Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،اعظم شالبافان معاون توسعه منابع و مدیریت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با اشاره به ارائه ۱۱۳ خدمت توسط این اداره کل گفت: تاکنون ۴۴ درصد از کل خدمات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم به صورت الکترونیکی شده‌است.

معاون توسعه منابع و مدیریت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، صدور مجوز چاپ کتاب را یکی از مهمترین خدمات ارائه شده به صورت الکترونیکی دانست و افزود: سالانه ۱۰ هزار مجوز کتاب در قم صادر می‌شود که تمام این مجوز‌ها و فرایند آن که در گذشته به صورت دستی و بسیار زمان بر بود به صورت الکترونیکی تبدیل شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: برنامه عملیاتی این اداره کل ارتقای تعداد خدمات ارائه شده توسط این اداره کل به صورت الکترونیکی از ۵۰ خدمت به ۸۴ خدمت تا پایان سال جاری است.

شالبافان، با بیان اینکه قم با چاپ بیش از۵۰ درصد از کتب مذهبی، رتبه نخست کشوری را در این زمینه دارد، گفت: قم دومین استان کشور است که تمام فرایند صدور مجوز کتاب در آن به صورت کامل الکترونیکی است.

او در ادامه با اشاره به فعال شدن سامانه جامع صدور مجوز کتاب و بهره‌گیری از این سامانه در یکسال گذشته در قم، ادامه داد: با توجه به اینکه استان قم رتبه اول چاپ کتاب دینی و رتبه دوم چاپ کتاب در کشور را داراست، به همین دلیل بهره‌گیری از این سامانه، بخش زیادی از فرایند دست و پا گیر صدور مجوز به صورت سنتی حذف شد.

معاون توسعه منابع و مدیریت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، با بیان اینکه الکترونیکی شدن خدمات به عنوان یک اولویت در دستور کار است، گفت: ارائه صدور مجوز کتاب به صورت الکترونیکی علاوه بر صرفه‌جویی درمصرف کاغذ نقش مهمی در افزایش سرعت صدور مجوز کتاب دارد.

شالبافان ادامه داد: صدور پروانه نشر، مجوز چاپ و انتشار کتاب، مجوز تاسیس چاپخانه، مجوز صادرات و واردات محصولات فرهنگی و هنری و همچنین مجوز برگزاری مسابقات، جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های فرهنگی هنری از جمله خدماتی است که به صورت الکترونیکی ارائه می‌شود.

معاون توسعه منابع و مدیریت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم تصریح کرد: صدور پروانه اجرای نمایش، مجوز انتشار و اجرای آثار موسیقایی، مجوز تاسیس نگارخانه، پروانه فیلم سازی، پروانه نمایش فیلم، پروانه ساخت آثار غیرسینمایی، مجوز تاسیس آموزشگاه هنری، مجوز انتشار رسانه، پروانه کانون تبلیغاتی، پروانه تکثیر و انتشار نرم افزار و همچنین مجوز تاسیس کانون فرهنگی وهنری مساجد از دیگر خدمات الکترونیکی این اداره‌کل است.

این خدمات از طریق پایگاه رسمی اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی قم به نشانی qom.farhang.gov.ir و در بخش میزخدمت قابل دسترسی است.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرهنگ وارشاد اسلامی الکترونیکی مجوز چاپ کتاب صورت الکترونیکی صدور مجوز کتاب اداره کل مجوز تاسیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۵۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا معارفه شد

به گزارش خبرنگار مهر، عصر دوشنبه در مراسمی با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان سرپرست جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آستارا معارفه شد.

«امیرحسین طاهری» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان از اختصاص ۵ میلیارد تومان اعتبار در قالب قرارگاه شهید آوینی به طرح‌ها و برنامه‌های فرهنگی و هنری استان خبر داد و اظهار کرد: این اعتبار در حوزه‌های قرآنی، نمایشی، هنرهای تجسمی و کانون‌های مساجد با محوریت سبک زندگی ایرانی اسلامی صرف خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌های مربوط به این طرح از ۲۰ فروردین هم زمان با سالروز شهادت مرتضی آوینی در گیلان آغاز شده و تا ۲۰ خرداد ادامه پیدا خواهد کرد افزود: مؤسسات و سازمان‌های مردم نهاد و گروه‌های جهادی در اجرای برنامه‌های قرارگاه شهید آوینی نقش آفرین هستند و از ادارت ارشاد شهرستان‌ها انتظار داریم طرح‌های فرهنگی خود را به دبیرخانه این قرارگاه در استان ارائه دهند.

طاهری از برگزاری دوره‌های سواد رسانه‌ای در مناطق شرق، غرب و مرکز استان گیلان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: خبرنگاران، فعالان رسانه‌ای و مسؤولان روابط عمومی ادارات و سازمان‌ها می‌توانند در این دوره‌های آموزشی شرکت کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد گیلان ضمن تاکید بر نظارت دقیق به آثار نمایشی آستارا، صدور مجوز به این آثار هنری را مشروط به رعایت ضوابط و مقررات فرهنگی و اسلامی ذکر کرد.

موقعیت فرهنگی آستارا با هیچ شهرستانی قابل قیاس نیست

«محمد رضا شهاب زاده» فرماندار آستارا نیز در این مراسم با اشاره به ظرفیت‌های موجود در شهرستان آستارا اظهار کرد: موقعیت فرهنگی این شهرستان با هیچ شهرستانی قابل قیاس نیست زیرا آستارا به جهت موقعیت مرزی به صورت مستقیم در مقابل هجمه‌های فرهنگی دشمنان قرار دارد.

شهاب‌زاده افزود: تکمیل مجتمع فرهنگی و هنری آستارا بعد از گذشت ۲۰ سال از عمر آن، باید در اولویت قرار بگیرد و انتظار داریم‌اعتبارات خوبی برای پیشبرد آن اختصاص یابد تا به دغدغه هنرمندان در این راستا جامه عمل پوشانده شود.

گفتنی است، در این جلسه از زحمات «بهرام خوشحال» قدردانی و «زهرا ناصری» به عنوان سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا معرفی شد.

کد خبر 6085932

دیگر خبرها

  • پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی تعرفه شهریه آموزشگاه‌های آزاد هنری یزد
  • ۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند
  • آموزشگاه‌های آزادهنری معاف از مالیات می‌باشند
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد پیشگام در تکریم معلمان
  • سلماس؛میزبان هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی
  • ارسال ۳۴۲ اثر به دبیرخانه جشنواره تئاتر فتح خرمشهر
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا معارفه شد
  • سُرنانوازی لرستان یک موسیقی جهانی شده است