Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

مدتی قبل زن جوانی به پلیس رفت و از سرقت صندوقچه طلاهایش خبر داد و گفت: من یک صندوقچه دارم که در آن طلا‌ها و ساعت‌های گرانقیمتم را نگهداری می‌کنم. شب گذشته به مهمانی رفته بودیم و کسی خانه نبود، صبح امروز به سراغ صندوقچه طلاهایم رفتم، اما متوجه شدم سرقت شده است.

وی در ادامه گفت: شوهر من مهندس است و زیاد به خارج از کشور سفر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چون من علاقه زیادی به ساعت مچی دارم، از هر کشوری برای من یک ساعت می‌آورد. اما حالا همه سرقت شده است.

سارق نقابدار
با شکایت زن جوان تحقیقات پلیسی آغاز شد. سالم بودن در ورودی حکایت از آن داشت که سارق با کلید وارد خانه شده است. این در حالی بود که زن صاحبخانه و همسرش مدعی بودند چند روز قبل کلید خانه‌شان گم شده بود.

در ادامه بررسی‌ها، کارآگاهان به سراغ دوربین‌های مداربسته ساختمان محل سرقت رفتند. دوربین‌ها نشان می‌داد مردی با ماسک پزشکی و کلاهی که صورتش را کاملاً پوشانده بود، با کلید وارد خانه شده و پس از اجرای نقشه از خانه خارج شده است.

سرنخ اینستاگرامی
در حالی که تحقیقات برای دستگیری سارق طلا‌های زن جوان ادامه داشت، شاکی چند روز بعد به پلیس مراجعه کرد و سرنخی را در اختیار تیم تحقیق قرار داد که آن‌ها را به متهم اصلی رساند.

زن جوان گفت: «سارق طلاهایم زن همسایه است.» وی در حالی که بسیار هیجان زده بود، ادامه داد: حدود یک ماه قبل تولد پسرم بود و جشن کوچکی در خانه گرفتم. به خاطر کرونا و از آنجایی که بسیار هشدار داده شده که به آرایشگاه نرویم، از شهین خانم که یکی از مستأجران ساکن در ساختمان ما است، خواستم برای آرایش جشن تولد به خانه‌ام بیایند. شهین خانم آرایشگر است و از زمانی که این بیماری آمده است، معمولاً در خانه‌اش کار می‌کند.

او ادامه داد: آن روز شهین خانم به خانه‌ام آمد و زمانی که وارد خانه‌ام شد، من صندوقچه طلاهایم را آورده بودم تا یکی را انتخاب کنم. حتی او به من در انتخاب طلا‌ها کمک کرد.

آن روز گذشت و جشن هم تمام شد و من ماجرای آن روز را که شهین طلاهایم را دیده بود، فراموش کرده بودم. تا اینکه امروز داشتم صفحه تبلیغاتی شهین خانم آرایشگر را در اینستاگرام می‌دیدم که ناگهان در یکی از عکس‌هایش متوجه شدم ساعت گرانقیمت من در دستش است. از آنجا ساعت را شناختم که همسرم قلب کوچکی را روی ساعت حکاکی کرده بود و به مناسبت کادوی تولدم آن را برای من خریده بود.

با اطلاعاتی که شاکی جوان در اختیار تیم تحقیق قرار داد، مأموران به سراغ زن آرایشگر رفته و او را بازداشت کردند. زن جوان ابتدا منکر سرقت بود، اما زمانی که با مدارک پلیسی مواجه شد، به سرقت طلا‌ها با همدستی برادرش اعتراف کرد.

بدین ترتیب مأموران به سراغ برادر شهین رفته و مرد سابقه‌دار را بازداشت و طلا‌ها و ساعت‌های گرانقیمت شاکی را در مخفیگاه متهم کشف کردند. به دستور بازپرس دادسرای ویژه سرقت، متهمان در اختیار پلیس قرار داده شده و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

گفتگو با زن آرایشگر
برادرت گفته نقشه سرقت از خانه همسایه را تو طراحی کردی؟
من در این ساختمان مستأجر هستم از آنجا که به خاطر شیوع کرونا آرایشگاه‌های زنانه تعطیل شده، من به خاطر تأمین مخارج زندگی‌ام و اجاره خانه مجبورم در خانه کار کنم. روزی که برای آرایش مینا به خانه‌اش رفتم، چشمم به طلاهایش افتاد و برق طلا‌ها باعث شد که همان جا نقشه سرقت به ذهنم خطور کند.

کلید خانه را از کجا آوردی؟
از خانه مینا برداشتم. زمانی که مینا به آشپزخانه رفته بود، فوراً به سراغ جاکلیدی رفتم و کلید را برداشتم. برای همین او اصلاً متوجه نشد که کلید را من سرقت کرده‌ام.

نقشه را چطور اجرا کردی؟
برادرم سارق سابقه‌دار است به او گفتم که سرقت را انجام دهد. منتظر فرصت ماندم تا خانه مینا خالی شود. می‌دانستم که مینا هر پنجشنبه به دیدن پدر و مادرش می‌رود. آن شب منتظر ماندم تا از خانه خارج شود و بعد به برادرم گفتم با کلیدی که دارد، وارد خانه شود.

شهرام نیز با کلاه و ماسک و کلیدی که من در اختیارش قرار داده بودم وارد خانه شد. چون جای صندوقچه را می‌دانستم، سریع سرقت را انجام داد و به خانه‌اش رفت. فردای آن شب به سراغ شهرام رفتم و قرار شد که بعد از اینکه چند روزی از سرقت گذشت، طلا‌ها را بفروشد. من که عاشق ساعت‌های مینا بودم، دو تا از ساعت‌ها را برای خودم برداشتم.

چرا با ساعت سرقتی در اینستاگرام عکس گذاشتی؟
از روی فراموشکاری. آن روز یکی از ساعت‌های مینا را دست کردم و از یکی از دوستانم خواستم که از کاشت ناخن دختر جوانی که مشتری‌ام بود، فیلم بگیرد. هنگام کاشت ناخن ساعت دستم بود و من برای تبلیغ عکس را داخل اینستاگرام گذاشتم. اصلاً حواسم نبود که مینا از دنبال کننده‌های اینستاگرامم است و اصلاً حواسم نبود ساعت دستم است و این طوری شد که لو رفتم.

منبع: روزنامه ایران

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: تحقیقات پلیسی اینستاگرام صراط صندوقچه طلا وارد خانه ساعت ها زن جوان طلا ها آن روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۵۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ مورد از رایج‌ ترین کلاهبرداری‌ های اینستاگرامی

منظور از حمله فیشینگ (Phishing) در واقع استفاده از صفحات وب‌جعلی است تا کاربران را به منظور اشتراک اطلاعات شخصی مانند داده‌های بانکی یا رمز عبور اینستاگرام گول بزنند.

به گزارش جوان آنلاین؛ کلاهبرداری اینستاگرامی این روزها شدت پیدا کرده و شیادان در قالب‌های مختلف تلاش می‌کنند از شما پول بگیرند. در ادامه به استناد گزارشی از گجت‌نیوز به شکل مختصر با برخی از اصلی‌ترین روش‌های این فریبکاران اینترنتی آشنا می‌شوید:

۱. اهدای جایزه و برنده‌شدن در قرعه‌کشی

انواع قرعه‌کشی‌های کاملاً واقعی و معتبر هر روزه در اینستاگرام انجام می‌شود، چون یکی از بهترین راهکارهای تبلیغاتی است. از طرفی همیشه باید به بررسی و تأیید اصالت هر حساب کاربری پشت این قرعه‌کشی‌ها اهمیت داد. کلاهبردارها معمولاً یک حساب کاربری جعلی با هویت فرد یا کمپانی دیگری راه‌اندازی کرده و تصاویر و ویدئوهای صاحبان اصلی را در صفحه خودشان بازنشر می‌کنند. آن‌ها به این روش برای خودشان تأیید مخاطب دریافت می‌کنند و سپس برنامه قرعه‌کشی را به اجرا درمی‌آورند. در همین روند است که شیادان، شروع به درخواست اطلاعات هویتی و بانکی بیشتر و برخی جزئیات غیر ضروری دیگر می‌کنند. 

۲. فیشینگ

منظور از حمله فیشینگ (Phishing) در واقع استفاده از صفحات وب‌جعلی است تا کاربران را به منظور اشتراک اطلاعات شخصی مانند داده‌های بانکی یا رمز عبور اینستاگرام گول بزنند. کلاهبرداران اینستاگرامی با روش فیشینگ می‌توانند حساب بانکی شما را به سرعت خالی کنند یا کنترل حساب اینستاگرامتان را به سرعت به دست بگیرند. علاوه بر این، کلاهبردارها شما را در معرض خطر اخاذی، جعل هویت یا استفاده از فراداده برای ورود به سایر خدمات اینترنتی قرار خواهند داد. خوشبختانه وقتی با ساز و کار فیشینگ آشنا می‌شوید، دیگر قادر خواهید بود از احتمال وقوع آن جلوگیری کنید. متا یا اینستاگرام هرگز شما را به تعلیق حساب کاربری تهدید نمی‌کنند؛ مگر اینکه نتوانید هویت خود را به عنوان صاحب حساب تأیید کنید. برای مثال، بازکردن ایمیل، واتساپ یا لینک ارسال شده پیامکی می‌تواند هویت شما را برای ورود به اینستاگرام تأیید کند. آدرس‌های اینترنتی فیشینگ با آدرس‌های متعلق به شرکت‌های واقعی تفاوت دارند. بدین ترتیب وقتی یک URL با عبارتی مانند Instagram. com آغاز نشود، احتمالاً نشان دهنده زنگ خطر برای کاربر خواهد بود. وقتی از اینستاگرام یک لینک را باز می‌کنید، همیشه به آدرس دامنه توجه کنید. 

۳. فروش محصول جعلی

برخی شیادها مدعی فروش محصولات لاکچری با تخفیف چشمگیر هستند. شما به عنوان خریدار می‌توانید برای آن‌ها پول واریز کنید، اما اگر محصولی هم به دستتان رسید مطمئن باشید که اصلی نخواهد بود. در برخی موارد از این نوع کلاهبرداری اینستاگرامی، فروشنده ادعا کرده صاحب همان برندی است که محصولاتش را می‌فروشد. ساده‌ترین نکته در این باره چیست؟ اینکه وقتی قیمت یک محصول بیش از حد پایین اعلام شده، باید به اصالت آن مشکوک شوید.

۴. اینفلوئنسرهای جعلی

این دسته‌بندی وسیع است و می‌تواند با موارد دیگری هم از این فهرست (مثلاً مورد بعدی) همپوشانی داشته باشد. گاهی ممکن است شخصی پیام دهد تا درباره سرمایه‌گذاری یا بهبود دیده‌شدن در اینستاگرام به شما مشاوره دهد. توضیحات آن‌ها مختصر به نظر می‌رسد و همه تلاش خود را به کار می‌گیرند تا شما را به کلیک کردن روی لینک ارسالی وادار می‌کنند. در این موارد از بازکردن لینک خودداری کنید، چون این لینک احتمالاً بدافزار یا ابزار فیشینگ است. تصویر پروفایل آن‌ها معمولاً جذاب انتخاب شده تا نظر شما را جلب کند. 

۵. کلاهبرداری اینستاگرامی به سبک کریپتو

برخی مردم توانسته‌اند در سال‌های اخیر با فعالیت در بازار رمز ارزها ثروتمند شوند. از طرفی هم فرصت سوء‌استفاده برای رویافروشان به وجود آمده تا به کاربران بقبولانند هر کسی می‌تواند با کمترین تلاش و سرمایه به سرعت خودرو فراری خودش را خریداری کند. با تقریب بالایی می‌توانیم بگوییم هر شخصی ضمانت کرد از خرید و فروش رمز ارزها ثروتمند می‌شوید، حتماً به دنبال پول درآوردن از خود شماست. 

۶. فلیپینگ و سرمایه‌گذاری

این نوع شیادی به کاربران رویای سودآوری به کمک یک سرمایه‌گذاری اولیه را می‌دهد. منظور از این نوع سرمایه‌گذاری می‌تواند چیزی شبیه خرید رمز ارز، خرید سهام یا محصولات فیزیکی باشد. کلاهبردار پس از دریافت پول شما تحت عنوان سرمایه‌گذاری اولیه، راه‌های ارتباطی را می‌بندد و غیب می‌شود. حتی اگر غیب نشود هم شما دیگر نمی‌توانید پول خود را برگردانید. شاید برجسته‌ترین نشانه این نوع کلاهبرداری هم تأکید بر موفقیت در صفحه اینستاگرام کلاهبردار باشد. آن‌ها خودشان را با سبک زندگی لاکچری پروموت می‌کنند. 

۷. حامی جعلی

اگر خودتان اینفلوئنسر هستید، ممکن است کلاهبردارها با وعده پشتیبانی و حمایت نزدیکتان شوند و قرارداد پیشنهادیشان هم مشکوک به نظر برسد. منظور از این موارد شک برانگیز، درخواست گردش یا اطلاعات حساب بانکی شماست. شاید آن‌ها شماره شبا یا حساب شما را با وعده پرداخت سهم در سود یا هدیه طلب کنند. شاید در ابتدا متوجه جدی بودن قضیه نشوید، اما کلاهبرداری از اینفلوئنسرها یکی از رایج‌ترین انواع شیادی در حال حاضر شمرده می‌شود. 

۸. دعوت به مشاغل جعلی

وقتی بیکار هستید، ممکن است به اشتغال در هر کاری رضایت دهید؛ اما وقتی استخدام کننده از شما اطلاعات بانکی و کد ملی درخواست می‌کند دیگر باید به او شک کنید. کلاهبرداری اینستاگرامی در این روش، معمولا بدون درخواست مصاحبه انجام می‌شود. هرگاه استخدام کننده پیشنهاد حقوقی بالاتر از حد متعارف بازار کار را برای انجام وظایف کمتر ارائه داد، به واقعی بودنش مشکوک شوید. 

۹. کلاهبرداری عاطفی

برخی از کاربران مرد اینستاگرام تا به حال پیام‌هایی از کاربران ظاهراً زن دریافت کرده‌اند. اگر واقع بینانه به این پیام‌ها بنگرید، به خوبی متوجه رویکرد شیادانه آن‌ها می‌شوید. معمولا لینک‌های مشکوک در پروفایل این افراد وجود دارد. اما بدترین نوع این کلاهبرداری، فریبکاری رومانتیک بلند مدت است. برخی کلاهبردارها به شما نزدیک می‌شوند و توهم رابطه عاطفی واقعی را برایتان ایجاد می‌کنند. آن‌ها صبورانه به انتظار می‌نشینند. سپس یک مورد اضطراری به ناگهان در زندگیشان به وجود می‌آید که به پول زیادی نیاز پیدا می‌کنند. 

۱۰. تبلیغ جعلی موسیقی

اگر از هنرمندان خانگی هستید، ممکن است هدف کلاهبردارانی قرار گیرید که ادعا می‌کنند می‌توانند صدای شما را به مردم برسانند و معروفتان کنند. این حربه هم نوعی کلاهبرداری اینستاگرامی با محوریت اینفلوئنسرها دسته بندی می‌شود. البته تفاوت احتمالی در این است که اگر به شیاد پول بدهید تا آثارتان را منتشر کند، ممکن است با دستکاری آمار و ارقام شما را قانع کند که در حال معروف‌شدن هستید. برای پیشگیری از فریب خوردن وعده‌های این افراد را باور نکنید.

اگر قربانی کلاهبرداری اینستاگرامی شدید باید چکار کنید؟

ابتدا تا می‌توانید، مستندسازی کنید. اطلاعات پروفایل متهم به کلاهبرداری را ثبت و هر چه می‌توانید اسکرین‌شات جمع‌آوری کنید. در تلاش برای گرفتن انتقام نباشید. به اینستاگرام گزارش کلاهبرداری را ارسال کنید. اگر جرم جدی ارتکاب شده یا ممکن است به دیگران هم آسیب وارد شود، موضوع را با پلیس در میان بگذارید و طرح شکایت کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از جنایت در برج ۲۰ طبقه کوهک / قتل مرد ثروتمند با ۳۷ ضربه چاقو
  • جزئیات تازه از جنایت در برج ۲۰ طبقه کوهک در غرب تهران / قتل مرد ثروتمند با ۳۷ ضربه چاقو
  • سوءاستفاده سارق از اعتماد صاحب‌خانه برای سرقت طلاجات
  • ۱۰ مورد از رایج‌ ترین کلاهبرداری‌ های اینستاگرامی
  • غافلگیری دزد خانه های رباط کریم در تاریکی کمد
  • (عکس) تیپ جذاب مینا مختار همسر بهرام رادان بعد از زایمان
  • افتتاح نمایشگاه «سفر آخر» در حوزه هنری
  • خانه صمت: حقوق کارگران با تعطیلی پنجشنبه‌ها ۱۰ درصد کاهش می‌یابد
  • خانه صمت: حقوق کارگران با تعطیلی پنجشنبه ها ۱۰ درصد کاهش می یابد
  • داستان یک عکس دیده‌ شده از شهید آوینی