Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-23@14:38:13 GMT

دادخواهی معلولان از رییس مجلس

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۰۲۲۴۰

دادخواهی معلولان از رییس مجلس

به گزارش «تابناک»، علی همت محمودنژاد در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان مطلب فوق افزود: درحالیکه تورم و بسیاری از عوامل دیگر موجب گرانی وسایل توانبخشی و افزایش هزینه های نگهداری معلولان شده است، افزایش ۱۵ درصدی مستمری معلولان، خانواده های آنها را به شدت مضطرب کرده است.

وی معتقد است که سازمان برنامه و بودجه در مقابل چشمان مجلس شورای اسلامی ماده ۲۷ قانون حمایت از حقوق معلولان را مبنی بر "مستمری معادل با حداقل حقوق و دستمزد کارگر" نادیده می گیرد و هیچکس نیست که در این خصوص به فریاد معلولان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: انتظار داشتیم حداقل مستمری معلولان، اگر معادل با حداقل حقوق و دستمزد کشور پرداخت نمی شود، لااقل از افزایش نسبی خوبی برخوردار باشد، اما مستمری معلولان از ۱۰ درصد پیش بینی شده در قانون نیز کمتر است.

مدیرعامل انجمن دفاع از حقوق معلولان ایران افزود: سوال اصلی از رئیس مجلس و رئیس سازمان برنامه و بودجه این است که یک نفر معلول عملا چه کاری میتواند با مستمری کمتر از ۱۰۰ هزار تومان انجام دهد و چه برنامه ای برای خود پیاده کند؟.

وی همچنین با ابراز نگرانی از گران شدن شدید وسایل توانبخشی (شامل ویلچر، عصا، سمعک و...) از رئیس مجلس شورای اسلامی و کمیسیون اجتماعی مجلس خواست تا در جلسه ای اضطراری مشکلات معلولان را مورد توجه قرار داده و بودجه معلولان را در سال ۹۹ ترمیم کنند.

محمودنژاد همچنین خطاب به کمیسیون نظارت بر قوانین مجلس اظهار کرد: مجلس از موضوع عدم تخصیص بودجه معلولان توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی به راحتی چشم پوشی نکند.

وی بیان کرد: مشکلات مربوط به کرونا که دامن گیر تمام جامعه شده است، زندگی را بر خانواده های افراد دارای معلولیت دو چندان سختتر کرده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کنکور 99 مکانیسم ماشه جعفر سرقینی محمدرضا شجریان معلولان مستمری مشکلات مجلس کنکور 99 مکانیسم ماشه جعفر سرقینی محمدرضا شجریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۲۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون بهداشت درباره کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در تذکری گفت: موضوع دارو تاکنون ۴ مرتبه در جلسه نظارتی مجلس مورد بررسی قرار گرفته، اما تاکنون مشکل مردم در حوزه کمبود و گرانی دارو حل نشده است. آخرین جلسه نظارتی در این خصوص در ۱۹ دی ماه سال گذشته بود که رئیس مجلس به وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی فرصت دو ماهه ای برای اصلاح این وضعیت داد.   نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس در ادامه با اشاره به دو اتفاقی که قرار بود در حوزه دارو رخ دهد، عنوان کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد آن را مردم پرداخت کنند، اما در حال حاضر این هزینه بین بیمه و مردم نصف شده است.   وی افزود: از سوی دیگر بیش از وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مسئول این قضیه بودند به نحوی که بانک مرکزی باید به موقع منابع ارزی را تأمین می‌کرد که این اتفاق صورت نگرفت و به جای آن شاهد ارزپاشی برای سفر‌های خارجی و افزایش ۵۰۰ دلار به هزار دلار بودیم.   عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اضافه کرد: سازمان برنامه و بودجه نیز تاکنون ۷۰ هزار میلیارد تومان طلب داروسازان و داروفروشان را نداده است، همچنین سازمان تأمین اجتماعی نیز هزینه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی را پرداخت نکرده؛ این در حالی است که مجلس شورای اسلامی حکیمانه و به صورت مقبول این موضوع را دنبال کرده است.   محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر با بیان اینکه بعد از بررسی‌ها و جلسات برگزار شده درخصوص دارو، شخص بنده نیز جلسه جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت داشتم، گفت: بر اساس گزارش جمع‌بندی نظارتی کمیسیون بهداشت از این جلسه، سه دستگاه سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزارت بهداشت در این خصوص مسئول هستند.   رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه قطعا بانک مرکزی در واگذاری ارز در اواخر بهار و ابتدای تابستان تأخیر داشته است، یادآور شد: این موضوع اشکالاتی را در توزیع دارو به وجود آورد که البته در پایان سال ۱۴۰۲ توانست به تعهدات خود عمل کند، اما به هر حال تأخیر داشت.   وی افزود: موضوع کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در این جلسه بر اساس ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس به رأی گذاشته می‌شود تا مجلس تشخیص خود را درباره آن اعلام کند، اما به هرحال موضوعات دیگر در حوزه ارزی و بودجه را پیگیری خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان
  • دومین جلسه برای بررسی افزایش حقوق بازنشستگان کارگری
  • تخصیص‌های بودجه‌ پیش از تصویب جداول به صورت علی‌الحساب است
  • رئیس پزشکی قانونی : حقوق بازنشستگانِ پزشکی قانونی، کفاف زندگی‌شان را نمی‌دهد
  • ۶۷ هزار نفر مستمری بگیر زیر پوشش بهزیستی آذربایجان‌غربی
  • رئیس پزشکی قانونی: حقوق بازنشستگانِ پزشکی قانونی، کفاف زندگی‌شان را نمی‌دهد/ نوسانات ارز برای ما بسیار طاقت فرسا و سخت شده است
  • جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ + آخرین خبر افزایش حقوق جانبازان