Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ محمد مهاجری، فعال اصولگرا، در یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت: «دکتر احمد توکلی در مصاحبه ای که امروز روزنامه اعتماد آن را چاپ کرده، گفته است 30سال قبل 3000 متر زمین از بنیاد گرفته تا در آن مدرسه ای بسازد که دانش آموزان مستضعف  هم بتوانند بعد از تحصیل در این مدرسه به دانشگاه راه یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1- برادر عزیز مومن انقلابی دلسوز طرفدار مستضعفین! شما که نیت تان خیر بود و به فکر بچه های مستضعف بودید چرا به جای سعادت آباد که همان 30سال پیش هم فقیرنشین نبود، در نازی آباد یا عبدل آباد یا مسگرآباد مدرسه نساختید؟

2- اگر بجای شما، یک کارگزارانی،اصلاح طلب و نظایر آن همین مقدار زمین گرفته بود، در این 30 سال 30 هزار بار حیثیتش  را سر چوب نمی کردیم مااصولگراها؟

3- به قول آقای قالیباف "گذشته ها گذشته". دیگر نه آن زمین قابل برگشت است و نه می شود در باره اش حرف زد. اما آیا ممکن است بفرمایید در مدرسه تان چند دانش آموز مستضعف درس خواندند و به دانشگاه رفتند؟ قاعدتا نباید از ذکر اسامی شان ابایی داشته باشید ، چون مستضعف بودن نه جرم است و نه دارای بار منفی ارزشی.

4-من واقعا با مدرسه داشتن حتی با پول ملت حتی در سعادت آباد مشکلی ندارم. تنگ نظر هم نیستم. بخصوص در وادی فرهنگ. اما اینها با شعارهای شما نمی خواند.»

اخبار مرتبط احمد توکلی: شده‌ایم چوپان دروغگو/ اسلام را هم بدنام کردیم واکنش محمد مهاجری به عدم رای اعتماد مجلسی‌ها به مدرس خیابانی محمد مهاجری: واگذاری نظارت بر انتخابات شوراها به شورای نگهبان شأن آن را پایین می آورد/ قوامی: برخی هنوز هم به تئوری یک دست سازی قدرت فکر می کنند واکنش محمد مهاجری به اظهارات یک نماینده مجلس در رابطه با علی مطهری واکنش محمد مهاجری به رفتار نمایندگان با ظریف در صحن علنی مجلس چراغ سبز رئیسی به رسانه‌ها برای افشای فساد؛ در گفت و گوی جماران با محمد مهاجری و نعمت احمدی محمد مهاجری: تفاوتی ندارد مجلس یازدهم در اختیار اصولگرایان باشد یا اصلاح‌طلبان محمد مهاجری: سخنان روحانی سوال های جامعه است نظر محمد مهاجری درباره احتمال همکاری قالیباف و احمدی‌نژاد

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا احمد توکلی بنیاد مستضعفان محمد مهاجری سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی محمد مهاجری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۲۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازآفرینی داستانی از پهلوان ایرانی برای کودکان

«پهلوان و فیل» نوشته سید‌مهدی شجاعی تلاشی است برای آشنایی کودکان ایرانی با فرهنگ پهلوانی در ایران. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم،‌ پهلوان و فیل عنوان کتابی است از سیدمهدی شجاعی با تصویرگری فرهاد جمشیدی که از سوی نشر نیستان برای کودکان و نوجوانان منتشر شده است. نامگذاری هفتم اردیبهشت به عنوان روز جهانی فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای مناسبتی است برای آشنایی کودکان با فرهنگ پهلوانی در ایران.

انسان شاید نخستین درس راه و رسم کشتی گرفتن و زورآزمایی کردن را از حیوانات آموخته باشد. وقتی انسان نخستین دریافت که به کمک قدرت بدنی و زور بازوی خود می‌تواند بهتر بر حریفان و حیوانات مهاجم چیره شود بیشتر به اهمیت کشتی پی برد…

ورزش کشتی یکی از باسابقه‌ترین رشته‌های ورزشی است که در نزد ملل گیتی از دوران باستان به شکل‌های مختلف برگزار می‌شده و تقریباً در هیچ ایل و قبیله و روستا و شهری نیست که این ورزش برای مردم آشنا نباشد. با اطمینان می‌توان گفت که زور‌آزمایی و کشتی گرفتن از دوران‌های نخستین ظهور انسان بر روی کره زمین مورد توجه بوده و در اوقات فراغت یا در جنگ‌ها و نزاع‌ها به شکلی طبیعی و غریزی اجرا می‌شده است.

روایت سید‌مهدی شجاعی از چگونه با خدا سخن گفتن

انسان شاید نخستین درس راه و رسم کشتی گرفتن و زورآزمایی کردن را از حیوانات آموخته باشد. وقتی انسان نخستین دریافت که به کمک قدرت بدنی و زور بازوی خود می‌تواند بهتر بر حریفان و حیوانات مهاجم چیره شود بیشتر به اهمیت کشتی پی برد. بنابراین بخشی از اوغات فراغت انسان‌های اولیه با کشتی گرفتن سپری می‌شد تا مهارت و آمادگی لازم را در این فن پیدا کنند و در وقت نیاز بکار ببرند.

در ایران قدیم کشتی گرفتن و زور‌آزمایی کردن اهمیت بسیار داشته است و این ورزش در زندگی و سنت‌های ما ایرانیان به قدری ریشه دوانده که تبدیل به یک ورزش ملی شده است.

درباره کلمه کشتی باید گفت که زرتشتیان و پارسیان باستان هنگام غروب آفتاب بندی به کمر خود می‌بستند و در برابر کانون آتش به دعا خواندن می‌پرداختند. آن کمربند کستی نامیده می‌شد و کشتی گرفتن هم از این کلمه آمده به معنی کمر یکدیگر را گرفتن. البته واژه کستی هم در طی زمان تبدیل به کشتی شده است و امروزه برای نامیدن این ورزش که زورگری و زور‌آزمایی است به کار می‌رود.

تاریخ پهلوانی ایران سرشار از نام‌های آشنایی است که قدرت بدنی و نیروی خود را در راه مبارزه با بی‌عدالتی و دفاع از مظلومان بکار برده‌اند. از پهلوانان قدیم پوریای ولی، عبدالرزاق، مفرد قلندر، فیله همدانی، شمس محمد، محمد مالانی و یوسف ساوی شهرت و محبوبیت بیشتر دارند و از پهلوانان دوره معاصر می‌توان به نام‌های مشهوری همچون ابراهیم یزدی، اکبر خراسانی، حاج محمد‌صادق بلور فروش و حاج سید‌حسن رزاز اشاره کرد .

پهلوان و فیل بازآفرینی از داستان‌های شگفت‌انگیز پهلوانان ایران است. بازآفرینی یکی از شیوه‌های آفرینش آثار ادبی و هنری است. در این روش نویسنده از اثر کهن یا معاصر الهام می‌گیرد، موضوع اثر را تغییر می‌دهند و اثری نو مستقل پدید می‌آورند.

سید‌مهدی شجاعی با استفاده از این تکنیک کتاب پهلوان و فیل را با تصویرگری فرهاد جمشیدی، با تصاویری به سبک قهوه‌خانه‌ای یا پرده‌خوانی با نشانه‌های ایرانی (چهره‌ی خورشید‌خانم، گل‌های چندپر) که بر زمینه‌ای کاه‌گلی نقش بسته است، باز‌آفرینی کرده است.

جهان پهلوان محمد مالانی پهلوان دربار حسین میرزا، حاکم هرات که بین مردم محبوبیتی خاص دارد. هنگام بازگشت از هندوستان برای حاکم فیلی بسیار بزرگ و زورمند هدیه می‌آورد، حاکم  قدرت فیل را بیش از انسان می‌داند ولی پهلوان مالانی مخالف اوست و از این‌جا کشمکش ماجرای داستان شروع می‌شود.

حاکم از پهلوان مالانی می‌خواهد که عقیده‌ خود را در کشتی با فیل به اثبات برساند. پهلوان مالانی ابتدا با شگردی عاقلانه فیل را به زمین می‌زند و سپس کینه را از دل فیل که انتظار چنین درگیری را ندارد شسته، و با او دوست می‌شود این‌گونه دو وجه عقل و عاطفه‌ی انسانی را ثابت می‌کند. در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

خصوصیت مهم پهلوان محمد، جوانمردی و مردمداری‌اش بود. او نمی‌نشست تا نیازمندها و گرفتار‌ها به سراغش بیایند، بلکه خود در میان مردمان می‌گشت و به جست‌و‌جوی مردم گرفتار می‌پرداخت تا غم و غصه‌هایشان را برطرف کند...

انتشارات نیستان این کتاب را در 28 صفحه به قیمت 35 هزار تومان منتشر و روانه بازار نشر کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • حمایت استاد حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» فراجا
  • حمایت هزار استاد حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» فراجا
  • رانش زمین در جاده روستایی گلزار محمد_ یافت آباد
  • مقاومت سخت برای عزل وزیر اقتصاد؛ افاضات قبل از تکیه بر صندلی را ببینید | فیلم
  • نمادی از فرهنگ پهلوانی در «پهلوان و فیل»
  • بازآفرینی داستانی از پهلوان ایرانی برای کودکان
  • اجرای ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویر احمد به مناسبت هفته معلم
  • واکنش محمد فاضلی به توییت جنجالی کریمی قدوسی