Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران،  فریدون عباسی امروز در حاشیه مراسم امضای ۱۳ قرارداد برای نگهداشت تولید نفت در جمع خبرنگاران، در خصوص مطرح شدن بحث تغییر سهمیه‌بندی بنزین در مجلس اظهار کرد:‌ شدت مصرف انرژی در ایران بالا است زیرا حمل و نقل شهری و حمل و نقل عمومی توسعه مطلوب نداشته است. بنابراین در راستای صرفه‌جویی در مصرف سوخت باید بین سه وزارتخانه صنعت، ‌کشور و نفت هماهنگی ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مصرف سوخت در بنزین و گازوئیل منطقی نیست و هر زمان که تصمیمی برای کنترل این مصرف گرفته می‌شود، ‌با افزایش قیمت ارز، ‌دوباره تصمیمات بی‌اثر خواهد شد، افزود: در کنار آن همواره میل به قاچاق وجود دارد زیرا به مناطق مرزی برای اشتغال توجه نشده و از تفاوت قیمت در سوخت استفاده می‌کنند.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس با تاکید بر اینکه تا زمانی که نرخ ارز کنترل نشده، ارزش پول ملی حفظ نشود و قیمت بنزین را واقعی نکنیم، مصرف بی رویه خواهیم داشت و بهره‌وری هم ایجاد نمی‌شود، ادامه داد:‌ برای این منظور، ‌درباره طرح‌های مختلفی بحث می‌شود که یکی از آنها این است که  بنزین را به کد ملی اختصاص دهیم و این سهمیه قابل فروش باشد. طرح دیگر که جامع‌تر است اینکه واحد جامع انرژی تعریف کنیم که این کار مدیریت را در مصرف انرژی ممکن خواهد کرد.

عباسی با بیان اینکه سعی می‌کنیم با همفکری با وزارت نفت طرحی را ارائه کنیم که قابل اجرا باشد و دولت آن را قبول کند، تصریح کرد: از کارهای شتاب‌زده نتیجه نمی‌گیریم، مجلس درک می‌کند که دولت مشکلات مالی دارد و می‌خواهد به هر نحوی نقدینگی جامعه را کنترل کند. در کنار آن کسری بودجه نیز وجود دارد.

وی با بیان اینکه تا زمانی که قیمت بنزین واقعی نشود، قاچاق آن ادامه خواهد یافت، گفت: موضوع فروش بنزین به قیمت ۹۰ درصد فوب خلیج فارس در مجلس مطرح نشده و ممکن است تنها نظر شخصی یکی از نمایندگان باشد.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس رابطه مجلس و وزارت نفت را مطلوب دانست و افزود:‌ تا کنون جلسات متعددی با وزیر نفت و معاونان وزارت نفت داشتیم. البته ممکن است نمایندگانی وابسته به جناح خاصی باشند و حرکات مورد نظر خود را انجام دهند اما جو غالب، جو همدلی و همراهی است.

عباسی با بیان اینکه امضای این قراردادها به معنای گشایش بیشتر و استفاده از ظرفیت‌های داخلی برای حل مشکلات است، اظهار کرد: این کار باعث می‌شود توان مدیریتی کشور در حوزه نفت و گاز تقویت شود.

به گفته وی اجرای این قراردادها به رونق ساخت داخل تجهیزات کمک می‌کند و استفاده از نیروهای ایرانی در پروژه‌های داخلی را تقویت کرده و زمینه را برای صدور خدمات تخصصی در حوزه نفت و گاز هموار می‌کند.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس با تاکید بر اینکه هر کار صنعتی که صورت می‌گیرد جمعیت را متمرکزتر از گذشته می‌کند و تمدن جدید صنعتی ایجاد می‌شود، تصریح کرد: این جمعیت نیازمند اقدامات خاصی است که مسئولیت‌های اجتماعی آن را محقق خواهد کرد.  

عباسی همچنین در سخنرانی در این مراسم گفت: تجارب فنی و مهندسی وزارت نفت می‌تواند رسوب لازم را در دانشگاه صنعت نفت داشته باشد تا توان و تخصص را به کشورهای دیگر صادر کنیم. وزارت نفت می تواند در رشد و توسعه دانشگاه و عبور از مرزهای دانش پیشرو باشد.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس با تاکید بر توجه به سلامت کارکنان، گفت: تنها دیدگاه فنی و مهندسی کافی نیست و باید پیوست سلامت با آن همراه باشد. تحریم بر مسائل مختلف از فعالیت های صنعتی تا سلامت تاثیر گذار بوده است. 

عباسی با بیان اینکه مجلس در راس امور است، اظهار کرد: برای رسیدن به این مهم باید سیستم کند اداری را از بین ببریم و مسوولیت‌های اجتماعی در کنار توسعه صنعت نفت باید مورد توجه قرار گیرد که با کاهش درآمدهای نفتی البته این اقدامات با مشکل رو به رو است.

وی بر هماهنگی بیشتر بین دولت و مجلس تاکید کرد و افزود: در صورتی که از خرد جمعی در جامعه استفاده شود می‌توان نتایج بهتری به دست آورد، از وزیر نفت دعوت کردم تا در جلسه ای در کمیسیون انرژی و وزرای نفت سابق، ریل‌گذاری برای دولت آینده انجام شود و برنامه ریزی ۲۰ و ۵۰ ساله صورت گیرد. 

 

اخبار مرتبط جزئیات طرح تغییر سهمیه بندی بنزین از خودرو به خانوار توضیحات وزیر نفت در مورد تغییر طرح سهمیه‌بندی بنزین

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا بنزین طرح اختصاص بنزین به هر ایرانی سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی رئیس کمیسیون انرژی مجلس وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۹۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی از فرزندان مادر ایرانی همچنان در انتظار صدور شناسنامه

شناسنامه یکی از اسناد هویتی برای تمامی افراد محسوب می‌شود. چرا که یکی از مهمترین مدارک برای پیمودن مسیر‌های مختلف زندگی مانند تحصیل، شغل و یا ازدواج بسیار حائز اهمیت است و در صورت نداشتن آن افراد با مشکلات جدی مواجه می‌شوند. اما برخی از فرزندان مادر ایرانی هستند که به صورت قانونی در کشور ساکن هستند، اما فرزندان آنها از داشتن شناسنامه محروم هستند.

شهروندخبرنگار ما با ارسال پیامی خواستار رسیدگی به این مشکل شد. 

متن پیام شهروندخبرنگار 

سلام عرض ادب من فرزند مادر ایرانی هستم. مدت ۳ سال است که برای دریافت شناسنامه در اداره اتباع استان البرز تشکیل پرونده دادم.اما هر زمان پیگیری کردیم به نتیجه نرسیدیم. خواهش می‌کنم رسیدگی کنید.

 

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۳۲ شعبه سیار برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • برخی از فرزندان مادر ایرانی همچنان در انتظار صدور شناسنامه
  • ریختن بنزین بر آتش بحران های جهانی / تصویب کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان در مجلس آمریکا
  • ریختن بنزین بر آتش بحران های جهانی / تصویب کمک 95 میلیارد دلاری به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان در مجلس آمریکا
  • حق نداریم بنزین را به قیمت جهانی اما خودروهای ۲ دهه عقب‌تر به مردم بدهیم
  • خبر مهم درباره قطع سهمیه‌ بنزین برخی خودروها
  • سهمیه بنزین این تاکسی ها در ۱۴۰۳ قطع شد
  • سهمیه بنزین این خودروها قطع شد/ جزییات تازه از حذف کارت سوخت رانندگان
  • درخواست رسیدگی به وضع نابسامان رانندگان وانت نیسان
  • زوایای هوشمندسازی انرژی در برنامه هفتم توسعه