Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا بهنام سراج شنبه شب در نشست خبری پس از بازی تیم‌های صنعت‌نفت آبادان و شاهین بوشهر اظهار داشت: بازی بسیار خوبی در آبادان برگزار شد و ما به پیروزی دلچسبی دست یافتیم.

وی افزود:موقعیت‌های زیادی در این دیدار داشتیم و اگر از آنها استفاده می‌کردیم شاید با هفت گل به برتری می رسیدیم اما مشکل بازیکنان ما این است که فکر می کنند با یک گل هم پیروز می‌شوند و بعد از زدن یک گل تا حدودی بی‌انگیزه می شوند، ما در دیدارهای قبلی برتر از حریفان بازی کردیم ولی بنا به دلایلی نتیجه نگرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سراج خواستار حمایت از تیم صنعت‌نفت آبادان شد و افزود: اگر می خواهیم صنعت‌نفت فصل آینده جز مدعیان باشد باید از همین امروز حمایت شود، منطقه آزاد اروند و یا سایر منابع باید تیم را حمایت کنند تا در میانه راه بخصوص در پنجره نقل و انتقالات نیم فصل دچار مشکل مالی نشویم.

سرمربی صنعت‌نفت آبادان گفت: این تیم در تاریخ فوتبال خود هرگز در لیگ به ۴۱ امتیاز نرسید، این تیم در سالهای گذشته بازیکن خارجی و منابع مالی بهتری داشت ولی موفق به کسب این امتیاز نشد اما بازیکنان در این فصل با کمترین امکانات به موفقیت رسیدند.

سراج با انتقاد از برخی پیام‌های منتشر شده در فضای مجازی گفت: متاسفانه برخی در فضای مجازی به بنده توهین کردند. من سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت هستم و اهانت به اینجانب ،اهانت به شهر و استان است.

وی افزود: شاید فاصله کیفیت فنی من با اسکوچیچ زیاد باشد ولی باید نقدها منصفانه باشد، صنعت نفت در نیم فصل دوم تقویت نشد و با همین داشته‌های خود در بالای جدول باقی ماندیم.

سرمربی صنعت نفت آبادان گفت: مسوولیت تمامی نتایج صنعت نفت بر عهده من است و قطعا در کارم اشتباهاتی هم داشتم ولی حقم فحاشی و یا نقد غیر منصفانه نبود.

سراج اظهار داشت: بهنام سراج نیازی به کمک کسی ندارد و هر کمکی که قرار است شود به تیم صنعت نفت می‌شود و امیدواریم برای فصل آینده این حمایت انجام گیرد تا هواداران واقعی به آن چیزی که آرزو دارند برسند.

تیم فوتبال صنعت نفت آبادان شنبه شب از هفته بیست و نهم رقابت های لیگ برتر با نتیجه سه بر یک میهمانش شاهین شهرداری بوشهر را از پیش رو برداشت.

برچسب‌ها فوتبال بهنام سراج لیگ برتر فوتبال آبادان پروندهٔ خبری رقابت های ورزشی در روزهای کرونایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فوتبال بهنام سراج لیگ برتر فوتبال آبادان فوتبال بهنام سراج لیگ برتر فوتبال آبادان صنعت نفت آبادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۶۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد

آقای حمید رواسی کاشانی، فعال اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصاد کلان خبرگزاری صدا و سیما، گفت: قبل از هر چیزی باید به این درک برسیم که جهش تولید به چه معناست و آیا رونق هر تولیدی منجر به جهش تولید و در نهایت، رشد اقتصادی می شود؟ به نظر بنده اینطور نیست و معتقدم باید بر اساس نیاز بازارهای بین المللی و نیاز جامعه جهانی به صنایع و تولیدات بها داده شود و تولید آن ها گسترش یابد.

این کارآفرین با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته، دولت‌ها تنها با چند صنعت به روش سنتی قصد داشتند که اقتصاد را رشد دهند، گفت: نفت و گاز و تولیدات مانند قالی و مشتقات آن، به تنهایی نمی‌تواند اقتصاد کشور را رشد دهد. رشدی که اقتصاد ایران به آن نیاز دارد باید در شاخه‌های مختلفی از فعالیت اقتصادی باشد. در دنیا گردش مالی صنعت فرش ۲ میلیارد دلار است، اما اگر بتوانیم وارد صنعت نیمه هادی‌ها شویم این صنعت در دنیا گردش مالی ۸ تریلیون دلاری را تجربه کرده است.  

آقای وارسی کاشانی ادامه داد: نیمه هادی ها یا همان ریز تراشه هایی که به عنوان سخت افزارها استفاده می شوند، به علت اهمیت بالایشان به موضوع جنگ اقتصادی بین آمریکا و چین تبدیل شده است. اما در ایران هنوز به این موضوع توجهی نشده است. مسئولان دولتی باید علاوه بر حمایت تولید سیمان، فولاد و نفت و گاز به سمت حمایت از این نوع صنایع نیز بروند. ساخت کارگاه های کوچک برای این تولید کنندگان منجر می شود تا هر کدام از این ها برای کشور درآمد زایی کرده و خود نیز شاغل شوند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

این کارآفرین با اشاره به یک تجربه موفق مشارکت مردمی در ایران گفت: ۸ سال دفاع مقدس را می‌توان به عنوان یک بسیج همگانی در نظر گرفت که سراسر کشور درگیر آن شدند. هر کس با حرفه خود و هر فرد با توانایی خود وارد میدان شد. مردم خود دسته بندی و خود وارد عملیات و میدان شدند. ما اگر بتوانیم تجربه این ۸ سال را برای اقتصاد هم اجرا کنیم، قطعا توانمندی‌های زیادی رونمایی می‌شود. چرا که در کشور استعداد بخش خصوصی از توانایی‌های گروه‌های دولتی بسیار بیشتر است.

او ادامه داد: کشورهایی مانند چین که دارای منابعی مانند نفت و گاز نیستند برای پیشرفت کشور به استعدادهای مردمی رجوع کرده اند تا بتوانند با بهره گیری از آن جمعیت، با کسب و کارهای خرد تا کلان اقتصاد را به پیش ببرند. 

آقای وارسی کاشانی با انتقاد به تداوم خام فروشی ها در کشور، گفت: به جای اینکه سیمان یا فولاد یا هر ماده صنعتی را برای صادرات تولید کنیم، باید با آن ها کارخنجات تولیدی ساخت و خط تولید اقلامی که در اقتصاد جهانی بازارهای خوبی دارند را گسترش دهیم. قطعا در این مورد سوددهی بیشتر و بازدهی اقتصادی بالاتری وجود خواهد داشت. نباید نقدینگی ها در بانک های کشور منجمد شوند و یکی از ابزارهای لازم برای حرکت نقدینگی به سمت تولید، جذابیت این بخش و حمایت های به موقع دولت هاست.

او ادامه داد:  باید نقدینگی به تولیدات خرد و کلان در حوزه های مختلف اقتصادی پرداخت شود. همچنین برخی از واردات در دولت ها جلوی تولیدات و افزایش کیفیت تولیدات داخلی را گرفته است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


###

دیگر خبرها

  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • شکست نماینده اردبیل در لیگ دسته ۲ فوتبال
  • مراکز نوآوری برای هم‌افزایی در ایجاد «مراکز هم‌آفرینی» حمایت می‌شوند
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • نیاز به فرآورده های خونی افزایش یافته است
  • اهدای ۱۶۵ میلیارد ریال لوازم ضروری به نیازمندان خراسان‌جنوبی
  • آمار خوب سپاهان در ۳ بازی اخیر
  • در ژیمناستیک ایران طلسم‌شکنی کردم/ نیاز به حمایت بیشتری داریم
  • ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز امروز جامعه است