Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت مصدر ابوظبی، فعال در زمینه تولید انرژی های تجدیدپذیر در دنیا، قراردادی را با شرکت انرژی های تجدیدپذیر EDF در شمال آمریکا امضا کرده است که بر اساس آن هشت پروژه تولید انرژی تجدیدپذیر در این منطقه راه اندازی خواهد شد.

به گزارش «انرژی امروز» شرکت مصدر استراتژی سرمایه گذاری خود در انرژی های تجدیدپذیر ایالات متحده را اعلام کرده است و برای تولید 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 گیگاوات انرژی پاک در این کشور 50 درصد سهم این پروژه ها را از آن خود کرده است.

بر اساس توافق صورت گرفته بین مصدر امارات و شرکت انرژی های تجدیدپذیر EDF در شمال آمریکا، مصدر 50 درصد از سهم سه پروژه مزارع بادی نبراسکا و تگزاس را با تولید 815 مگاوات انرژی و 5 پروژه تولید انرژی خورشیدی ازطریق صفحات خورشیدی در کالیفرنیا به همراه دو سیستم ذخیره سازی انرژی با ظرفیت کلی 689 مگاوات انرژی خورشیدی و 75 مگاوات ذخیره سازی باتری لیتیوم یون را خریداری کرده است.

هر سه پروژه مزارع بادی در تگزاس و نبراسکا در حال ساخت هستند و پیش بینی می شود تا آخر سال 2020 به بهر برداری برسند.

پروژه های خورشیدی Desert Harvest 1  و Desert Harvest 2 هم مجموعا 213 مگاوات انرژی خورشیدی و 35 مگاوات  ذخیره باتری در کالیفرنیا ایجاد می شوند. دو پروژه 173 و 136 مگاواتی هم جزو پروژه های تولید انرژی خورشیدی هستند. این چهار پروژه هم در انتهای سال 2020 به بهر برداری می رسند.

آخرین پروژه با 166 مگاوات تولید انرژی و 40 مگاوات ذخیره سازی در سال 2021 به بهره برداری می سد.

به طور کلی این هشت پروژه بیش از 2 هزار شغل در بخش انرژی های پاک کشور ایجاد می کند و از انتشار بیش از 3 میلیون تن دی اکسید کربن جلوگیری خواهد کرد.

برچسب هاامارات متحده عربی انرژی امروز ایالات متحده آمریکا شرکت انرژی آتی ابوظبی (مصدر) مزرعه بادی مزرعه خورشیدی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: امارات متحده عربی انرژی امروز ایالات متحده آمریکا مزرعه بادی مزرعه خورشیدی آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو انرژی های تجدیدپذیر انرژی خورشیدی تولید انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۱۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه‌ بوئینگ و ایرباس در سوانح و حوادث هوایی آمریکا

دهه‌هاست که ایرلاین های جهان بین بوئینگ آمریکایی و ایرباس اروپایی تقسیم شده اند. پس از سال‌ها مشکلات ایمنی، جدا شدن در خروج هواپیمای بوئینگ ۷۳۷-۹ در پرواز آلاسکا ایر، منجر به استعفای مدیرعامل آن شد.

به گزارش کن نیوز؛ این حادثه به دنبال دو سقوط مرگبار هواپیماهای این شرکت در سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ رخ داد.

اینفوگرافیک زیر، نمودار تعداد حوادث هوایی ایالات متحده بین بوئینگ و ایرباس را به تصویر می کشد.

ایالات متحده بزرگترین بازار بوئینگ است و ۵۸ درصد از درآمد سالانه این شرکت در سال ۲۰۲۳ را به خود اختصاص داده است.

از طرفی، آمریکای شمالی سومین بازار بزرگ ایرباس نیز هست که ۲۱ درصد از درآمد سالانه این شرکت را پس از اروپا و آسیا تامین می کند. در زیر، تعداد حوادث هوایی بین این دو غول هواپیما سازی از سال ۲۰۱۴ در محدوده ایالات متحده و آب های بین المللی را می بینید:

*داده های سال ۲۰۲۴ تا پایان فوریه است.

در سال ۲۰۲۴ تاکنون، بوئینگ با ۲۰ حادثه مواجه شده است که پرواز آلاسکا ایر به دلیل فقدان پیچ و مهره درب خروج که باعث خارج شدن آن از لولا شده، شناخته شده ترین مورد بوده است.

یکی از محرک های بالقوه ای که توسط این شرکت شناسایی شده است این است که پاداش های کارکنان به شدت با انگیزه های مالی مرتبط است. در حال حاضر، در حالی که این شرکت روند تولید خود را بازسازی می کند، معیارهای ایمنی و کیفیت را برای ۶۰ درصد از پاداش سالانه آنها در نظر می گیرد.

برای سال‌ها، بوئینگ با نگرانی‌های ایمنی در مورد هواپیماهای خود مواجه بوده است، که باعث شده است استفاده از رگولاتورها هواپیماهای ۷۳۷-۸ خود را پس از یک سانحه مرگبار در سال ۲۰۱۹ به مدت دو سال متوقف کنند. از طرفی، تنظیم‌کننده‌های هواپیما از سال ۲۰۱۳ با کاهش شدید بودجه مواجه شده‌ است.

حال، مسائل کیفیت منحصر به بوئینگ نیست. در برخی از آخرین تحویل‌های ایرباس، مشتریان نگرانی‌های مربوط به کیفیت را همراه با شکایت از تاخیر در تحویل مطرح کرده‌اند. به عنوان مثال، در ماه ژانویه، یک هواپیمای ایرباس A319 در پرواز خطوط هوایی یونایتد به دلیل احتمالی درب معیوب فرود اضطراری داشت.

تا این مرحله، حوادث بوئینگ و ایرباس در سال ۲۰۲۳ در میان رکورد ۱۶.۳ میلیون پرواز در آمریکا به بالاترین حد خود در دهه گذشته رسید. خبر خوب این است که هیچ حادثه مرگباری در سال ۲۰۲۳ گزارش نشده است. در واقع، تقریباً در ۱۵ سال گذشته هیچ حادثه مرگباری در خطوط هوایی ایالات متحده رخ نداده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چشم ایران به برق خورشید روشن می‌شود؟
  • کربن‌زدایی لندن با بهره‌گیری از انرژی‌های پاک
  • جانمایی سه نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۱۳۵ مگاوات در همدان
  • مقایسه‌ بوئینگ و ایرباس در سوانح و حوادث هوایی آمریکا
  • ساخت آب‌شیرین‌کن خورشیدی مجهز به پمپ حرارتی در کشور
  • ساخت سامانه آب‌شیرین‌کن خورشیدی دستاوردی دیگر در کشور
  • ساخت آب‌شیرین‌کُن خورشیدی مجهز به پمپ حرارتی در کشور
  • برق نیمی‌ از خانه‌ها خورشیدی می‌شود
  • امکان تامین نیمی از مصرف برق خانگی با انرژی خورشیدی
  • تولید انرژی تجدیدپذیر و زیباسازی با توربین‌های بادی خیابانی