Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت : تاکنون در ۱۵ منطقه ویژه اجتماعی استان دفاتر تسهیل گری با هدف شناسایی آسیب ها ایجاد شده است .

به گزارش خبرگزاری برنااز لرستان ؛محمود ثمینی در نشست اعضای انجمن جامعه شناسی استان که با حول محور آسیب های اجتماعی برگزار شده بود ،اظهار کرد: آسیب های مختلفی توسط شورای اجتماعی کشور در ۵ رده احصاء و در این زمینه مطالعات دقیقی انجام شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوافزود: اعتیاد، طلاق، فساد، حاشیه نشینی و مناطق بحرانی از عمده آسیب های اجتماعی جامعه هستند که باید تلاش کنیم با کمک انجمن ها و تشکل های مردم نهاد در رفع آنها بکوشیم .

ثمینی  با اشاره به اینکه مردم مهم ترین ظرفیت جامعه هستند، تصریح کرد: صداقت و صفا از ویژگی های بارز خطه لرستان است و این مردم استعدادهای خوبی در زمینه های مختلف به خصوص علمی دارند .

او خاطر نشان  کرد: لرستان پتانسیل های فراوانی در حوزه های اقتصادی، طبیعی، اجتماعی و امثال آن دارد که علیرغم این همه استعداد به تناسب ظرفیت ها توسعه نیافته است .

ثمینی بیان  کرد: مردم لرستان در بوجود آمدن انقلاب، ۸ سال دفاع مقدس و ۶۳۰۰ شهیدی که در این راه تقدیم کرده اند و بهره مندی کشور از ظرفیت نخبگان استان سهم بالایی دارند .

 اوضمن بابیان اینکه ضعف ها و نقایص با شناخت صحیح و استفاده از ظرفیت ها قابل رفع خواهند بود، گفت: مسئولین استان در یک مسیر مشخص و با بهره گیری از توان انجمن های جامعه شناسی و با کمک مردم، در جهت رفع مشکلات قدم بردارند .

ثمینی ادامه داد: تاکنون در ۱۵ منطقه ویژه اجتماعی استان دفاتر تسهیل گری با هدف شناسایی آسیب ها ایجاد شده است که امیدواریم با کمک آنها تعادل در زمینه های اجتماعی، عمرانی، فرهنگی و بهداشتی برای مناطق محروم و کمتر توسعه یافته فراهم گردد .

اودر پایان خواستار انسجام و جلوگیری از پراکنده کاری سمن ها در استان شد و گفت: همکاری مردم و سمن ها با مجموعه حاکمیت، هم افزایی، دقت و سرعت عمل در فعالیت ها را به دنبال خواهد داشت و نهایتاً رفع آسیب های اجتماعی را موجب می شود .

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سمن آسیب اجتماعی تسهیل گری اجتماعی استان آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۴۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده زباله‌گردها در تهران بسته می‌شود

همزمان با اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی قرار است زباله‌گردهای غیرمجاز جمع‌‌آوری و به ایستگاه مدیریت پسماند ارجاع داده شوند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، طرح "ساماندهی آسیب‌های اجتماعی" با مشارکت بخش‌های مختلف شهرداری تهران و سایر دستگاه‌های و نهاد و همچنین شهرداران مناطق تهران درحال انجام است و در قالب این طرح قرار است آسیب‌های اجتماعی از جمله معتادان متجاهر، کودکان کار و خیابانی، زباله‌گردها و... ساماندهی شوند.

بر همین اساس این طرح در مناطق مختلف تهران درحال برگزار است و سومین جلسه قرارگاه اجتماعی منطقه 3 با موضوع "ساماندهی آسیب های اجتماعی" با حضور سید محمد فیاض؛ مدیرکل نظارت، پیگیری و هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران و عبدالمجید رحمانی؛ دبیر مرکز رصد، پایش و مدیریت آسیب‌های اجتماعی تهران، حمید جوانی؛ شهردار منطقه 3، معاونین ، شهرداران نواحی و جمعی از مدیران منطقه 3 برگزار شد.

فیاض در این جلسه گفت: به منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در پایتخت، گشت‌های شهربان، مدیریت پسماند و خدمات اجتماعی با هم‌افزایی و هماهنگی با دستگاه‌های متولی و انتظامی از ابتدای طرح فعال هستند.

مدیرکل نظارت، پیگیری و هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران درباره چهار گام مراحل جمع‌آوری زباله‌گردها و خودروهای غیرمجاز حمل پسماند خشک مطالبی را مطرح کرد و افزود: با توجه به اهمیت موضوعات زیست محیطی، فرهنگی و اجتماعی شهر تهران، دستیابی به استانداردهای لازم شهرنشینی در این طرح مورد توجه قرار دارد.

در ادامه عبدالمجید رحمانی؛ دبیر مرکز رصد، پایش و مدیریت آسیب‌های اجتماعی شهر تهران گفت: با توجه به اهمیت رسیدگی و کاهش مباحث مرتبط با آسیب‌های اجتماعی، نیازمند هماهنگی و همکاری بین بخشی سازمان‌ها و نهادهای ذیربط هستیم.

رحمانی افزود: به منظور ساماندهی بصری شهر تهران در بحث متکدیان، معتادین متجاهر، جمع‌آوری پسماند خشک غیرمجاز و دستفروشان ، در یک اقدام اصولی،  باید چهره پایتخت اصلاح شود.

حمید جوانی؛ شهردار منطقه 3 در این جلسه گفت: بی شک، طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی زمانی در شهر تهران به نتیجه مطلوب و دلخواه خواهد رسید که حمایت و همراهی تمامی ارگان‌ها و دستگاه‌های متوالی را به دنبال داشته باشد.

شهردار منطقه 3 ادامه داد: در منطقه 3 در طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی با هماهنگی و همکاری سازمان بهزیستی و نیروی انتظامی، اقدامات قابل توجهی صورت پذیرفته است.

پاکسازی پاتوق معتادین متجاهر در طرح "ساماندهی آسیب‌های اجتماعی"

شهردار منطقه 3 با اشاره به پاکسازی دپوهای ضایعات و کلونی معتادین محلات منطقه 3 طی چند مرحله در راستای اجرای  طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شهر تهران گفت:طبق گزارش‌های مردمی و اطلاعات موجود، شهرداری این منطقه با همکاری نیروی انتظامی و گشت خدمات اجتماعی، پاتوق‌های معتادین متجاهر که به جمع آوری زباله و دپو در ساختمان‌های نیمه کاره و متروکه می‌پرداختند، با حضور عوامل اجرایی پاکسازی شد.

وی در ادامه از مشارکت شهروندان محلی در اجرای این طرح خبر داد و گفت: در اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی مشارکت مردم و همکاری نهادهای متولی امر همچون نیروی انتظامی، سازمان بهزیستی و ... نقش بسزایی دارد که الحمدالله در منطقه 3 این امر با برگزاری جلسات مختلف در منطقه و همکاری دوسویه بین سازمانی محقق شده است.

جذب افراد زباله‌گرد و کارتن‌خواب به عنوان پاکبان

جوانی افزود:طرح ضربتی جمع‌آوری کلونی‌های آسیب‌زا اجتماعی در راستای صیانت و ارتقا امنیت محلات و حمایت از حقوق شهروندی در محلات این منطقه 3 اجرا شد.

شهردار منطقه 3 با اشاره به تأکید شهردار تهران مبنی بر اجرای صحیح و فوری طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بازه مشخص شده ادامه داد: در این طرح ضمن شناسایی آسیب‌دیدگان اجتماعی، جذب، جمع‌آوری و ساماندهی این افراد و معرفی به مراجع ذیصلاح در راستای ارتقای امنیت محلات انجام می‌شود.

به گفته وی، شناسایی و پاکسازی پاتوق‌های آسیب‌زا ، مراقبت دائمی از نقاط آسیب، بهسازی فضاهای بی دفاع شهری، شناسایی زباله‌گردها و مراکز غیر مجاز خرید و فروش ضایعات از جمله اقدامات در این طرح است.

جوانی تاکید کرد: در این طرح، جذب افراد جامعه هدف توسط گشت حامی شهر، غربالگری اولیه افراد جمع‌آوری شده در پایگاه خدمات اجتماعی منطقه، جمع آوری زباله گردهای غیرمجاز و توقیف بار زباله‌گردها و ارجاع بار به ایستگاه مدیریت پسماند صورت گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • سدسازی در جنوب سیستان وبلوچستان در اولویت کاری منطقه
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله مؤثر با هر گونه اجحاف به کشورهای اسلامی
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله موثر با هر گونه اجحاف به کشور‌های اسلامی
  • راه اندازی تور اصفهان‌گردی ویژه هفته فرهنگی در اصفهان
  • الفت با مفاهیم غنی قرآنی از آسیب‌های مدرن اجتماعی جلوگیری می‌کند  
  • مطالعات جامعه‌شناسی فاجعه
  • ضرورت ایجاد تحولی در عملکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر
  • عدالت و انسجام اجتماعی؛ مهمترین موضوعات محوری در قرآن
  • پرونده زباله‌گردها در تهران بسته می‌شود