Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، فرزاد کیسان روز سه‌شنبه در بازدید از پروژه‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در مشگین‌شهر اظهارداشت: با احداث بازی‌های کابلی و هیجانی و نیز پل معلق در روستای جبدرق، مشگین‌شهر به قطب گردشگری در کشور تبدیل شده و زمینه برای حضور هر چه بیشتر گردشگران در این منطقه مهیا خواهد شد.

او افزود: این طرح توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی در منطقه‌ای خوش آب و هوا با طبیعتی بکر اجرا شده و زمینه برای توسعه منطقه را فراهم خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیسان گفت: زیرساخت‌هایی که موردنیاز طرح‌های گردشگری است با حمایت استاندار اردبیل، نماینده مردم شهرستان و مسوئولان قدم‌های محکمی برای تامین آنها برداشته شده و تلاش می‌کنیم با این اقدامات پروژه‌ها در اسرع وقت به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به قرارگیری منطقه در ریل توسعه با رونق بخش گردشگری بیان کرد: مسائل و مشکلات بخش گردشگری و سرمایه‌گذاران این حوزه بررسی و برای حل آنها تلاش همه‌جانبه‌ای انجام می‌شود.

ایمانعلی ایمانی ، رییس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مشگین‌شهر نیز گفت: با اقدامات انجام شده شهرستان مشگین‌شهر به قطب گردشگری تبدیل شده و این فرصتی هم برای اهالی منطقه و هم گردشگران و مسافران است.

تاکنون ۲ دهنه پل معلق و گردشگری در مناطق گردشگری مشگین‌شهر و هیر اردبیل احداث و راه‌اندازی شده است.

پل معلق مشگین‌شهر یکی از برندهای گردشگری استان اردبیل است که چهار سال پیش به عنوان بزرگترین پل معلق خاورمیانه در ارتفاع ۸۰ متری رودخانه خیاوچای احداث شده ، دارای ۲ متر است و ۳۶۵ متر طول به عدد روزهای سال دارد.

این پل در منطقه نمونه گردشگری خیاو تا گیردولی احداث شده است.

نخستین پل معلق تمام شیشه‌ای قوسی شکل ایران نیز دی ماه سال گذشته همزمان با سفر رییس‌جمهوری به استان اردبیل در شهر هیر افتتاح شد.

پل شیشه‌ای شهر هیر در فاصله ۳۰ کیلومتری جنوب شرقی اردبیل احداث شده است.

عملیات اجرایی پل معلق در منطقه نمونه گردشگری ازناو شهرستان خلخال هم توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی این طرح بزرگ در جنوب استان اردبیل به خوبی پیش می‌رود.

عملیات احداث این پل با ۴۹۶ متر طول ۱.۵ متر عرض و ۱۰۰متر ارتفاع در منطقه گردشگری ازناو خلخال پس از طی مراحل مطالعاتی و طراحی از مدتی پیش آغاز شده و سرمایه‌گذار طرح در تلاش برای تسریع در تکمیل این پروژه و بهره‌برداری از آن است.    

برچسب‌ها مشگین شهر ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشگین شهر ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سرمایه گذاری مشگین شهر ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سرمایه گذاری مشگین شهر پل معلق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۶۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود

عطا حسن‌پور  با یادآوری اینکه در وزارت میراث فرهنگی۳۰ میز تخصصی تشکیل شده که در این راستا چندین میز گردشگری ازجمله ژئوتوریسم، اگروتوریسم یا گردشگری کشاورزی در لرستان تشکیل شده است، افزود: میز‌های تخصصی گردشگری در هر استان به تناسب پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای صورت می‌گیرد و در هر منطقه چند میز تخصصی گردشگری، تشکیل می‌شود.

او تصریح کرد: در این راستا همایش سراسری گردشگری کشاورزی با هدف آموزش و معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی لرستان، با حضور مسئولان عالی وزارت گردشگری به مدت سه روز در استان برگزار شد.

حسن‌پور با اشاره به اینکه بزرگترین بانک ژن گیاهان دارویی در مناطقی از لرستان ازقبیل اشترانکوه، تمندر، گله بادوش و خلیل آباد لرستان وجود دارد، افزود: گردشگری کشاورزی علاوه بر آشنا کردن مردم با محصولات کشاورزی می‌تواند در جهت اقتصادی کردن کشاورزی نیز موثر باشد کما اینکه فقط یک نمونه گیاهان دارویی لرستان به نام کرفس‌کوهی به قیمت ۵ میلیون تومان است.

او با اشاره به ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری توسط میراث‌فرهنگی لرستان گفت: این بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری مانند سد ایوشان، سد شهید بروجردی، کاروانسرای چمشک، گوشه شهنشاه و… را شامل می‌شوند.

حسن‌پور گفت: یکی از اولویت‌های کاری ما تلاش در جهت ثبت ملی و جهانی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بود که در این راستا غذای محلی «جگروز» و «چزنک» در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور ثبت شد.

این مسئول با اشاره به طراحی و ساخت اپلیکیشن لرستان سفر با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان، گفت: در حال حاضر این اپلیکیشن به دو زبان انگلیسی و فارسی در دسترس عموم قرار دارد و تلاش داریم دو زبان عربی و ایتالیایی نیز به آن اضافه شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره سماق درآینده نزدیک باحضور گردشگران داخلی وخارجی
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه هتل پنج ستاره ملل مشگین‌شهر
  • آیین سنتی پخت شیربرنج در روستای توندر کوهسرخ خراسان رضوی برگزار می‌شود
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود
  • کشتار غیر مجاز دام در روستا‌های گردشگری اردبیل معضل جدی
  • کشتار غیرمجاز دام در روستا‌های گردشگری اردبیل معضل جدی
  • راه‌ دسترسی منطقه گردشگری سد کنگیر ایوان تکمیل می‌شود
  • روستای هجیج جزو روستا‌های کاندیدای ثبت جهانی