Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، وزارت امور خارجه روسیه روز شنبه در بیانیه ای که در پایگاه اینترنتی آن منتشر شد با اشاره به رای گیری روز گذشته در مورد قطعنامه ضدایرانی پیشنهادی آمریکا گفت: حداکثر تلاش را برای جلوگیری از استفاده ابزاری آمریکا از قوانین بین المللی بکار می گیریم.

روز ۱۴ اوت نتایج رای گیری در شورای امنیت درباره پیش نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای برقراری ممنوعیت نامحدود تجارت تسلیحات ایران معلوم شد و این پیش نویس در شورای امنیت رد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 در بیانیه آمده است: مبتکران این پیش نویس قطعنامه از قبل اطلاع داشتند که این ایده آنها حمایت نخواهد شد. هیچ دلیلی برای تحریم تسلیحاتی ایران وجود ندارد.

گفتنی است قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید ممنوعیت تسلیحاتی ایران، دیروز نتوانست از سد شورای امنیت سازمان ملل متحد بگذرد و شکستی دیگر را در دفتر دیپلماسی زورگویانه آمریکا به ثبت رساند.

رای گیری انجام شده با  ۱۱ رای ممتنع، ۲ موافق(آمریکا و جمهوری دومینیکن)و ۲ مخالف شکست خورد.

وزارت خارجه روسیه در ادامه بیانیه می گوید: سیاست آمریکا برای کارشکنی در اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و نابودی برجام ویژه حل و فصل برنامه هسته ای ایران، سبب ناخوشایندی کشورهای جهان شده است. با این حال آمریکا تصمیم به اقدام در این زمینه گرفت.

 «نتایج رای گیری برای شرکای آمریکایی یادآوری این واقعیت بود که قوانین بین المللی وجود دارد و قطعنامه های شورای امنیت ازجمله قطعنامه ای که برای تایید برجام صادر شده است را باید همه کشورها ازجمله آمریکا اجرا کنند و این گونه نباشد که فقط بخشی از آن را که مورد قبول باشد اجرا کنند.» 

در بیانیه گفته شده است: به نوبه خود حداکثر تلاش ها را بکار می گیریم که اجازه ندهیم آمریکا از قوانین بین المللی که ارکان نظام جهانی را تشکیل می دهد، استفاده ابزاری کند.

وزارت خارجه روسیه می گوید: برای ما همکاری در شورای امنیت سازمان ملل برخورد احساسات بلندپروازانه نیست بلکه کار مشترک با درک مسئولیت به منظور حفظ و تقویت صلح و امنیت  جهانی است. هدف گیری آمریکا برای پیشبرد تحریم تسلیحاتی ایران با این هدف هیچ وجه مشترکی ندارد.

در بیانیه آمده است: شکست پیش نویس قطعنامه آمریکایی یک بار دیگر به وضوح این واقعیت را تایید می کند که مسیر برای حل و فصل و اختلافات و ایرادهای متقابل انباشته شده در منطقه خلیج فارس از بکارگیری شیوه های فشار و زور و سیاه نمایی ایران عبور نمی کند. 

«باید تلاش ها را برای یافتن راه حل های موثر چندجانبه با مشارکت همه کشورهای ذیربط و شورای امنیت سازمان ملل و ایران و همسایگان آن متمرکز کرد. این گونه راه حل ها می توانند  ارکان محکم امنیت جمعی در منطقه خلیج فارس را بنا کنند که منطقه به آن نیاز دارد.»

وزارت خارجه روسیه در ادامه با تاکید بر ضرورت اتخاذ چنین رویکردی برای تامین امنیت خلیج فارس خاطرنشان کرده است: نه فقط کشورهایی که در منطقه و در همسایگی یکدیگر بسر می برند، به این اقدامات برای خروج از بحران و پایان دادن به مناقشه ها علاقه مند هستند بلکه این هدف و وظیفه جامعه جهانی است زیرا اوضاع منطقه خلیج فارس بر شکل گیری شرایط ژئوپلیتیکی تاثیر قابل توجه دارد. 

«به همین دلیل حفظ و ادامه اجرای برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت از سوی همه طرف ها بسیار اهمیت دارد.»  

 در ادامه بیانیه آمده است: پیشنهاد دیروز ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه برای برگزاری اجلاس سران کشورهای عضو شورای امنیت با مشارکت سران ایران و المان، دعوت به آغاز گفت وگوهای مشروح و همکاری سازنده در این راستای مورد نیاز برای همه است. امیدواریم که از این پیشنهاد حمایت گسترده شود و تحقق یابد. نباید تعلل کرد. 

رییس جمهوری روسیه روز جمعه با اعلام حمایت کشورش از برجام، خواستار برگزاری نشست فوق العاده شورای امنیت به صورت آنلاین با مشارکت ایران و آلمان شد. 

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: خارجه روسیه شورای امنیت خلیج فارس رای گیری پیش نویس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۴۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارکات نظامی آمریکا برای اوکراین از سر گرفته خواهد شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، یک سناتور آمریکایی اعلام کرده است که احتمالاً تدارکات نظامی برای اوکراین اواخر هفته آینده از سر گرفته می‌شود.

در همین ارتباط، سناتور «مارک وارنر»، رئیس کمیته اطلاعاتی سنا گفته است که ایالات متحده ممکن است تا پایان هفته آینده تدارکات نظامی به اوکراین شامل موشک‌های عملیاتی-تاکتیکی اتکمز را از سر بگیرد.

روز گذشته نیز وزارت خارجه روسیه با انتشار بیانیه‌ای، به طور رسمی به تصویب لایحه کمک نظامی جدید در مجلس نمایندگان آمریکا برای به اوکراین، واکنش نشان داد و تاکید کرد که «واشنگتن رویکرد خود را از پیروزی اوکراین، به ادامه‌دار کردن جنگ دست کم تا پایان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا (در ماه نوامبر)» تغییر داده است.

وزارت خارجه روسیه در این بیانیه اعلام کرد: تشکیلات حاکمیتی در آمریکا صرف نظر از تمایلات حزبی، آماده است تا رژیم کی‌یف را تا کشته شدن آخرین اوکراینی تسلیح کند و بتواند در خاک روسیه علیه اهداف غیرنظامی دست به حمله‌های تروریستی زده، اقدامات خرابکارانه انجام داده و خبرنگاران را بکشد.

در ادامه این بیانیه آمده است: کاخ سفید دیگر روی «پیروزی افسانه‌ای اوکراین» حساب نمی‌کند بلکه می‌خواهد ارتش اوکراین دست کم تا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، مقاومت کند تا از این طریق مانع تخریب چهره جو بایدن شود.

در بخش دیگری از بیانیه وزارت خارجه روسیه می‌خوانیم: اقدامات آمریکا به عنوان یک طرف غیررسمی جنگ اوکراین، بی‌قید و شرط و قاطعانه خنثی خواهد شد و غرق شدن روزافزون واشنگتن در جنگ ترکیبی علیه روسیه، در نهایت همچون جنگ آمریکا در ویتنام و افغانستان، به شکستی مفتضحانه و تحقیرآمیز بدل خواهد شد. به‌هر حال، تلاش مذبوحانه و تب و تاب برای نجات رژیم نئونازی ولودیمیر زلنسکی، محکوم به شکست است. اهداف و مقاصد عملیات ویژه نظامی تمام و کمال محقق خواهد شد.

همچنین «دیمیتری پولیانسکی»، معاون اول نماینده دائم روسیه در سازمان ملل اعلام کرد که ارائه کمک‌های نظامی جدید آمریکا به اوکراین به جلوگیری از پایان شکوهمند رژیم کی یف کمک نمی‌کند.

وی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: هنگامی که رئیس و رهبر دولتی به مردم خودش اهمیت نمی‌دهد و کشورش را نمی‌فروشد، همچنین اتفاقی رخ می‌دهد؛ اینجا چیزی برای جشن‌گرفتن نیست.

این دیپلمات روس اوکراین را «شرکت نظامی خصوصی» ضدروس توصیف کرد و در ادامه نوشت: این شیوه کمی بیشتر کار خواهد کرد، پول بیشتری به جیب زده می‌شود، سلاح بیشتری دزدیده می‌شود و ده‌ها هزار اوکراینی کشته خواهند شد.

پولیانسکی همچنین گفت: اما پایان شکوهمند رژیم کی‌یف بدون توجه به این بسته جدید و تمام تلاش‌های بیهوده حامیان آمریکایی و ناتو برای زنده نگه داشتن آن اجتناب‌ناپذیر است.

طی دو روز گذشته مجلس نمایندگان آمریکا بسته کمک خارجی ۹۵ میلیارد دلاری برای اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان را تصویب کرد؛ اقدامی که بعد از مدت‌ها بلاتکلیفی و مناقشه حزبی در کنگره آمریکا، واکنش‌هایی را به همراه داشته است.

روند رأی‌گیری و تصویب لایحه کمک ۶۰ میلیارد دلاری برای اوکراین، ظرف چند دقیقه انجام شد؛ اتفاقی که بعد از چند ماه بلاتکلیفی لایحه در مجلس نمایندگان، حاکی از آن است که قانونگذاران آمریکایی فارغ از تمایلات حزبی، به طور متفق‌القول حامی تداوم حمایت از اوکراین هستند.

کد خبر 6084930

دیگر خبرها

  • حکیم: جهان رژیم اسرائیل را وادار به توقف جنگ غزه کند
  • دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه می‌رود/ علت چیست؟
  • تدارکات نظامی آمریکا برای اوکراین از سر گرفته خواهد شد
  • طرح مولدسازی برای دستگاه های اجرایی گیلان لازم الاجراست
  • واکنش آرمین به وتوی عضویت فلسطین: شرم آور است
  • آرمین: شرم آور است
  • محسن آرمین: وتوى قطعنامه عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل شرم آور بود/ اسرائیل برای فلسطینی ها حق حیات قائل نیست
  • دهمین سالگرد تجاوز نظامی به یمن؛ دورنمای حل بحران چیست؟
  • خشم تل آویو از کشورهایی که خواستار عضویت فلسطین در سازمان ملل متحد شدند
  • محمود عباس: وتوی آمریکا علیه فلسطین «ناامیدکننده» و «شرم‌آور» است