرم حمایت از غزه در کنکره آمریکا، گفت: کلودین گی رئیس دانشگاه هاروارد، لیز ماگیل رئیس دانشگاه پنسیلوانیا و سالی کورنبلوت رئیس دانشگاه آم‌آی‌تی، در جلسه استماع کنگره شرکت کردند که سرانجام لیز ماگیل رئیس دانشگاه پنسیلوانیا تحت فشارهای سیاسی لابی اسرائیل مجبور به کناره‌گیری از سمت خود شد. این در حالی است که در این سه دانشگاه هیچ فراخوانی برای نسل‌کشی یهودیان داده نشده بود اما مجلس نمایندگان آمریکا دعوت به تظاهرات در اعتراض به نسل‌کشی علیه فلسطینی‌ها را «فراخوان نسل‌کشی علیه یهودیان» قلمداد کرد.

وی با اشاره به موج دوم اعتراضات دانشجویان در بیشتر دانشگاه‌های آمریکا، گفت: دور جدید اعتراضات ازهفته اخیر در دو دانشگاه کلمبیا و ییل آغاز شده و به گفته مقامات پلیس، بیش از ۱۰۰نفر از دانشجویان بازداشت و عده‌ای ازجمله دختر ایلهان عمر، نماینده مسلمان حزب دموکرات آمریکا از دانشگاه اخراج شدند.

این کارشناس مسائل آمریکا در ادامه اظهار کرد: امروز دامنه اعتراضات به جنایات اسرائیل در غزه تنها متعلق به جامعه مسلمانان آمریکا نیست بلکه یهودیان در ایالات متحده با تشکیل سازمانی به نام «صلح» به دنبال برقراری آتش‌بس در غزه هستند. او تصریح کرد: امروز در آمریکا نسلی با عنوان زد یا نسل نت (از زمان متولد شدن خود با نمودهای عینی و ابزارهای جهان دیجیتال در ارتباط بوده‌اند) وجود دارد که چالش‌های جدی را برای نظام حکمرانی آمریکایی و چشم‌اندازهای مطرح و ادعایی از سوی آن ایجاد کرده است. چشم‌اندازهایی که بعضاً در قالب «رؤیای آمریکایی» و ارائه طرحی از مدینه‌فاضله آمریکایی به افکار عمومی آمریکا ارائه می‌شوند. 

سید حسین حسینی

دیگر خبرها

  • حمایت نهاد آمریکایی از پاسخ دفاعی ایران به اسرائیل
  • تعبیر وارونه رؤیای آمریکایی/ راهپیمایی‌های گسترده حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های ایالات متحده نشانه چیست؟
  • تجمع مقابل دیوان عالی آمریکا در حمایت از افراد بی خانمان
  • جایزه آمریکایی که با حمایت نویسندگان از مردم غزه لغو شد
  • آزادی بیان به سبک غرب / جایزه آمریکایی که با حمایت نویسندگان از مردم غزه لغو شد
  • اوکراین با حمایت آمریکا انرژی هسته‌ای خود را گسترش می‌دهد
  • بررسی امکان جریمه افراد بی‌خانمان در آمریکا
  • سیاست بایدن در قبال فلسطین می‌تواند به شکست وی در انتخابات منجر شود
  • گاهی دیدارهایی با آمریکایی‌ها داریم اما...
  • بشار اسد : گاهی دیدارهایی با آمریکایی ها داریم