Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا حقیقی‌راد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این میزان یکهزار و ۹۸۰ تن لبنیات به ارزش ۱۳ میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان، ۱۲۰ تن پشم به ارزش یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان، ۶۰ تن کرک و مو به ارزش سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و هزار و ۱۰۰ تن گوشت قرمز به ارزش ۸۸ میلیارد تومان است.

وی افزود: تولید عشایر شهرستان به دلیل بارندگی‌های خوب و افزایش تعداد جمعیت دام نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حقیقی‌راد عنوان کرد: بارش‌های خوب و مراتع سرسبز عشایر این منطقه را نسبت به افزایش تولید و کسب درآمد بیشتر خوش بین‌تر از سال‌های قبل کرد طوری که امسال همه عشایر برای افزایش تولیدات بسیج شدند.

وی با بیان اینکه اکنون ماهانه یک هزار  و ۲۰۰ مترمکعب آب برای ۲ هزار خانوار عشایر شهرستان ارسال می‌شود، اضافه کرد: امسال ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار برای آبرسانی به عشایر اختصاص یافته که نیاز است برای رفع مشکلات کم‌آبی عشایر این اعتبار افزایش یابد.

۲ هزار و ۸۹۵ خانوار عشایر با جمعیت ۱۷ هزار و ۵۹۱ نفر در شهرستان درمیان سکونت دارند که این تعداد ۳۰ درصد جمعیت منطقه را شامل می‌شود.

همچنین دام عشایر شهرستان ۱۵۰ هزار راس سرشماری شده که این تعداد در اثر تداوم ۱۷سال خشکسالی کاهش یافته است.

شهر اسدیه مرکز شهرستان مرزی درمیان در ۱۰۵ کیلومتری شرق بیرجند قرار دارد.

برچسب‌ها زندگی عشایری تولید داخلی درمیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری تولید داخلی درمیان زندگی عشایری تولید داخلی درمیان میلیون تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۰۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان 

محمود زین الدینی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: بر اساس ضوابط و دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی نمونه گیری تصادفی از محصولات خوراک دام در دستور کار شبکه دامپزشکی شهرستان قرار دارد و در همین زمینه کارخانجات خوراک دام و طیور مورد رصد قرار گرفتند.

وی افزود: رعایت نکردن تامین نهاده‌ها از مراکز معتبر و دارای پروانه بهداشتی، نگهداری نامناسب و غیر بهداشتی و رعایت نکردن مسائل بهداشتی در خط تولید خوراک دام می‌تواند به عنوان عامل مهم و خطر ساز در سلامت و بهداشت دام باشد.  

 رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: با توجه به اهمیت سلامت خوراک دام و طیور در تولید فرآورده‌های خام دامی طرح پایش محصولات کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان به صورت دوره‌ای از سوی شبکه دامپزشکی کرمان انجام می‌شود.

زین الدینی عنوان کرد: نمونه برداری‌های ادواری از محصولات خوراک دام و طیور بیشتر به منظور سنجش عوامل میکروبی، افلاتوکسین، کپک، مخمر و... انجام می‌شود. 

وی با اشاره به اینکه بالا بودن هر کدام از شاخص‌های مورد ارزیابی شده می‌تواند صدمات جبران ناپذیری به چرخه تولید، سلامت دام و افراد جامعه وارد کند، افزود: در صورت مغایرت هر کدام از آیتم‌ها در واحد‌های تولیدی خوراک دام و طیور ضمن توقف کامل خط تولید نسبت به شناسایی نقاط ضعف، پاکسازی و شست و شو و ضدعفونی همه تجهیزات چرخه تولید و انجام سایر اقدامات قانونی طبق ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی برای رفع نقص و ارتقای بهبود کیفیت خوراک دام و طیور اقدامات لازم صورت می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان 
  • ۲۴۱ بسته معیشتی هلال‌احمر بین نیازمندان شهرستان درمیان توزیع شد
  • توزیع ۲۴۱ بسته معیشتی هلال‌احمر بین نیازمندان شهرستان درمیان
  • معرفی 14 میلیارد تسهیلات توسعه باغ در ساری
  • توزیع ۲۴۱ بسته معیشتی بین خانواده های کم برخوردار