Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مدیرکل و رییس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران گفت: طبق بررسی آمارها، آلودگی های هوا و صوت بیشترین سهم در میزان آلودگی مناطق ۲۲ گانه تهران را به خود اختصاص داده است.

 

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ فاطمه برنا با بیان ضرورت بررسی شکایتهای محیط زیستی، گفت: براساس بررسی بعمل آمده از شکایت های محیط زیستی واصله چهار ماهه ابتدای سال جاری، بیشترین شکایت ثبت شده مربوط به مناطق ۳ ،۱۸، ۱۹ و ۲۱ تهران بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه متاسفانه مشاغل و صنوف مزاحم مانند آبکاری ها یکی دیگر از عوامل آلوده کننده محیط زیست تهران محسوب می شوند و ساماندهی آنها بسیار حائز اهمیت است، اظهار داشت: در همین راستا مکاتباتی با شرکت ساماندهی مشاغل شهر برای حل معضل ناشی از فعالیت این واحدها انجام گرفته است.

برنا خاطرنشان کرد: امیدواریم با تعامل و همکاری دستگاه های مرتبط و همچنین نقش موثر  بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها در این امور به نتیجه مطلوب و مدنظر برسیم.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران در ادامه با بیان اینکه در بررسی های انجام شده برای تعدادی از واحدهای آلاینده اخطاریه زیست محیطی صادر شد، گفت: پس از پایان مهلت مندرج در اخطاریه  و در صورت عدم رفع آلودگی با پیگیری های حقوقی با واحد متخلف برخورد قانونی صورت می گیرد.

برنا همچنین تصریح کرد: در پاره ای از شکایات همچون نشت فاضلاب و آلودگی آب نیز پس از بررسی اولیه توسط کارشناسان محیط زیست، موضوع برای اقدام قانونی به شرکت آب و فاضلاب اعلام و پیگیری لازم انجام می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: محیط زیست تهران هوای تهران آلودگی تهران محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۲۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی در جشنواره زمین پاک و کاروان سفیران سبز در دومین روز از هفته زمین پاک، با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری در خصوص محیط زیست افزود: حضرت آقا تأکید کرده‌اند مهم‌ترین موضوع ویژه در بحث زمین، کم‌کاری‌ها و نادیده‌گرفتن فرسایش خاک است که بخشیدنی نیست و اگر بدانیم پلاستیک چقدر در فرسایش خاک مؤثر است، به اهمیت این موضوع پی می‌بریم.

وی ضمن بیان این نکته که هر ۱۰۰ مترمربع خاک حاصلخیز، بالغ بر ۱۰۰ سال طول می‌کشد که احیا شود، ادامه داد: این در حالی است که ۴۰۰ سال طول می‌کشد که پلاستیک در خاک فرسایش یابد که تازه به میکروپلاستیک تبدیل می‌شود که آن هم برای خاک مضر است؛ یعنی بالغ بر ۵۰۰ سال زمان برای احیای خاکی که آلوده به پلاستیک است، زمان نیاز داریم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در پایان ضمن قدردانی از شهرداری منطقه ۱۱ در برگزاری این برنامه، اظهار امیدواری کرد، با مشارکت مردم و سیاست‌گذاری‌های درست مسؤولان، مصرف پلاستیک مدیریت و به موضوع احیای خاک بیش از پیش توجه شود.

گفتنی است، جشنواره زمین پاک و کاروان سفیران سبز همزمان با دومین روز از هفته ملی زمین پاک با حضور، موسوی شهردار منطقه ١١، حلیا سادات حسینی مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار، شادی مالکی سرپرست سازمان مدیریت تاکسیرانی شهر تهران و جمعی از مدیران شهری به میزبانی منطقه ١١ در بوستان رازی برگزار شد.

کد خبر 6087377 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه
  • ۲۷.۳ سالگی میانگین سن مادران ایرانی در تولد اولین فرزند؛ پدر ۳۲.۱ سالگی
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • چرا پروژه بارورسازی ابر‌ها در ایران به بن‌بست خورد؟
  • افتتاح دو خانه محیط زیست جدید در تهران
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال
  • ضرورت آموزش حفاظت و نگهداری از طبیعت به دانش آموزان
  • روزانه ۲۳ تن زباله های پلاستیکی در ایلام تولید می شود
  • بهره‌برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال در تهران
  • اهمیت ویژه آموزش حفظ محیط زیست به کودکان