Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیاد حامیان علم و فناوری ایران روز یکشنبه در فراخوانی از مردم خواست تا با پیوستن به پویش «۲ میلیون نفر، هر نفر یک آجر» در راستای تحقق پیشرفت علمی کشور مستقل از حمایت‌های دولتی در زمینه‌های حمایت از دانشجویان مستعد، حمایت از پژوهش‌های علمی، حمایت از نوآوری جوانان‌ و دانشمندان و حمایت از ساخت خوابگاه و آزمایشگاه و کتابخانه و کلاس درس مشارکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در فراخوان پویش «۲ میلیون نفر، هر نفر یک آجر» بنیاد حامیان علم و فناوری ایران آمده است: «همه ما این روزها به آینده وطن‌مان و به آتیه فرزندان‌مان فکر می‌کنیم، اما سئوال این است که چه کاری برای ساختن آینده می‌شود کرد؟ به باور ما، حمایت از علم و فناوری، حمایت از آینده ایران عزیز است! ما این جا بستری را فراهم کرده‌ایم که به کمک هم آجرهای بنای علم را در کشورمان را روی هم بگذاریم.

همیاری در روی هم گذاشتن این آجرها به معنای حمایت از دانشجویان مستعد، حمایت از پژوهش‌های علمی، حمایت از نوآوری جوانان‌ و دانشمندان و حمایت از ساخت خوابگاه و آزمایشگاه و کتابخانه و کلاس درس است.
شما هم دست روی دست نگذارید! آجر روی آجر بگذارید!

علاقه مندان به مشارکت در این پویش می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی بنیاد حامیان علم و فناوری ایران به نشانی www.ifst.ir آجرهای بنای علمی کشور را روی هم قرار دهند. همچنین در این پایگاه اطلاع رسانی امکان دسترسی به اطلاعاتی درباره تعداد مشارکت کنندگان و سهم مشارکت آنها به صورت برخط فراهم شده است.

بنیاد حامیان علم و فناوری ایران از سال ۱۳۹۴ فعالیت خود را در زمینه جذب مشارکت خیرین در موضوع علم و فناوری آغاز کرد.

برنامه ریزی دقیق و هدفمند جهت تأمین نیت خیرین، گفتمان سازی برای هدایت سرمایه گذاری‌ها به سمت علم و فناوری، شبکه سازی و ارتباط با لایه‌های مختلف اجتماع، مشارکت دهی خیرین در نقاط کانونی فعالیت اثرگذار در حوزه علم و فناوری و  بسترسازی برای حل مشکلات کشور و ارتقای امکانات از طریق علم و فناوری از جمله مهم ترین محورهای فعالیت این مؤسسه‌ است.

بنیاد حامیان علم و فناوری ایران با ایجاد ساختاری داوطلبانه و پویا، با کمک‌های مردمی برای تحقق اهداف بنیاد و اجرای نیات یاریگران در محورهای زیر فعالیت می‌کند: گفتمان‌سازی برای جلب و هدایت سرمایه‌گذاری‌ها به سمت علم و فناوری، شبکه‌سازی و ارتباط با لایه های مختلف جامعه، برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند برای تأمین نیات خیرین و واقفین، مشارکت‌دهی خیرین در نقاط کانونی فعالیت اثرگذار در حوزه علم و فناوری، تشکیل شبکه بنیادها و توزیع فعالیت ها برای گسترش علم و فناوری و بسترسازی برای حل مشکلات کشور و ارتقای امکانات از طریق علم و فناوری.

این بنیاد در سال ۱۳۹۵ با موسسانی چون رضا فرجی‌دانا(وزیر اسبق علوم)، عباس مصلی‌نژاد(خیر آموزش عالی)، محمدحسین امید(رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی) و چند عضو دیگر بنا نهاده شد.

برچسب‌ها محمدحسین امید دانشجو فراخوان علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمدحسین امید دانشجو فراخوان علم و فناوری محمدحسین امید دانشجو فراخوان علم و فناوری بنیاد حامیان علم و فناوری ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۰۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت فعال کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت

سرپرست آموزش، پژوهش و فناوری اطلاعات ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد از مشارکت کانون‌های مساجد در دومین نمایشگاه رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت خبر داد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، زهراسادات موسوی پناه، سرپرست اداره کل آموزش، پژوهش و فناوری اطلاعات ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور، از مشارکت کانون‌های مساجد در رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت یاد کرد و تصریح کرد: این طرح از سوی ستاد ملی جمعیت برگزار می‌شود.

موسوی پناه با اشاره به بخش‌های دومین رویداد اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت اظهار داشت: این رویداد در سال جاری در قالب هفت بخش شامل خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی، مدیران و نخبگان برگزار خواهد شد.

او با بیان اینکه هدف از این رویداد، فرهنگ‌سازی در زمینه افزایش جمعیت است، خاطرنشان کرد: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در بخش سازمان‌های مردم نهاد در این طرح مشارکت دارند.

سرپرست آموزش، پژوهش و فناوری اطلاعات ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد درباره محورهای مشخص شده گفت: اداره کل آموزش، پژوهش و فناوری اطلاعات ستاد در ذیل رویداد اصلی جایزه ملی جوانی جمعیت، یک رویداد ویژه برای کانون‌های مساجد برگزار می‌کند که محورهای آن شامل فعالیت، تجربه و ایده است.

تصویر ایران در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد

موسوی پناه توضیح داد: کانون‌های مساجد در زمینه جوانی جمعیت یا در حال فعالیت هستند که فعالیت‌های خود را ثبت می‌کنند، یا در این موضوع تجربه‌ای ارزشمند و ناب دارند که می‌توانند تجربیات خود را ثبت نمایند. یا در این رابطه ایده‌ها و پیشنهادات قابل قبول با قابلیت اجرایی شدن، دارند که ایده‌های خود را ثبت خواهند کرد.

او از مهلت ارسال آثار تا هفتم اردیبهشت خبر داد و گفت: هر یک از کانون‌های مساجد می‌توانند طبق حوزه فعالیت خود در سه بخش فعالیت، تجربه و یا ایده در این رویداد شرکت کنند. همچنین سامانه بچه‌های مسجد به این منظور معرفی شده است.

سرپرست آموزش، پژوهش و فناوری اطلاعات ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد در خصوص موضوعات متنوع در این رویداد اظهار داشت: ارتقای جایگاه مادری، موضوع تبیین قانون خانواده و جوانی جمعیت، تبیین آسیب‌های تک فرزندی، فرهنگ‌سازی و ترغیب به فرزندآوری، حمایت از حیات جنین و جلوگیری از سقط موضوعاتی هستند که کانون‌ها می‌توانند متناسب با آن فعالیت، تجربه یا ایده‌های خود را ثبت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • مراکز نوآوری برای هم‌افزایی در ایجاد «مراکز هم‌آفرینی» حمایت می‌شوند
  • مشارکت فعال کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • پیشرفت‌های چشمگیر ایران در منطقه و جهان با کاربست های فناوری
  • زیرساخت‌های حمل‌ونقل کشور در مسیر پیشرفت
  • حمایت معاونت علمی از انعکاس دستاورد‌های امیدآفرین دانش‌بنیان
  • حمایت معاونت علمی از انعکاس دستاورد‌های امیدآفرین دانش‌بنیان توسط دستگاه‌های اجرایی
  • فعالیت 490 مرکز نوآوری در کشور/ ضرورت رفع مسائل اساسی با ظرفیت‌های قانون جهش تولید