Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سومریه نیوز، یک منبع امنیتی روز شنبه اعلام کرد بمبی در مسیر کاروان نظامی متعلق به ائتلاف آمریکایی در جنوب عراق منفجر شده است. این کاروان حامل تجهیزات نظامی ائتلاف آمریکایی بوده که بین استان‌های بصره و ذی قار مورد هدف قرار می‌گیرد.

این منبع در مصاحبه با السومریه نیوز گفت: «یک بمب کنار جاده ای عصر امروز منفجر شد و یک کاروان حامل پشتیبانی لجستیکی برای ائتلاف بین المللی در بزرگراه بین بصره و ذی قار را هدف قرار داد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این منبع که نخواسته نامش فاش شود، افزود: «این انفجار هیچ تلفات و خسارتی درپی نداشته است».

گروه «عصبة الثائرین» مسئولیت این انفجار را برعهده گرفت.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۵۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیجر روابط نظامی خود را با آمریکا لغو می‌کند

مقام‌های نیجر تصمیم گرفته‌اند تا توافق نظامی با آمریکا را لغو کنند که به پرسنل نظامی و مقاطعه کاران غیرنظامی پنتاگون اجازه می‌دهد تا در این کشور غرب آفریقا فعالیت داشته باشند.

به گزارش ایسنا، یکی از مقام‌های نظامی نیجر در بیانیه‌ای اعلام کرد: شورای ملی حفاظت از سرزمین پدری رسما توافق‌های همکاری نظامی مرتبط با آمریکا را محکوم می‌کند.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، این تصمیم چند روز پس از آن گرفته شده که هیاتی عالی رتبه از آمریکا شامل ژنرال «مایکل لانگلی» فرماندهی نیروهای آمریکایی در آفریقا سفر سه روزه خود به نیجر را تمام کرد.

این هیات آمریکایی با چند تن از مقام‌های نیجر از جمله «علی مهمن لامین زین»، نخست‌وزیر این کشور دیدار کردند که با هدف مذاکره برای تجدید توافق امنیتی بین دو کشور بود اما هیات مذکور نتوانست با ژنرال «عبدالرحمن شیانی»، رهبر این کشور دیدار کند.

یکی از مقام‌های نظامی نیجر گفت: نیجر از قصد هیات آمریکایی برای سلب حق حاکمیت مردم نیجر برای انتخاب شرکای خود و انواع مشارکت‌هایی که قادر به کمک واقعی به آنها در مبارزه با تروریسم هستند، متاسف است. هیات آمریکایی برخلاف پروتکل های دیپلماتیک رفتار کرده و حتی به میزبانان از دستور کار و تاریخ ورودشان اطلاعی نداده است.

دولت جدید نیجر که از زمان برکناری محمد بازوم، رئیس‌جمهور طرفدار غرب در ژوئیه گذشته، در قدرت بوده اقداماتی را برای قطع روابط با شرکای نظامی سابق انجام داده است.

رهبران کودتا شکست ادعایی دولت بازوم در مبارزه با تروریست‌ها در منطقه ساحل را با وجود حضور نیروهای خارجی از جمله نیروهای فرانسوی، دلیل تسلط نظامیان عنوان کرده‌اند.

پس از آنکه مقام‌های ارشد نیجر روابط خود را با حاکمان استعماری سابق قطع کردند و به نیروهای آنها دستور خروج داد، فرانسه خروج نیروهای خود از نیجر را در ماه دسامبر به پایان رساند.

واشنگتن گفته که لغو توافق‌های همکاری نظامی از نیجر یک گزینه برای ایالات متحده نیست و مدعی شد که با وجود پیوستن به فرانسه و سایر متحدان غربی در تعلیق کمک به نیامی، روابط عملی با مقامات نظامی جدید این کشور غرب آفریقا ایجاد خواهد کرد.

آمریکا در حال حاضر ۶۴۸ نیرو در نیجر دارد که بیشتر آنها در یک پایگاه پهپادی «اغادیز» مستقر هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نیجر: آمریکا حضور نظامی خود را به ما تحمیل کرده بود
  • اخراج نظامیان آمریکایی از نیجر
  • اکثر جریان‌های سیاسی در عراق خواهان بیرون کردن آمریکایی‌ها هستند
  • هشدار تهدیدآمیز ترامپ درباره راه افتادن حمام خون در آمریکا/ اعلام آماده باش نظامی رهبر کره شمالی برای جنگ/ حمله هوایی جدید ائتلاف آمریکا و انگلیس به الحدیده یمن
  • نیجر روابط نظامی خود را با آمریکا لغو می‌کند
  • دولت نیجر به همکاری نظامی با آمریکا پایان داد
  • دومین تجاوز نظامی ائتلاف آمریکا به یمن طی ساعات گذشته
  • افشای پشت پرده مذاکرات خروج نظامیان آمریکا از عراق
  • واقعیت مذاکرات عراقی-آمریکایی؛ تغییر در نقش ائتلاف بین‌المللی یا خروج آن؟
  • رایزنی نمایندگان عراق باوزیر خارجه درباره حضور اشغالگران آمریکایی