Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@15:57:09 GMT

هیجان زدگی مردم در معاملات بورسی، ریسک بزرگ

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۷۰۶۸۱

هیجان زدگی مردم در معاملات بورسی، ریسک بزرگ

ایسنا/قم کارشناس اقتصادی بیان کرد: پشتوانه بورس، نقدینگی بدون پشتوانه است؛ بورس و شاخص به سمت بالاست و قطعا اهداف بلندمدت و بالاتری دارد که این امر محصول همان نقدینگی است، لذا نقدینگی باید وارد بورس شود نه خرج طلا و ارز.

جواد حسینی در گفتگو با ایسنا گفت: در سال گذشته بورس شرایط بسیار متفاوتی داشت که می توان به وجود بازارهای موازی همانند بازار طلا و ارز اشاره کرد که در آن شرایط خیلی از اوقات بازار بورس عقب تر از سایر بازارها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: آن زمان اگر کسی سهمی را در بورس خریداری می‌کرد حتی در صورت عدم اطلاعات قطعا سود میکرد اما درحال حاضر شاخص بورس به دوره ای رسیده که اولا هر سهمی را نمی شود در هر قیمتی خرید، ثانیا برای خرید برای خرید و فروش سهام حتما باید از آموزش ها و اطلاعات لازم برخوردار بود.
این کارشناس بورسی تصریح کرد: همانطور که مردم برای حل پرونده های حقوقی خود به وکیل و دانش آموزان برای آمادگی شرکت در کنکور به مشاورتحصیلی مراجعه میکنند مردم برای سرمایه گذاری در بورس هم باید از مشاوران آگاه کمک بگیرند که متاسفانه این امراز سوی برخی هموطنان مبتدی در معمالات بورسی نادیده گرفته میشود.
حسینی در ادامه بیان کرد: پشتوانه بورس، نقدینگی بدون پشتوانه است؛ بورس و شاخص به سمت بالاست و قطعا اهداف بلندمدت و بالاتری دارد که این امر محصول همان نقدینگی است، لذا نقدینگی باید وارد بورس شود نه خرج طلا و ارز.
وی اضافه کرد: بازار بورس دارای پشتوانه ملی است و سرمایه گذاری در آن خصوصا در حال حاضر بسیار خوب است، اما مردم نباید ابزار اصلی زندگی خود از جمله طلا، خودرو و مسکن را برای سرمایه گذاری در بورس از بین ببرند چرا که در این صورت بورس و سوددهی آن هیچ تاثیر مثبتی برایشان نخواهد داشت.
این کارشناس بورس در پایان گفت: سرمایه گذاری در هر شرایطی نیازمند راهنمایی گرفتن از افرادی است که در زمینه معماملات بورسی اطلاعات و تجربه کافیس را داشته باشند و در غیر این صورت سرمایه گذاری در بازار بورس ریسک بزرگی است که ممکن است نتیجه ناخوشایندی داشته باشد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بورس ریسک سرمایه گذاری سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۰۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس مانع ساماندهی معافیت مالیاتی صندوق‌های بورسی می‌شود؟

علی رغم تاکید وزیر اقتصاد در خصوص ساماندهی معافیت‌های مالیاتی صندوق‌های سرمایه گذاری و شرکت‌های بورسی، در روز جاری یک فوریت در خصوص طرح اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.

به گزارش تسنیم، در روز‌های اخیر حرف و حدیث‌ها در خصوص بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ بسیار بالا گرفته است. طبق این بند، مجموع معافیت‌ها، نرخ صفر مالیاتی، کاهش نرخ مالیاتی و سایر مشوق‌های مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی از محل مجموع درآمد‌های حاصل‌شده برای عملکرد سال ۱۴۰۳ کلیه مؤدیان به‌استثنای معافیت‌های دارای سقف زمانی مشخص و موارد مندرج در ماده (۱۳۹) قانون مالیات‌های مستقیم و قانون جهش تولید دانش‌بنیان برای اشخاص حقوقی تا پنج هزار میلیارد (۵.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال و اشخاص حقیقی تا پانصد میلیارد (۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال قابل‌اعمال شده است.

به بیانی ساده سقف معافیت مالیاتی صندوق‌های سرمایه گذاری بورسی از این به بعد ۵۰۰ میلیارد تومان است و مازاد این رقم بایستی به سازمان امور مالیاتی به عنوان مالیات عملکرد ۱۴۰۳ پرداخت شود.

مجلس در مقابل فشار بورسی‌ها کوتاه آمد؟

به دنبال رسانه‌ای شدن این موضوع، فضاسازی سنگینی علیه این اقدام اصلاحی در جهت منافع صندوق‌های سهامی در بازار ثانویه شکل گرفته که مشخصا ارتباطی به تولید و سرمایه گذاری ندارد.

به دنبال این فضا سازی‌ها و همچنین نامه‌ی رئیس سازمان بورس به رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین اعتراض برخی از نمایندگان مجلس به این مصوبه، در روز جاری یک فوریت در خصوص طرح اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ در مجلس به تصویب رسید.

در همین راستا سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب یک فوریت اصلاح بند «س» تبصره ۶ قانون بودجه گفت: امیدواریم در مجلس یازدهم بند قانون بودجه را به نحوی اصلاح کنیم که در عمل مانع سرمایه‌گذاری‌های افراد در بازار سرمایه به‌خصوص شرکت‌ها و صندوق‌ها با درآمد ثابت نشود.

لازم به ذکر است ساماندهی مالیات شرکت‌های بزرگ و همچنین صندوق‌های بورسی برای بار اول توسط وزیر اقتصاد در سال گذشته مطرح شد و هم اکنون باید دید واکنش وزارت اقتصاد به این موضوع چیست؟

ساماندهی مالیات صندوق‌های بورسی، سیاستی ضد تولید است؟

یکی از انتقاداتی که به بند س تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ از سمت برخی از فعالان بازار سرمایه وارد می‌شود، این است که این سیاست، سیاستی ضد تولیدی است. همچنین از طرفی اخذ مالیات از این صندوق‌ها منجر به خروج نقدینگی از آن‌ها می‌شود.

البته نکته‌ای که در اینجا باید به آن اشاره کرد این است که، اساس کار این صندوق‌ها در معاملات ثانویه است و مشخصا وظیفه‌ی آن‌ها تامین مالی پروژه‌ها نبوده و نیست. در واقع این صندوق‌ها به نوعی ابزاری برای مدیریت ریسک سرمایه گذاران و همچنین باز‌تر گذاشتن دست آن‌ها در ارائه ابزار‌های مختلف برای سرمایه گذاری هستند؛ بنابراین این ادعا، ادعای چندان درستی نیست که وضع مالیات بر این صندوق‌ها سیاستی ضد تولید است.

دیگر خبرها

  • ۱۶۱ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد
  • بورس سبزپوش شد؛ رشد مناسب بازار در هفته اول اردیبهشت
  • سیر تا پیاز بند بورسی
  • معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • درخواست سبدگردانی برای چه افرادی مناسب است؟
  • مجلس مانع ساماندهی معافیت مالیاتی صندوق‌های بورسی می‌شود؟
  • ورود ۴۲ میلیارد تومانی نقدینگی حقیقی‌ها به بازار سهام در روز سبز شاخص کل بورس
  • رشد اندک بورس در سومین روز اردیبهشت
  • بورس به مدار برگشت؟
  • افزایش سرمایه ۴۱۱۵ درصدی یک نماد بورسی