Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-03-28@22:09:55 GMT

تهران در مشهد!

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۰۴۲۷۸

تهران در مشهد!

به اظهارات رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد که در گزارش باشگاه خبرنگاران آمده، توجه کنید: اساساً ورود شورای عالی شهرسازی و معماری برای اصلاح طرح تفصیلی قانونی نیست و باید در خود استان این اتفاق بیفتد، اصلاح این طرح دست کسانی افتاده که در مشهد حضور ندارند و صلاحیت این کار را هم ندارند؛ ولی در وزارت راه و شهرسازی مقرر شد که اصلاحات طرح برود تهران و پایتخت‌نشینان برای مشهد تعیین‌تکلیف کنند؛ آن‌ها اختیاردار باشند، اما برای هزینه‌ها و مسئولیت‌ها پاسخگو نباشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هادی ذالکی

به اظهارات رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد که در گزارش باشگاه خبرنگاران آمده، توجه کنید: اساساً ورود شورای عالی شهرسازی و معماری برای اصلاح طرح تفصیلی قانونی نیست و باید در خود استان این اتفاق بیفتد، اصلاح این طرح دست کسانی افتاده که در مشهد حضور ندارند و صلاحیت این کار را هم ندارند؛ ولی در وزارت راه و شهرسازی مقرر شد که اصلاحات طرح برود تهران و پایتخت‌نشینان برای مشهد تعیین‌تکلیف کنند؛ آن‌ها اختیاردار باشند، اما برای هزینه‌ها و مسئولیت‌ها پاسخگو نباشند.

حقیقت چیست؟

باید عرض کنم تنها دفتر مشاور تهیه طرح تفصیلی پیرامون حرم که با فشار شهرداری مشهد باید طرح را ۶ ماهه تحویل بدهد، در مشهد بوده و عمده اعضای آن نیز متخصصان مشهدی هستند.

ماجرا آنجا جذاب‌تر می‌شود که مشاوران طرح‌ تفصیلی هفت حوزه دیگر شهر مشهد که توسط شهرداری مشهد انتخاب شده‌اند همه تهرانی بوده و دفتر اصلی‌شان نیز در تهران است. آن‌ها ۱۳سال است در حال تهیه طرح هستند. کارفرمای طرح تفصیلی پیرامون حرم، وزارت راه و شهرسازی است و کارفرمای هفت طرح تفصیلی دیگر، شهرداری مشهد!

برای اثبات این بند، رجوع شود به عملکرد مهرازان(جنوب شرق)، طاش(حوزه مرکزی)، آرمانشهر(میانی شرقی)، نقش پیراوش(جنوب غربی)، نقش محیط(شمال غربی)، پارسوماژ(میانی غربی)، طرح آمایش(شمال شرقی) و دانشگاه تهران که دفتر «طرح حریم رضوی» در مشهد وظیفه مطالعات (ثامن) را بر عهده دارد و دفتر دیگری در تهران ندارد.

با وجود اینکه تصمیم اولیه تغییرات در بافت پیرامون حرم در سال۱۳۷۱ از تهران شروع شد، اما اصلی‌ترین بازیگران آن در سال‌های بعد همگی مشهدی بودند که در رأس آنان شهرداری مشهد همواره در تمامی ادوار نقش اول بود و البته عدم نظارت شورای‌عالی معماری و شهرسازی ایران در سال‌های بعد مشهود است.

اما از سال ۱۳۹۳ که شورای عالی معماری و شهرسازی ایران برای جلوگیری از آسیب‌های بیشتر به دور حرم (که هر زائر و مجاوری امروز آن را حس می‌کند) ورود پیدا کرد، انتقادها به اینکه «چرا تهران (منظور شورای‌عالی شهرسازی است) در مورد مشهد تصمیم‌گیری می‌کند؟» قوت گرفت.

آیین‌نامه نحوه بررسی و تصویب طرح‌های توسعه و عمران ناحیه‌ای، منطقه‌ای و ملی و مقررات شهرسازی و معماری در ماده ۶  به صراحت بیان می‌کند که: نحوه بررسی و تصویب طرح‌های ویژه‌ای که ضرورت تهیه آن‌ها در چهارچوب وظایف قانونی به تصویب شورای عالی می‌رسد، توسط شورای عالی مذکور تعیین خواهد شد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: طرح تفصیلی پیرامون حرم تهران شهرداری مشهد طرح تفصیلی شورای عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۴۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانکی پور: فرهنگ جزو اولویت‌های سازمان برنامه و بودجه نیست

به گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، امیرحسین بانکی پور عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به مقاومت سازمان برنامه و بودجه درباره افزایش بودجه فرهنگی افزود: در برنامه هفتم توسعه کشور، با تفاهم‌نامه صورت‌گرفته بین شورای انقلاب‌ فرهنگی و سازمان برنامه‌ و بودجه پروژه‌های بزرگ و پیشنهادات بسیار خوبی گماشته شد؛ اما در نهایت پیشنهادات زمانی که به سازمان برنامه رسید، تصویب نشد. 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: طرحی ارائه داده شد که در شورای نهایی برنامه، دبیر شورای انقلاب‌فرهنگی، وزیر ارشاد به‌عنوان رئیس کمیسیون فرهنگی و سه تن از اعضای حقیقی شورای‌عالی انقلاب‌فرهنگی حضور داشته باشند تا از حوزه فرهنگ حمایت کنند؛ این طرح در شورای‌عالی انقلاب‌فرهنگی تصویب شد و رئیس‌جمهور آن را ابلاغ کردند، اما باتوجه‌به نگاه اقتصادی  برنامه‌ریزان سازمان برنامه‌ و بودجه این طرح عملیاتی نشد و از این افراد که خود بنده نیز به‌عنوان یکی از اعضای حقیقی شورای انقلاب‌فرهنگی بودم، دعوت نشد؛ لذا با توجه‌ به نگاه اقتصادی برنامه‌ریزان نمی‌توان انتظار تحول اساسی در حوزه فرهنگ را داشت. 

بانکی پور افزود: دولت به‌ منظور رفع مشکلات اقتصادی و فرهنگی جامعه باید به فکر اصلاح اساسی در سازمان برنامه‌ و بودجه باشد.

دیگر خبرها

  • شورای‌ عالی نظام‌پزشکی: در تعرفه‌های مصوب دولت بازنگری شود
  • انتصاب در وزارت راه و شهرسازی
  • اسماعیل هنیه با دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار کرد
  • حقوق کارگران ۱۵ درصد بیشتر از کارکنان دولت افزایش یافت
  • اگر مزد واقعی به کارگر داده شود...
  • بانکی پور: فرهنگ جزو اولویت‌های سازمان برنامه و بودجه نیست
  • هدف‌گذاری برای تبدیل ایران به قطب توریست درمانی
  • اولویت‌های جامعه کارگری در سال ۱۴۰۳
  • ساعی: انجام کار فرهنگی منجر به رفع بسیاری از مشکل‌های کشور می‌شود
  • انجام کار فرهنگی منجر به رفع بسیاری از مشکل‌های کشور می‌شود