Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، در  پیام منوچهر ذوالفقاری  آمده است:
یکی از حقایق الهام بخش و درس آموز ملت‌ها در عرصه جنگ‌های تاریخی، مقاومت و ایستادگی رزمندگان اسیر شده در بند دشمن است که به تناسب نحوه پایداری و تحمل سختی‌ها و مرارت‌های دوران اسارت و تاثیری که در روند موفقیت‌ها و پیروزی‌های کشورشان داشته اند، نزد جامعه خود از جایگاه و ارزش درخور وشایسته‌ای برخوردار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روایت مقاومت رزمندگان اسلام و فرزندان آزاده ملت ایران در جنگ تحمیلی هشت ساله برابر جنایت و وحشی‌گری‌های رژیم بعثی عراق، یادآور میزان پایبندی و باور توصیف ناپذیر آنان به اهداف و آرمان‌های دینی، انقلابی و ملی است به گونه‌ای که در این عرصه، متحمل شکنجه و اذیت و آزارهای فراوان شدند؛ اما در برابر دشمن، لحظه‌ای و ذره‌ای از خود سستی و ضعف نشان ندادند.
آزادگان سرافراز و مقاوم پس از پایان جنگ تحمیلی و بازگشت به آغوش ملت و میهن، دفاع مقدس خود را در عرصه هایی جدید و متنوع تداوم بخشیدند و با نقش آفرینی های سترگ در روند پیشرفت و تعالی کشور، افتخارات ماندگاری را برای نظام مقدس جمهوری اسلامی رقم زدند که آثار و پیامدهای آن در هر بخشی می تواند منشأ انگیزه سترگ و  پیش روندگی برای نسل جوان امروز قرار گیرد.
اینجانب با تبریک فرخنده‌روز، ورود آزادگان به میهن اسلامی به خیل آزادگان سرافراز و خانواده معظم آنان، آزادگان را ذخیره راهبردی و پرچمداران صبر و استقامت زینبی و مبلغان فرهنگ و تاریخ مقاومت و دفاع مقدس ملت ایران در مقطع تاریخی حساس معاصر دانسته و جا دارد با تأسی به رهنمودهای مقام معظم رهبری امام خامنه ای (مدظله العالی) و تکریم و قدردانی از مجاهدت های توام با بصیرت و هوشمندی این عزیزان، نسل جوان و نوجوان کشور را به درس آموزی از نقش آزادگان در تاریخ مقاومت و پایداری این سرزمین و سیره آنان در برابر دشمنان انقلاب و نظام ـ  به ویژه برای امروز مردم و این مرز و بوم بسیار آموزنده و الهام بخش است ـ ترغیب و تشویق کرد.

48

کد خبر 1422043

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۴۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا همه رزمنده‌ها روزه می‌گرفتند؟

در ۸ سال دفاع مقدس یعنی از سال ۵۹ که جنگ تحمیلی آغاز شد، شروع ماه رمضان در تیرماه بود و در آخرین سال جنگ یعنی سال ۶۷ ماه رمضان در فروردین و اردیبهشت ماه قرار گرفت و نتیجه اینکه در هشت سال دفاع مقدس ماه رمضان بین دو فصل بهار و تابستان واقع شده بود.

این روز‌ها در سایت‌ها و فضای مجازی به مناسبت ماه رمضان مطالبی دیده می‌شود که عده‌ای سعی دارند با خاطرات نه چندان دقیق به روزه‌داری رزمندگان در جبهه و در ماه رمضان بپردازند و متاسفانه اینچنین القاء کنند که رزمندگان علی‌رغم دستور فرماندهان و تأکید مبلغین دین که در جبهه‌ها حضور داشتند، بر واجب نبودن روزه‌داری برای رزمندگان باز در جبهه‌های مختلف با وجود گرمای زیاد و مأموریت‌های عملیاتی برای تقرب به خدا روزه می‌گرفتند.

جعفر طهماسبی از رزمندگان گردان تخریب در نوشته‌ای روزه‌داری در جبهه را اینگونه روایت می‌کند: «در دفاع مقدس بیشتر رزمندگان ملکف بودند؛ تقلیدشان از امام خمینی (ره) بود و در حکم شرعی همه رزمندگان به عنوان مسافر قلمداد می‌شدند. عمده آنها و فرماندهانشان اختیاری از خود نداشتند که در مکان‌ها و مقر‌های مختلف در مناطق عملیاتی قصد اقامت ۱۰ روزه کنند و نماز‌ها را کامل خوانده و روزه‌ها را بگیرند.

به اذعان رزمندگان در سال‌های دفاع مقدس، امر و دستور فرمانده در حین و قبل از عملیات نافذ بود و شرعاً رزمنده‌ای جایز نبود خلاف دستور آنان عمل کند.

 البته محدود رزمندگانی بودند که در جبهه روزه‌دار بودند. از جمله آنهایی که در جبهه راننده بودند؛ مثل راننده‌های کامیون، تانکر آب، راننده وسایل نقلیه سبک که خودرو در اختیار داشتند؛ چون بین مقر‌های پشتیبانی و عملیاتی در تردد بودند به فتوای امام (ره)، کثیرالسفر و یا دائم‌السفر بودند و باید روزه می‌گرفتند.

رزمندگانی که در پادگان‌ها، مقر‌های پشتیبانی و یا خطوط پدافندی مدت طولانی مستقر بودند و جابجایی نداشتند هم با اجازه فرمانده‌شان روزه‌دار بودند.

رزمندگان تخریبچی لشکر ۱۰ سیدالشهداء (ع) در ماه مبارک رمضان سال‌های دفاع مقدس به غیر از چند نفر که تعدادشان انگشت‌شمار بود، مجاز به روزه‌داری نبودند. دلیل آن آمادگی برای مأموریت‌های عملیاتی بود. مخلص کلام اینکه رزمندگان اسلام بنده خدا بودند و نه بنده خود.»

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • مراسم ۱۲ فروردین با سخنرانی رئیس جمهور در حرم امام برگزار می شود
  • داستان جمکران| روایت تصویری بنای مسجد مقدس جمکران
  • تالاب‌های چهارمحال‌وبختیاری؛ جاذبه‌های منحصر بفرد
  • نگاه وزارت میراث فرهنگی، تسهیلگری در جذب سرمایه‌گذاری گردشگری است
  • آیا همه رزمنده‌ها روزه می‌گرفتند؟
  • پیام مدیر کل ارشاد خوزستان به مناسبت روز جهانی تئاتر
  • شهر مقدس قم میزبان ۲ شهید گمنام می‌شود
  • پیام تبریک مدیرعامل بنیاد رودکی به مناسبت روز هنرهای نمایشی
  • مسابقه دومیدانی در جبهه به مناسبت میلاد امام حسن(ع)+فیلم
  • پیام تبریک مدیرعامل بنیاد رودکی به مناسبت روز ملی هنرهای نمایشی