Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ابوالقاسمی، در نشست خبری که بعد از ظهر دوشنبه برگزار شد، اظهار کرد: کرونا نشان داد که ما در تهدیدات زیستی هستیم و باید خودمان را باید باکتری‌ها، میکروب‌ها و… آماده کنیم. شما شاهد بودید که سپاه همه امکانات خود را در اختیار گذاشت، تمام بیمارستان بقیه الله حتی بخش اطفال هم به بیماران کرونایی اختصاص دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در دوران کرونا بقیه الله هم مثل دیگر بیمارستان‌ها پای کار آمد و ۵۱ درصد از ظرفیت بیمارستان را به بیماران آزاد و تنها ۴۹ درصد را به نیروهای مسلح اختصاص دادیم. یعنی اینگونه نبود که بگوییم ما بیمارستان نیروهای مسلح هستیم و بیماران آزاد را پذیرش نمی‌کنیم.

وی افزود: کادر درمان مانند زمان جنگ آماده بودند و کادر درمان به ویژه پرستاران از هیچ کمکی دریغ نکردند، بیمارستان بقیه الله تا به الان در دوران کرونا ۳ شهید را تقدیم جامعه کرده است.

ابوالقاسمی گفت: از نظر تعداد پروژه‌های پژوهشی در مورد کووید ۱۹ بزرگ‌ترین دانشگاه هستیم و در ۶۰ ژورنال معتبر پژوهش‌های ما چاپ شده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه چه مشوق‌هایی برای افرادی که کرونا داشتند و بهبود پیدا کردند که بیایند و پلاسمای خودشان را اهدا کنند، بیان کرد: در وجهه اول این کار، یک کار انسانی است و اگر مردم بیشتری مازاد بر نیاز بیمارستان پلاسما اهدا کنند می‌توانیم به بیمارستان‌های دیگر هم کمک کنیم.

وی ادامه داد: البته ما برای افرادی که پلاسما اهدای می‌کنند یک مشوق مالی هم در نظر گرفته ایم، آن هم این است که هزینه رفت و آمدشان را پرداخت می‌کنیم.

کد خبر 5001111 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: حسن ابوالقاسمی بیمارستان بقیه الله ویروس کرونا روز خبرنگار ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا سیما سادات لاری کووید 19 تغذیه روز خبرنگار اورژانس کشور داروسازی ماسک طبی سازمان غذا و دارو سازمان نظام پزشکی سعید نمکی چاقی بقیه الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۷۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکثر بیمارستان‌های غزه از کار افتاده‌اند

به گزارش جام جم آنلاین، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان در گزارشی هشدار داد از مجموع ۳۶ بیمارستان نوار غزه دست کم ۲۴ بیمارستان غیرفعال هستند.

به نوشته پایگاه شبکه الجزیره، در این سند نوشته شده است: «نظام بهداشت و درمان در نوار غزه به دلیل خصومت‌های مداوم و محدودیت‌های دسترسی در حال فروپاشی بوده و این وضعیت منجر به از کار افتادن تعداد هر چه بیشتری از بیمارستان‌ها می‌شود.»

این دفتر در ادامه گزارش خود تصریح کرد: «طبق بررسی سازمان جهانی بهداشت تا روز چهارشنبه ۲۷ مارس از مجموع ۳۶ بیمارستان موجود در نوار غزه ۲۴ بیمارستان غیرفعال هستند، دو بیمارستان در شمال غزه حداقل فعالیت را دارند و ۱۰ بیمارستان از جمله چهار بیمارستان در شمال غزه و شش بیمارستان در جنوب غزه به صورت مقطعی کار می‌کنند.»

همچنین فدراسیون بین‌المللی انجمن‌های هلال احمر و صلیب سرخ نیز گزارش داده‌اند که نظام بهداشت و درمان در شمال نوار غزه «به طور عمده از بین رفته» و در جنوب هم «در آستانه فروپاشی است.»

در ادامه گزارش دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل درباره وضعیت نظام بهداشت و درمان غزه نوشته شده است: «۱۶ کودک دچار سوءتغذیه در روز در بیمارستان کمال عدوان غزه که به دلیل کمبود آب، غذا و ملزومات بهداشتی به سختی خدمات ارائه می‌دهد پذیرش می‌شوند.»

از سوی دیگر بیمارستان الشفا بالغ بر ۱۰ روز است که تحت محاصره قرار گرفته و نیروهای اسرائیلی کارمندان و بیماران این بیمارستان را در یک ساختمان مورد استفاده برای امور منابع انسانی «که برای ارائه خدمات بهداشت و درمان ساخته نشده» محبوس کرده‌اند.

طبق این سند نیروهای اسرائیلی بعد از آنکه به کارکنان و بیماران بیمارستان الامل در جنوب خان یونس دستور تخلیه دادند با خاک ورودی های این بیمارستان را مسدود کردند. روز سه شنبه فعالیت این بیمارستان و مقر انجمن هلال احمر فلسطین که در نزدیکی آن است متوقف شد.

در این گزارش شرایط بیمارستان اروپایی غزه در خان یونس «غیرقابل تصور و درک» توصیف شده است.

سازمان جهانی بهداشت هشدار داده تنها بیمارستان‌های فعال در غزه «اقلام ضروری کافی برای ادامه عمل‌های جراحی مهم و نجات‌بخش و مراقبت از بیماران از جمله در بخش مراقبت‌های ویژه در اختیار ندارند.»

این سازمان بار دیگر خواستار برقراری آتش‌بس در غزه، حفاظت  از جان غیرنظامیان و بخش بهداشت و درمان در این باریکه شده و همچنین گفت که از همه طرف‌ها می‌خواهد «به قوانین بین‌المللی احترام بگذارند.»

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل خط دوم راه آهن زنجان به قزوین
  • پهن شدن سفره افطاری در مسجد بقیه الله (عج) محله شهرقائم قم + تصاویر
  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • اکثر بیمارستان‌های غزه از کار افتاده‌اند
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۹ فروردین؛ ۳۳ فوتی و ۵ ابتلای جدید
  • شهید هدایت الله طیب شهید شاخص دانشجویی کشور در سال ۱۴۰۳
  • اردوی جهادی در مسجد بقیه‌الله گلستان‌شهر بجنورد برگزار می‌شود
  • آیت‌الله فاضل لنکرانی: نباید اجازه دهیم از بسیج یک وجهه ترسناک برای مردم درست کنند/ مسئولان و مدیران نظام اسلامی باید در طهارت نفس و در پاک‌دستی برای بقیه الگو باشند/ مراقبت از پاک‌دستی فقط با نظارت فیزیکی بسیج ادارات حاصل نمی‌شود؛ کارهای فرهنگی لازم است
  • حضور امام جمعه همدان در بیمارستان فوق تخصصی کودکان
  • عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!