Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور و نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت‌ امنای استانی گفت: سیاست مدیریت جدید دانشگاه در یکپارچه‌سازی و راه‌اندازی سامانه‌های متمرکز بوده و دانشگاه به‌دنبال تمرکزگرایی نیست.

به ‌گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندر‌عباس، مجید مشکینی صبح امروز در هفدهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان که به‌منظور بررسی و تصویب بودجه این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مولود انقلاب و بازویی توانمند برای کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خدمات دانشگاه آزاد اسلامی در چند دهه گذشته بر اساس نیاز زمان خود بر هیچ کس پوشیده نیست و غیر‌قابل کتمان است.

مشاور و نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت‌ امنای استانی اظهار کرد: پاسخگویی این دانشگاه به مطالبات علمی کشور و معطوف‌کردن این نیاز در کشور با به دوش‌گرفتن بیش از 40 درصد بار آموزش عالی بیانگر مسئولیت‌پذیری این دانشگاه در برابر نیاز مردم بوده است.

مشکینی این نهاد علمی را دانشگاه حل مسئله دانست و افزود: امروز مأموریت دانشگاه آزاد اسلامی گره‌گشایی و کنار گذاشتن موانع و مشکلاتی است که در مسیر توسعه و رشد کشور وجود دارد.

این استاد دانشگاه با توجه به اینکه دانشگاه‌ها باید کارآفرین باشند، گفت: واحد‌های دانشگاهی علاوه بر فعالیت در حوزه‌های آموزش باید در پژوهش، فناوری و کارآفرینی مشارکت چشمگیری داشته باشند و خود را به‌عنوان دانشگاه کارآفرین به جامعه معرفی کنند.

وی خاطرنشان کرد: راه‌اندازی سامانه یکپارچه پژوهشیار دانشگاه آزاد اسلامی یکی از اقدامات ب‌جا و تأثیر‌گذاری بود که با تصمیم مدیریت دانشگاه برای ساماندهی نظام موضوعات راه‌اندازی و اجرایی شد.

مشکینی از راه‌اندازی بزرگترین سامانه آموزشی در این دانشگاه خبر داد و گفت: سامانه آموزشیار با هدف یکپارچه‌سازی داده‌ها، کد، رشته محل‌ها و مواد درسی در دانشگاه آزاد اسلامی به‌زودی رونمایی و راه‌اندازی می‌شود.

مشاور و نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت‌ امنای استانی با تأکید بر اجرایی‌کردن منویات رهبری درباره  دانشگاه‌ها افزود:  رسالت مهم دانشگاه آزاد اسلامی تربیت نیروی انقلابی،  افزایش تولیدات علمی، پاسداری و حفظ کیان دانشگاه است.

این استاد دانشگاه با اعلام رضایت از عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان اظهار کرد: این دانشگاه با کاهش هزینه‌ها و مدیریت مالی توانسته خود را به‌عنوان دانشگاهی با تراز مثبت با کارنامه قابل قبول بین واحد‌های دانشگاهی کشور معرفی کند.

مشکینی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به‌دنبال این است تا با واگذاری اختیارات بیشتر به هیئت امنای استانی بتواند برای تسهیل پایش و آمایش بهتر آنها گام مؤثری بردارد.

انتهای پیام/4117/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: استان هرمزگان جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد احسان کامرانی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی امنای استانی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۹۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه شریف به دنبال راه اندازی انستیتو از دانشگاه سازمان ملل است

تین نیوز

عضو هیئت علمی دانشگاه شریف گفت: مؤسسه آموزش و تحقیقات سازمان ملل متحد برای کمک به کشورهای در حال توسعه راه اندازی شد و بدنه سازمان ملل از نظرات کارشناسی این نهاد آموزشی در تصمیمات خود استفاده می کند. علاوه بر دفاتر مرکزی، این دانشگاه ۱۴ انستیتو دارد که گرفتن مجوز برای این واحد آموزشی نیازمند پیش شرط هایی است. دانشگاه شریف به دنبال کسب مجوز برای راه اندازی انستیتو به منظور بررسی تغییرات اقلیمی است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مجید عباسپور عضو هیئت علمی دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به نحوه برگزاری اولین دوره کنفرانس بین المللی تاب آوری انرژی و پایداری اظهار کرد: با وجود تنش های فراوانی منطقه ای و احتمال درگیری میان ایران و رژیم صهیونیستی، توانستیم با دعوت از اساتید دانشگاهی از ۱۰ کشور، نخستین کنفرانس بین المللی و تاب آوری انرژی و پایداری را در دانشگاه شریف برگزار کنیم.

عباسپور بیان کرد: در اجلاس سال گذشته دبی که در سطوح بالای مدیران اجرایی برگزار شد، بحث هایی در خصوص نحوه عبور از سوخت های فسیلی مطرح شد، برای رسیدن به این مرحله یک دوره گذار تعریف شده است.

وی با اشاره به تاسیس صندوق برای تامین منابع مالی در خصوص بحث انتقال فناوری در این حوزه، عنوان کرد: کشورهای پیشرفته موظف شدند که کشورهای در حال توسعه را در خصوص کاهش مصرف سوخت فسیلی کمک کنند و کشورهای پیشرفته نیز از محل این صرفه جویی انرژی منتفع خواهند شد.

عباسپور ادامه داد: در این کنفرانس بررسی آثار و نتایج بحث تغییرات اقلیمی با همفکری در میان کشورهای منطقه نیز مطرح شد، همکاری در این سطح باعث اثرگذاری اقدامات خواهد شد.

این استاد دانشگاه بیان کرد: هم زبانی در خصوص یک پدیده در معادلات جهانی باعث توجه بیشتر به موضوع و امکان استفاده از نظرات اساتید متخصص در این بخش خواهد شد.

وی افزود: مؤسسه آموزش و تحقیقات سازمان ملل متحد برای کمک های به کشورهای در حال توسعه راه اندازی شد و بدنه سازمان ملل از نظرات کارشناسی این نهاد آموزشی در تصمیمات خود استفاده می کند. علاوه بر دفاتر مرکزی، این دانشگاه ۱۴ انستیتو دارد که گرفتن مجوز برای این واحد آموزشی نیازمند پیش شرط هایی است.

عباسپور عنوان کرد: در این انستیتوهای مسائل به صورت تخصصی مورد بررسی قرار می گیرد؛ اما در خصوص وضعیت تغییرات اقلیمی هنوز بحثی مطرح نشده، پیشنهاد دادیم که ما به عنوان یکی از انستیتوها مسئله تغییرات اقلیمی را به عنوان یک نهاد مجمع مورد بررسی قرار دهیم.

وی افزود: برای دریافت مجوز به منظور راه اندازی انیستیو نیازمند ظرفیت انسانی و اساتید متخصص و صاحب نظر است، بحث های مربوط به تبادل اطلاعات میان دانشگاه های کشور نیز در راستای همین موضوع بوده است.

به گفته وی، برخی از هلدینگ های فعال در حوزه آمادگی خود را برای حمایت از این پروژه را اعلام کردند و بحث حمایت های علمی از سوی سایر دانشگاه ها دیگر می تواند به عنوان پشتوانه این درخواست باشد.

عباسپور بیان کرد: رایزنی های مناسبی با وزارت خارجه و کمیسیون انرژی مجلس و مرکز تحول و پیشرفت  ریاست جمهوری در این خصوص صورت گرفته است و حمایت های این نهادها می تواند نقش مهمی در تسریع دریافت مجوزهای لازم برای راه اندازی انستیو باشد.

این استاد دانشگاهی با اشاره به نقش سازمان های منطقه ای عنوان کرد: سازمان های مانند اکو ظرفیت فراوانی برای گسترش همکاری میان دانشگاه های ایران و منطقه وجود دارد، در همیت راستا تبادل اساتید میان دانشگاه های ایران و  و ۲ دانشگاه از کشور چین آغاز شد.

وی افزود: از دیگر اهداف این کنفرانس کم رنگ کردن تحریم ها، بررسی وضعیت انرژی و تکنولوژی های مربوط به آن بوده است، در این جلسات استفاده از انرژی هایی مانند انرژی هسته ای مورد بحث قرار گرفت که می تواند با پشتوانه علمی مانع از بهانه تراشی های برخی از کشورهای غربی در خصوص ایران شود.

عباسپور ادامه داد: توصیه های یونسکو از دیگر مباحث و پروپوزال های مطرح شده در این کنفرانس بوده است، که در این خصوص تدوین موضوعات مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه مقالات فراوانی به این کنفرانس ارسال شد، عنوان کرد: مقرر شد این کنفرانس هر دو سال یکبار به میزبانی دانشگاه های منطقه برگزار شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • آغاز به کار هیئت امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران
  • خرداد ماه امسال اولین قرارداد خریدو فروش در سامانه خودنویس رونمایی می‌شود
  • اولین کودکستان‌های «تاک» دانشگاه آزاد مهرماه افتتاح می‌شوند
  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان
  • طهرانچی: نسل جوان به دنبال توانایی است، نه دانایی
  • دانشگاه شریف به دنبال راه اندازی انستیتو از دانشگاه سازمان ملل است
  • راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در «عین‌الکش»/ بیمارستان سینا را از ما گرفتند!
  • تاکید بر بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی در حل مشکلات استان کرمانشاه
  • تقویت بنیه علمی دانشگاه‌ها با راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان