Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه امسال مراسم ماه محرم باید باکیفیت و همراه با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شود، گفت: امیدواریم با ابتکارات امامان جمعه این امر محقق شود تا مراسم محرم نیز به‌خوبی برگزار شود. به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو آیت‌الله رسول فلاحتی امروز در حاشیه ویدئوکنفرانس با حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدجواد حاج علی‌اکبری رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور در راستای نشست فصلی با نمایندگان، ولی فقیه در استان‌ها اظهار کرد: سازمان‌دهی و تولید محتوا از سوی امامان جمعه کشور، منجر به تقویت نهاد نماز جمعه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده، ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه برنامه اصلی ما در این راستا بهره‌گیری از ظرفیت شورای فرهنگ عمومی استان و ظرفیت‌های مردمی در مساجد و محلات است، گفت: رویکرد مهم نهاد نماز جمعه، بهره‌گیری از ظرفیت جوانان و استفاده از روش‌های مبتکرانه و جذاب است که باید این رویه را در استان تقویت کنیم.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور نیز دراین‌ارتباط تصویری با بیان اینکه امسال مراسم ماه محرم باید باکیفیت و همراه با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شود، اظهار کرد: امیدواریم با ابتکارات امامان جمعه این امر محقق شود تا مراسم محرم نیز به‌خوبی برگزار شود و این شورا برای تقویت نهاد نماز جمعه برنامه‌ریزی‌های ملی، استانی و منطقه‌ای دارد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاج علی‌اکبری ایجاد یک شبکه منسجم در قالب قرارگاه ملی برای تقویت ارتباط بین امامان جمعه را مهم دانست و افزود: این شبکه سبب افزایش گفتمان در کشور می‌شود که می‌تواند افق‌های روشن را برای نهاد نماز جمعه متصور کند.

به گفته وی، در این شبکه مجموعه پیشنهاد‌ها و نظرات امامان جمعه، بر مبنای سیاست‌های کلی مطرح‌شده از سوی رهبر معظم انقلاب مطرح و ثبت‌شده و در بخش‌های ملی، استانی و بومی، برنامه‌ریزی خواهد شد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه از مجموع برنامه‌های پیشنهادی امامان جمعه ۲۷ درصد ملی، ۲۹ درصد مناسبتی و ۴۴ درصد بومی است، گفت: موفقیت در سازمان‌دهی برنامه‌های امامان جمعه درگرو استفاده از ظرفیت شورای فرهنگ عمومی و ظرفیت‌های مردمی است و باید بدان توجه ویژه شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محرم فلاحتی نژاد رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور نهاد نماز جمعه امامان جمعه برگزار شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۴۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسرویان: جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عرفان خسرویان، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در افتتاحیه اولین کنفرانس ملی مهارتی ایران که امروز در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد گفت: هدف اصلی کنفرانس شکل‌دهی و سیاست‌گذاری به اکوسیستم حوزه مهارتی کشور است.

وی ادامه داد: در ابتدای برنامه هفتم توسعه کشور قرار داریم و این کنفرانس می‌تواند چراغ راهی برای مجریان و برنامه‌ریزان و سیاست‌گذاران برای تحقق اهداف مهارتی کشور باشد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خاطرنشان کرد: یکی از اصلی‌ترین سوالاتی که مطرح می‌شود نوع، نحوه و کنش نهاد‌های دولتی و خصوصی در حوزه آموزش‌ها و توسعه برنامه‌های فنی‌حرفه‌ای است.

وی ادامه داد: دولت‌ها برای افزایش نرخ رشد و توسعه و پیشرفت برنامه‌ریزی‌ها می‌کنند یک دولتی اگر بتواند کم‌تر از دو دهم درصد جی دی پی را افزایش دهد می‌توان گفت دولت موفقی است و این شاخص‌ها شاخص‌هایی است که دائماً مقایسه می‌شوند و محاسبه می‌شوند.

خسرویان تاکید کرد: سیاست‌ها باید ارزیابی شوند سیاست‌های اقتصادی، صنعتی و برنامه‌های توسعه‌ای کشور یکی از این برنامه ها، برنامه حوزه کارآفرینی و مهارت است.

وی افزود: مدل‌های مختلفی در دنیا کار شده است که در طول کنفرانس مقالات ارزشمندی در این زمینه در پنل‌ها ارائه می‌شود معروف‌ترین مدل فنی و حرفه ای، مدل کشور آلمان است کشوری که اقتصاد قدرتمند و پایدار دارد و برنامه‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای را دنبال می‌کند.

خسرویان افزود: در کشور چین یک چرخش راهبردی اتفاق افتاده است بازی و برنامه‌های آموزشی نخبه پرورانی به برنامه‌های آموزشی انبوه تغییر یافته است که محور آن کالج‌های فنی و حرفه‌ای هستند. کشور چین برنامه‌های جدی در حوزه فنی و حرفه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌است و چند ده میلیارد به این حوزه اختصاص داده است.

وی ادامه داد: کشور هند نیز به‌عنوان یک اقتصاد نوظهور، برنامه‌های مفصلی را در حوزه آموزش مهارتی و توسعه برنامه مهارتی طراحی کرده در حقیقت هند خود را پایتخت مهارت جهان معرفی کرده‌است می‌بینیم که همه کشور‌ها برنامه‌های گوناگون دارند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای افزود: ما در ابتدای برنامه هفتم توسعه هستیم مقام معظم رهبری شعار امسال را بحث تولید با مشارکت مردم قرار داده‌اند اگر جهش تولید بخواهیم یکی از محور‌های آن جهش حوزه مهارت در کشور است و باید با همکاری بین دستگاهی و سیاست‌گذاری‌های دقیق در بالادست بتوانیم برنامه‌های حوزه مهارتی و فنی‌حرفه‌ای را در کشور طراحی کنیم.

وی افزود: امیدواریم در این دو روز به این اتفاقات پرداخته شود افتخار ما این است که از ابتدای دولت سیزدهم در دوره جدید وزارت علوم با توجه وزیر علوم دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای ارتقای خوبی یافته است و دانشگاه فنی‌حرفه‌ای در نظام آموزش عالی کشور در شاخص‌های مختلف رشد خوبی داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور : گلستان باید الگوی برجسته وحدت معرفی شود
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • دستگاه‌ها دلیل عدم اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی را اعلام کنند
  • تحقق جهش تولید با جهش مهارت در کشور
  • خسرویان: جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود
  • جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود
  • دهمین آیین تک چراغ در مراسم میثاق با هنرمندان در مشهد برگزار شد
  • واکسیناسیون ‌۸۷۵ هزار قطعه طیور بومی در سیستان و بلوچستان
  • صدور مجوز کسب و کار‌ها با دستورالعمل‌های جدید از امروز
  • برنامه‌های هفته معلم در دشتی باکیفیت برگزار شود