Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@23:03:01 GMT

از آژانس شیشه ای تا گیلانه در یک انتخاب

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۷۱۶۱۶

اسامی ۴۰ فیلم منتخب در بخش مسابقه نقد و تحلیل و پژوهش شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت اعلام شد.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، اسامی ۴۰ فیلم منتخب در بخش مسابقه نقد و تحلیل و پژوهش شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت اعلام شد.

براین اساس، منتقدان می‌توانند با انتخاب اثر مورد نظر خود و نگارش نقد، تحلیل و یا پژوهشی در خصوص سینمای دفاع‌مقدس و انقلاب و مقاومت در بخش مسابقه نقد و تحلیل و پژوهش شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت شرکت و آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش نقد، رعایت اصول و ساختار محتوایی اثر، در بخش تحلیل، جهان‌بینی و ایدئولوژی فیلمساز و نویسنده و در بخش پژوهش، مقالات، رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها درباره سیر تغییر و یا تکامل فیلمساز در حوزه مقاومت و یا دیگر موضوعات سینمای مقاومت، دفاع‌مقدس و انقلاب از ملاک‌های مدنظر انتخاب و داوری آثار است.

علاوه بر آن، آثاری که پیشتر در سه محور نقد، تحلیل و یا پژوهش در حوزه سینمای مقاوت، دفاع‌مقدس و انقلاب منتشر شده‌اند نیز می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند و ملاک ارزیابی و داوری بدون توجه به کیفیت و یا سازنده اثر، تنها نقد، تحلیل و پژوهشی است که درباره آثار می‌شود. 

این بخش جشنواره به صورت بین‌المللی برگزار خواهد شد و هیئت انتخاب جشنواره از میان فیلم‌های سینمایی مرتبط با انقلاب اسلامی، مقاومت و دفاع مقدس، ۴۰ فیلم سینمایی برتر را که در۴۰ سال انقلاب اسلامی ساخته و نمایش داده شده را انتخاب و برای «نقد و بررسی»، «تحقیق و پژوهش» و «تجزیه و تحلیل» منتقدان، نویسندگان، و دیگر مخاطبان معرفی کرده است. 

در این بخش از هر فیلمساز تنها یک اثر حضور دارد که این فیلم بر طبق اصول و مؤلفه‌های استاندارد فیلمسازی، از بین 360 اثر انتخاب شده است. 

«آژانس شیشه‌ای» اثر ابراهیم حاتمی‌کیا، «اتوبوس شب» اثر کیومرث پوراحمد، «اخراجی‌ها ۱» اثر مسعود ده‌نمکی، «استرداد» اثر علی غفاری، «اسکادران عشق» اثر سعید حاجی‌میری، «انسان و اسلحه» اثر مجتبی راعی، «بازمانده» اثر سیف‌الله داد، «باشو؛ غریبه کوچک» اثر بهرام بیضایی، «بربال فرشتگان» اثر جواد شمقدری، «بوسیدن روی ماه» اثر همایون اسعدیان، «بیست‌وسه نفر» اثر مهدی جعفری، «پروانه‌ای در مه» اثر جواد کاسه‌ساز، «ترن» اثر امیر قویدل، «تنگه ابوغریب» اثر بهرام توکلی، «جنگ نفت‌کش‌ها» اثر محمدرضا بزرگ‌نیا، «چشم شیشه‌ای» اثر حسین قاسمی‌جامی، «حماسه مجنون» اثر جمال شورجه، «حمله به اچ ۳» اثر شهریار بحرانی، «خداحافظ رفیق» اثر بهزاد بهزادپور، «دکل» اثر عبدالحسن برزیده، «دوئل» اثر احمدرضا درویش، «دیار عاشقان» اثر حسن کاربخش، «دیوانه از قفس پرید» اثر احمدرضا معتمدی، «روز سوم» اثر محمدحسین لطیفی، «روزهای زندگی» اثر پرویز شیخ‌طادی، «شب‌بخیر فرمانده» اثر انسیه شاه‌حسینی، «شور شیرین» اثر جواد اردکانی، «شیار ۱۴۳» اثر نرگس آبیار، «عقاب‌ها» اثر ساموئل خاچیکیان، «فرزند خاک» اثر محمدعلی باشه‌آهنگر، «قلاده‌های طلا» اثر ابوالقاسم طالبی، «کودک و فرشته» اثر مسعود نقاش‌زاده، «گیلانه» اثر رخشان بنی‌اعتماد، «‌لیلی با من است» اثر کمال تبریزی، «ماجرای نیمروز ۱» اثر محمدحسین مهدویان، «مردی شبیه باران» اثر سعید سهیلی، «مزرعه پدری» اثر رسول ملاقلی‌پور، «نفوذی» اثر احمد کاوری/ مهدی فیوضی، «هور در آتش» اثر عزیزالله حمیدنژاد و «ویلایی‌ها» اثر منیر قیدی، ۴۰ فیلمی هستند که در این بخش از جشنواره حضور دارند.

بنابر فرخوان شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، مهلت ارسال اثر به بخش مسابقه نقد، تحلیل و پژوهش این دوره از جشنواره پنجم مهرماه ۱۳۹۹ است.

شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در دو زمان ۳۱ شهریور تا ۶ مهرماه مقارن با هفته دفاع مقدس در بخش‌های «مدافعان سلامت»، «جشنواره جشنواره‌ها» و انتخاب استانیِ بخش «فیلمسازان بسیجی» و یکم تا هفتم آذرماه همزمان با هفته بسیج در بخش‌های «سینمای ایران و جهان»، «سیدالشهدای مقاومت»، «روایت قلم»، «نقد و پژوهش تحلیل» و انتخاب برگزیدگان ملی «فیلمسازان بسیجی» به دبیری مهدی عظیمی‌میرآبادی به همت انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره فیلم مقاومت آژانس شیشه ای گیلانه شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت بخش مسابقه نقد تحلیل و پژوهش دفاع مقدس ۴۰ فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۱۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروسی: به زودی به ایران سفر می‌کنم

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه‌ای با تکرار ادعاهای خود علیه برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران گفت: ایران باید بیشتر با آژانس همکاری کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه با خبرگزاری آلمانی "دویچه وله" مدعی شد که ایران هفته‌ها و نه ما‌ه‌ها با داشتن اورانیوم غنی‌شده کافی برای تولید بمب هسته‌ای فاصله دارد، اما این بدان معنا نیست که ایران در این مدت زمان سلاح هسته‌ای دارد یا خواهد داشت.

وی در این مصاحبه گفت که اگرچه غنی‌سازی اورانیوم در سطوح نزدیک به درجه تسلیحات باعث نگرانی است، اما نمی‌توان به این نتیجه مستقیم رسید که ایران اکنون سلاح هسته‌ای دارد.

گروسی ادامه داد: یک کلاهک هسته‌ای کاربردی به چیزهای دیگر مستقل از تولید مواد شکافت پذیر نیاز دارد.

وی همچنین با بیان اینکه که اهداف ایران نامشخص است گفت: خط مشی عمومی ایران این است که این ماده شکافت پذیر برای مقاصد پزشکی یا غیرنظامی مورد نیاز است.

این ادعاهای گروسی در حالی مطرح می شود که مقامات ایران بارها تاکید کرده‌اند که دکترین هسته‌ای ایران همیشه صلح آمیز بوده و هیچگاه به دنبال سلاح هسته‌ای نیست.

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران روز گذشته در نشست خبری هفتگی خود در این خصوص تاکید کرد: دکترین هسته‌ای ایران کاملا واضح و روشن است و اقدامات صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای را حق مسلم خود می‌دانیم. اساسا سلاح هسته‌ای در دکترین هسته‌ای ایران هیچ جایگاهی ندارد و بارها مواضع ایران در این‌باره اعلام شده است.

مدیرکل آژانس همچنین با تکرار ادعاهای خود درباره بازرسی‌ها از تاسیسات هسته‌ای ایران گفت: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آن سطح دسترسی را که نیاز است، دریافت نمی‌کند. این موضوع بر گمانه زنی‌ها در مورد برنامه هسته‌ای تهران افزوده است.

مسئله بازرسی‌ها در حالی مطرح می‌شود که آژانس 10 برابر بیشتر از دیگر کشورهای عضو "ان‌پی‌تی" بر تاسیسات ایران نظارت دارد.

پیشتر محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی حجم تاسیسات هسته‌ای ایران را حدود 2 درصد تاسیسات هسته‌ای سراسر جهان دانست و گفت: منطقی نیست بیش از 10 برابر دیگر کشورها، ایران تحت بازرسی قرار بگیرد.

وی در حاشیه شصت و هفتمین کنفرانس سالانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین گفت: ایران همکاری خوبی با آژانس بین المللی انرژی اتمی دارد. حدود 120 بازرس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هم اکنون مورد پذیرش و اعتماد ایران هستند و فعالیت جدی دارند.

گروسی همچنین در این مصاحبه در واکنش به تنش‌ها بین رژیم صهیوینستی و ایران اظهار داشته که هرگونه تصور حمله به تاسیسات هسته‌ای محکوم است.

وی درباره تهدید حملات هسته‌ای گفت: به نظرم عادی‌سازی صحبت از تسلیحات اتمی، استفاده از این تسلیحات و دستیابی به تسلیحات اتمی واقعا اسفناک است.

مدیرکل آژانس همچنین با بیان اینکه که آژانس همواره از گفتگوها میان ایران و آمریکا حمایت می‌کند، در خصوص مذاکرات ایران و آژانس گفت: آنچه واقعا به آن تمایل دارم، مذاکرات میان ما و ایران است، زیرا چیزهای زیادی وجود دارد که باید درباره آن شفاف‌سازی شود و به همین دلیل است که قصد دارم به زودی به ایران سفر کنم.

او گفت که پیامش به ایران این است که باید بیشتر با آژانس همکاری کند.

اسلامی: روابط با آژانس در حوزه پادمان برقرار استاسلامی: دامنه فعالیت انرژی هسته‌ای ایران گسترش یافت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گفتگو با رتبه اول مستندنگاری جشنواره پژواک
  • تغییر تصمیمات جبهه مقاومت و ضرورت بازنگری دربرخی تحلیل های رسمی
  • پشت پرده مقاومت رئیسی برای عزل وزیر اقتصاد /همین افاضات برای برکناری آقای وزیر کافی نیست؟
  • پژوهش ستون مستندسازی رادیویی است/ برنامه‌ساز حرفه‌ای آموزش ببیند
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی
  • گروسی به تهران سفر می‌کند
  • گروسی: به زودی به ایران سفر می‌کنم
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی