Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل بین الملل گفت: وزارت خارجه ترامپ کمترین اعتنایی به مسئله آبرومندی و پرستیژ در معنای عام و متعارف آن نمی‌دهد و این اولین بار نیست که آمریکایی‌ها وجهه بین المللی خود را از دست داده اند.

دیاکو حسینی کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص جلسه دیروز شورای امنیت و رای نیاوردن پیش نویس قطع نامه ضد ایرانی آمریکا در جلوگیری از لغو تحریم‌های تسلیحاتی ایران گفت: در تعریف متعارف آنچه دیروز در شورای امنیت اتفاق افتاد شاید شکست آمریکا باشد، اما اتفاق روز گذشته یعنی به تصویب نرسیدن پیش نویس قطع نامه ضد ایرانی مبنی بر لغو تحریم‌های تسلیحاتی ایران مسئله‌ای بود که توسط آمریکایی‌ها پیش بینی شده بود و در این حالت سوالی که پیش می‌آید آن است که آمریکا علی رغم اینکه از عدم استقبال از این پیش نویس آگاهی داشت چه طور آن را جلو برد؟

وی ادامه داد: ما زمانی که در مورد دولت ترامپ حرف می‌زنیم باید به این توجه کنیم که این دولت به ویژه در حوزه وزارت خارجه کمترین اعتنایی به مسئله آبرومندی و پرستیژ در معنای عام و متعارف آن نمی‌دهد و این اولین بار نیست که آمریکایی‌ها وجهه بین المللی خود را از دست داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسینی تصریح کرد: آمریکایی‌ها قبلا هم در موارد آشکاری عرف بین الملل را زیر پا گذاشته اند و هنجار‌های مرسوم بین المللی را نشانه رفته اند بنابراین صرف به تصویب نرسیدن پیش نویس قطع نامه ضد ایرانی را نمی‌توان شکست آمریکا در شورای امنیت قلمداد کرد و تصور کرد آمریکایی‌ها امکان جبران ندارند.

این کارشناس مسائل بین الملل ادامه داد: اساسا طراحی آمریکایی‌ها بر این است که می‌خواستند از طریق جلسه دیروز و عدم موفقیت در تصویب پیش نویس قطع نامه علیه ایران دستاویز لازم برای گام بعدی و هدف اصلی خود یعنی فعال کردن اسنپ بک و مکانیزم ماشه را ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه به نظر می‌رسد این بهانه ظاهری در نشست دیروز شورای امنیت به دست آمریکایی‌ها داده شده است گفت: چیزی که آمریکا از این نشست می‌خواست ناتوانی شورای امنیت در رسیدگی به طرحی است که از نظر آن‌ها فوریت دارد یعنی لغو تحریم‌های تسلیحاتی ایران.

حسینی ادامه داد: از نگاه آمریکای ترامپ که هیچ اعتباری برای آبرومندی قائل نیست همین نتیجه حاصل شده کافی است و آن‌ها با بالا بودن تعداد رای‌های ممتنع و یا اینکه کلا یک کشور به غیر از آمریکا به این پیش نویس رای مثبت داده است کاری ندارند.

این کارشناس مسائل بین الملل تصریح کرد: از نظر آمریکایی‌ها کارکرد نشست دیروز این بود که شورای امنیت در رسیدگی به موضوع تهدید ایران به عنوان کشور برخوردار از تسلیحات ناتوان بوده است و با این شرایط یک جانبه گرایی آمریکایی‌ها ضرورت دارد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: دولت آمریکا به دنبال بهانه‌ای است برای به رخ کشیدن ضرورت یک جانبه گرایی آمریکایی بود تا از طریق شورای امنیت وانمود کند که این نهاد توانایی رسیدگی به موضوع به این مهمی را ندارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دیاکو قطعنامه آمریکا شورای امنیت ضدایرانی کارشناس مسائل بین الملل پیش نویس قطع نامه آمریکایی ها شورای امنیت بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۴۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سن‌پترزبورگ روسیه مقصد بعدی دبیر شورای عالی امنیت ملی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، دبیر شورای عالی امنیت ملی، بنابر دعوت دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه، نیکولای پاتروشف، در رأس یک هیات بلندپایه‌ی امنیتی، برای شرکت در دوازدهمین "نشست بین‌المللی مقامات عالی رتبه مسئول در امور امنیتی" و "نشست دبیران شورا‌های امنیت ملی کشور‌های عضو بریکس" عازم شهر سن‌پترزبورگ روسیه خواهند شد.

در این سفر، بر اساس راهبرد سیاست چند جانبه گرایی و در تداوم دیپلماسی فعال و پویای سیاسی- امنیتی جمهوری اسلامی ایران، به‌ویژه در دولت سیزدهم و به منظور ارتقاء و توسعه‌ی روابط دوجانبه، منطقه ای و بین المللی، آقای دکتر احمدیان با همتایان خود از کشور‌های روسیه، برزیل، افریقای جنوبی، چین، هند و عراق نیز دیدار‌های جداگانه‌ای خواهند داشت.

اجلاس امنیتی سن پترزبورگ، با سابقه‌ای بیش از یک دهه، از معدود رویداد‌های امنیتی بزرگ سالانه در سطح بین‌المللی است که به ابتکار کشور روسیه تشکیل و به‌طور مستمر برگزار شده است. از جمله ویژگی‌های مهم این اجلاس مقابله با یکجانبه¬گرایی غرب، بویژه امریکا در عرصه‌ی امنیت بین‌الملل و نهادینه کردن روایت گری و روایت سازی مستقل در این ساحت است.

اهمیت و رویکرد این اجلاس به مقوله امنیت بین الملل موجب شده تا جمهوری اسلامی ایران، ضمن استقبال از آن، از ابتدا حضوری فعال در آن داشته باشد.

در نشست سال گذشته‌ی این اجلاس، مقامات ارشد امنیتی از بیش از یکصد کشور جهان در آن شرکت داشتند که حکایت از اهمیت و اقبال بین المللی به این رویداد امنیتی دارد. اطلاعات بدست آمده از نشست دوازدهم که از روز سه شنبه ۴/۲/ ۱۴۰۳ در سن پترزبورگ آغاز بکار می‌کند، حاکی از این است که رویداد امسال نیز در سطحی گسترده مورد توجه دولت ها، مسئولین امنیتی و رسانه‌های منطقه‌ای و جهان قرار گرفته است

آقای احمدیان پیش از این برای شرکت در نشست دبیران شوراهای عالی امنیت ملی کشورهای عضو شانگهای، به شهر آستانه قزاقستان رفته بود.

دیگر خبرها

  • هشدار درباره خطر حملات پهپادی برای امنیت ملی آمریکا
  • دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه می‌رود/ علت چیست؟
  • دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه سفر می‌کند
  • سن‌پترزبورگ روسیه مقصد بعدی دبیر شورای عالی امنیت ملی
  • احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه می‌رود
  • سرمایه فرزندانمان را خرج امنیت کشورهای دیگر می‌کنیم
  • انتقاد سناتور آمریکایی از تصویب لوایح کمک‌های خارجی
  • دسترسی به اطلاعات شهروندان آمریکایی قانونی می‌شود
  • دسترسی به اطلاعات شهروندان آمریکایی قانونی می شود
  • سناتور آمریکایی، دادگاه لاهه را به نفع اسرائیل تهدید به تحریم کرد