Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیوان کاشفی با بیان اینکه هدف‌گذاری ما این است که سقف معاملات تجاری با سوریه را تا سال آینده به یک میلیارد دلار برسانیم، گفت: سوریه یکی از بازارهای اصلی و مقاصد صادراتی کشور ما خصوصاً در آینده است و با این کشور در زمینه‌های مختلف علایق مشترکی داریم که می‌تواند به افزایش مناسبات اقتصادی کمک کند.

رئیس اتاق مشترک ایران و سوریه اضافه کرد: اقتصاد سوریه قابلیت بسیار بزرگی برای همکاری دوجانبه و چندجانبه دارد؛ اقتصادی این کشور از همان ابتدا اقتصادی تولید محور بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشور سوریه زمانی یکی از کشورهای بزرگ تولیدکننده بود، اما به دلیل شرایط جنگ از این وضعیت فاصله گرفت و حالا دوران بازسازی این کشور فرصت خوبی برای ارائه انواع خدمات ساخت‌وساز را برای ما فراهم می‌کند.

کاشفی گفت: تمایل سوریه به معاملات اقتصادی با ایران نیز بسیار زیاد است و ما نیز باید از این فرصت به‌خوبی استفاده کنیم. کالاهای صنعتی، تجهیزات کارخانه‌ای، مصالح ساختمانی و به ویژه محصولات کشاورزی نیز بازار خوبی در کشور سوریه خواهد داشت و باید روی صادرات این کالاها تمرکز کنیم.

عضو هیئت رئیسه اتاق ایران افزود: اقتصاد سوریه قابلیت بزرگی دارد و ما نباید این فرصت‌ها را نادیده بگیریم. مدتی است که دفتری برای مرکز تجارت ایرانیان در سوریه خریداری کرده‌ایم و بنا داریم آنجا محلی برای استقرار شرکت‌های ایرانی باشد که قرار است دو طبقه از این مرکز به بخش نمایشگاهی اختصاص داده شود؛ البته هدف در اینجا ارائه محصولات ایران در بازارهای سوریه نیست، بلکه این تنها یک گام از اهداف تعیین‌شده برای همکاری در بازار سوریه است.

کاشفی اضافه کرد: با توجه به وضعیت کشورها، الگو و نظامی متفاوت و مشخص برای بهره‌برداری از این دفاتر داشته باشیم برای همین من معتقد هستم که نحوه بهره‌برداری از دفاتر تجاری ایران در کشورهای هدف سخت‌ترین بخش کار است.

وی گفت: قرار است دفتر تجاری در این حوزه تسهیل‌گری کند؛ اینکه تولیدکننده ما در کشوری دیگر رها و بدون همراه نباشد. ما قصد داریم از فرودگاه تا تأسیس و راه‌اندازی کار اقتصادی همراه فعال اقتصادی و سرمایه‌گذار ایرانی باشیم. بنا داریم در این مرکز افرادی را به کار بگیریم که سوریه را بشناسند؛ روابط‌ها را بدانند و اینکه با قوانین این کشور آشنا باشند تا بتوانند به فعالان اقتصادی خدمات مشاوره‌ای ارائه دهند.

کاشفی افزود: ما در سوریه روی فروش کالا حساب نمی‌کنیم، ولی فروش کالا بخشی از کار ماست؛ هدف اصلی ما انجام سرمایه‌گذاری مشترک در حوزه‌های مختلف است.
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و سوریه گفت: سوریه نیروهای فنی و مهندسی خیلی خوبی دارد که می‌توانیم روی طرح‌های متعدد سدسازی، ساخت نیروگاه و زیرساخت‌های دیگر، همکاری و سرمایه‌گذاری مشترک داشته باشیم.

عضو هیئت رئیسه اتاق ایران افزود: راه‌اندازی خط اعتباری با کشور سوریه برای تسهیل معاملات دو کشور ضروری است از این رو نیازمند همکاری بانک مرکزی هم هستیم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ایران اتاق مشترک سوریه معاملات تجاری پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۵۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زبان فارسی میراث مشترک ایران و افغانستان

سید روح الله حسینی رایزن فرهنگی ایران در کابل با عبداللطیف نظری معاون وزارت اقتصاد حکومت سرپرست افغانستان دیدار و گفتگو کرد.

وی در این دیدار با برشمردن ظرفیت‌های فرهنگی، علمی، تکنیکی، فنی و اقتصادی مراکز علمی و دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران، آمادگی رایزنی فرهنگی را برای ارائه خدمات مورد نیاز در عرصه‌های مختلف اعلام کرد.

دو طرف در این دیدار درباره تجهیز کتابخانه تخصصی در وزارت اقتصاد افغانستان، راه اندازی کتابخانه تخصصی دیجیتال مشتمل بر صدها هزار کتاب تخصصی علمی، اقتصادی در دانشکده‌های اقتصاد دانشگاههای افغانستان، برگزاری وبینارهای تخصصی اقتصادی بین وزارتخانه‌های اقتصادی ایران و افغانستان، بهره‌مندی از به روزترین آورده‌های اقتصاد علمی دنیا در نشست‌های تخصصی اساتید دو کشور گفتگو کردند.

همچنین برگزاری کارگاههای تخصصی اقتصادی با پیوست فرهنگی، امکان ایجاد فضای لازم برای بنا کردن پارک‌های علم و فن آوری در کابل، پیگیری روند خواهر خواندگی بین دانشکده‌های اقتصاد دانشگاههای هرات و کابل با دانشکده‌های اقتصاد دانشگاههای فردوسی مشهد، تهران و بیرجند، پیگیری امور فرهنگی مربوط به سفر «قاری دین محمد حنیف» سرپرست وزارت اقتصاد حکومت افغانستان به ایران نیز از دیگر موارد بحث در این دیدار بوده است.

گسترش شرکت‌های دانش بنیان، اعلام آمادگی اعزام اساتید و استفاده از ظرفیت رسانه و هنر در انعکاس ضرورت‌های همکاری‌های دو کشور نیز از جمله موضوعاتی بود که از سوی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مطرح شد.

رایزن فرهنگی ایران در این دیدار اظهار داشت وضعیت زبان فارسی در افغانستان به عنوان میراث مشترک دو کشور است که به عنوان پیشینه و پشتوانه فرهنگی و تمدنی ایران و افغانستان به شمار می‌آید.

حسینی افزود: زبان فارسی در تعاملات، تبادلات، مناسبات و معادلات بین دو کشور حذف شدنی نبوده، نیست و نخواهد بود.

معاون وزارت اقتصاد حکومت سرپرست نیز در ادامه ضمن استقبال از موضوعات مورد بحث و افزایش همکاری دو کشور تاکید کرد شرایط همکاری‌های کابل و تهران به نفع دو ملت و مردم مسلمان منطقه است.

نظری گفت: استفاده از ظرفیت‌های موجود دو کشور می‌تواند فرایند همکاری‌ها را به سطح قابل قبولی برساند.

وی گسترش همکاری‌ها میان بخش‌های اقتصادی افغانستان و ایران را در بعد طرح و عمل به سود منافع ملی دو کشور دانست و تاکید کرد: با توجه به امنیت مطلوب و ریشه‌کن شدن فساد در افغانستان، فرصت‌های همکاری در بخش‌های اقتصادی طرفین بیش از هر زمان دیگری فراهم است.

معاون وزارت اقتصاد افغانستان تصریح کرد دیپلماسی اقتصادی این کشور، اعتماد سازی با همسایگان و افزایش مبادلات اقتصادی و تجاری است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • حجم تبادل تجاری ایران و ترکمنستان در حال افزایش است/رئیس جمهور به عشق آباد سفر می‌کند
  • رشد ۴۰ درصدی مبادلات تجاری ایران و بلاروس در سال ۲۰۲۳
  • افزایش صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به ۱.۵ میلیارد دلار
  • افزایش صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به یک و نیم میلیارد دلار در سال گذشته
  • زبان فارسی میراث مشترک ایران و افغانستان
  • صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به یک و نیم میلیارد دلار افزایش یافت
  • برای حل بسیاری از چالش‌های اقتصادی باید تولید در کشور افزایش یابد
  • افزایش صادرات دانش‌بنیان به ۱.۵ میلیارد دلار
  • تهران-آنکارا در مسیر تجارت ۳۰ میلیارد دلاری
  • تعاون، کلید واژه تحقق شعار سال ۱۴۰۳