Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان تحکیم وحدت دانشگاه تبریز گفت: عدم نظارت بر تعارض منافع مدیران آموزش و پرورش منجر به رشد فزاینده مدارس غیردولتی شده که یکی از گلوگاه‌های بی‌عدالتی آموزشی است.

مهران گلزاری، عضو شورای مرکزی و دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان دفتر تحکیم وحدت دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: وضعیت فاجعه بار آمار آموزشی در امتحانات پایه‌های مختلف درسی در کنار تخلفات و مسائل مالی مانند تصاحب غیرقانونی خانه سازمانی نجومی و حواشی موجود در خصوص قرارداد‌های پیمانکاری اداره کل آموزش و پرورش استان و برخی موارد دیگر که فعلا به خاطر مصالحی از ذکر آن‌ها خودداری میکنم، موضوعاتی هستند که تداوم وضعیت فعلی در استان را زیر سوال برده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گلزاری ضمن اشاره به عقب ماندگی استان در حوزه‌های مختلف آموزشی مطرح کرد: سوال ما از وزیر آموزش و پرورش، استاندار و نمایندگان استان در مجلس این است که آیا از این وضعیت تاسفبار راضی هستند؟ اگر بله که به نوعی در عقب ماندگی شدید استان و تخلفات صورت گرفته شریک وضعیت موجودند و اگر خیر، پس چرا کاری نمی‌کنند؟!
این فعال دانشجویی با اشاره به سقوط آزاد رتبه کنکور استان از عدد ۸ به ۱۴ خاطرنشان کرد: در استان همواره به تعداد معدودی رتبه برتر که محصول مدارس غیردولتی خاص است استناد می‌شود، اما باید برای ارزیابی کارآمدی، مجموعه استان را دید.
دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان دفتر تحکیم وحدت دانشگاه تبریز تصریح کرد: رتبه دوم استان در تعداد مدارس غیردولتی، یکی از علل این امر و عدم نظارت بر تعارض منافع مدیران آموزش و پرورش در این موضوع منجر به رشد فزاینده مدارس غیردولتی شده که یکی از گلوگاه‌های بی عدالتی آموزشی است.
وی با تاکید بر مسئولیت مستقیم استاندار آذربایجان شرقی در این خصوص اظهار کرد: آقای استاندار، پاسخ‌های آقای پاشایی در جلسه استانداری، دانشجویان را قانع نکرده است. بیم آن داریم که با ادامه وضع موجود و خصوصا بازگشایی مدارس، اتفاقات دیگری رقم بخورد.
این فعال دانشجویی با خطاب قرار دادن اعضای استانی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیان کرد: انتظار ما از آقایان منادی، اسماعیلی و متفکرآزاد این است که پیگیر اصلاح وضعیت استان باشند. خصوصا از آقای منادی بعنوان رئیس کمیسیون در این مجلس انقلابی خواستاریم که ضمن ورود موثر در پیگیری مطالبات، خط بطلانی بر گمانه زنی‌ها و اخبار موجود در خصوص حمایت از تخلفات صورت گرفته بکشد!

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان دانشگاه تبریز استانداری تبریز مدارس غیردولتی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۸۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر آموزش و پرورش: بکارگیری معاون پرورشی در مدارس غیردولتی ضروری است

به گزارش سازمان مدارس و مراکز غیردولتی، احمد محمودزاده در جمع روسای ادارات مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: امسال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است. این نام‌گذاری براساس نیاز کشور صورت گرفته است و باید در مجموعه‌های مختلف و حوزه‌های متفاوت از آن بهره گرفت. آموزش و پرورش هم باید به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این زمینه تأثیرگذاری خود را داشته باشد. نقش مرجعیتی و آگاهی‌رسانی و تبیین این موضوع بر عهده وزارت آموزش و پرورش است. باید این فرهنگ‌سازی در افکار عمومی شکل گیرد.

وی با بیان اینکه بیشترین، بهترین و مهمترین تولید در همه نظامات، تربیت نیروی انسانی است، افزود: مهمترین سرمایه کشور که در همه اسناد بالادستی به آن اشاره شده، سرمایه نیروی انسانی است. تولید این سرمایه در داخل آموزش و پرورش صورت می‌گیرد. حفظ و گسترش دستاوردها توسط این افراد صورت می‌گیرد.

محمودزاده تصریح کرد: آموزش و پرورش از سال‌های گذشته جهت‌گیری‌هایی را شروع کرده که امسال باید به نتیجه برسد. همه برنامه‌ریزی‌ها برای تحقق و اجرای سند تحول بنیادین، برای مرجعیت معلم و مرجعیت کتاب درسی است.

وی با بیان اینکه باید از ظرفیت شوراهای آموزش و پرورش بیشترین بهره‌مندی را امسال داشته باشیم، گفت: در جلسه‌ای که امسال در ابتدای سال رییس جمهور در جمع مدیران ارشد صحبت می‌کردند، نگاه به ظرفیت آموزش و پرورش خیلی مهم بود به این صورت که به وضع مطلوب دست پیدا کنیم. ایشان به تسهیل و تسریع کار مردم و تکریم مردم تاکید داشتند. باید رضایت مردم جلب شود. همچنین باید تبیین کارها به خوبی صورت گیرد.

محمودزاده از قدردانی وزیر آموزش و پرورش از فعالیت‌های سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی خبر داد و گفت: وزیر آموزش و پرورش همچنین تاکید بر همکاری، انسجام و همکاری در درون وزارت آموزش و پرورش، جلب مشارکت و نظارت داشتند. اینها از توصیه‌های مهم وزیر آموزش و پرورش است که باید محقق شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی تاکید کرد: تلاش ما در سازمان باید سازنده باشد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • قانون اصلاح قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی منتشر شد
  • امکان افشای سوالات آزمون‌های آموزش و پرورش غیرممکن شد
  • روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود
  • آیین‌نامه‌های شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها بازنگری می‌شوند
  • آغاز ساخت ۵۰ فضای آموزشی در کهگیلویه و بویراحمد
  • راه‌اندازی مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: بکارگیری معاون پرورشی در مدارس غیردولتی ضروری است
  • تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس
  • ضرورت بکارگیری معاون پرورشی در مدارس غیردولتی
  • معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش: آزمون های شبه نهایی از ۹۰ درصد محتوای برنامه و کتاب درسی است