Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه محتوای رسانه وجه قابل رسانه است و دیگر اسم رسانه قدرت رسانه نیست گفت: در شرایط کنونی بستر انتقال اطلاعات آنچنان مهم نیست بلکه محتوای اطلاعات مهم است لذا باید در کشور قدرت تولید محتوا را افزایش دهیم و از کارکرد پوششی به کارکرد سوژه‌ای روی بیاوریم چرا آنچه که مردم می‌بینند دیگر نیازی نیست دوباره به آنها اطلاع‌رسانی کنیم بلکه باید نادیده‌ها را به دیده تبدیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"محمد خدادادی" شامگاه ۲۹ مردادماه در مراسم اختتامیه جشنواره امید و نشاط ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای رسانه، گفت: شغل خبرنگاری با فداکاری رابطه مستقیم‌ دارد زیرا این شغل عشق به مردم و بودن برای مردم و دیده شدن مردم در مسیر نیازها و آسیب‌شناسی مشکلات است ضمن آنکه بستر هم افزایی را در کشور فراهم می کند.

وی با اشاره به کارکرد رسانه کشور در سال گذشته، عنوان کرد: سال گذشته سال بسیار متفاوت، حساس و پر مشغله‌ و در عین حال سال بسیار اثرگذاری بود. سال گذشته بحران‌ها متعددی را پشت سر گذاشتیم به‌طوری‌که با سیل شروع و با کرونا به پایان رسید.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: در همه ایام، مکان‌ها و زمان‌ها خبرنگاران خط مقدم عرصه اطلاع‌رسانی هستند زیرا نادیده‌ها را در معرض دید مردم قرار می‌دهند و همیشه باید یادمان باشد در این ایام کرونایی، همرزمان اصلی کادر درمان، خبرنگاران بودند و حتی قبل از شروع مرحله درمانی، این خبرنگاران بودند که به جنگ با کرونا در بستر اطلاع‌رسانی رفتند.

وی افزود: خبرنگاران در کشور هم‌افزایی ایجاد کردند و آموزش‌های لازم و صحیح را به مردم دادند و در مقابل اخبار دروغ و شایعات بستر اطلاعات صحیح را فراهم کردند و مهمتر از آن مجرای تبادل اطلاعات بین پزشکان و آحاد جامعه بودند و به همین میزان مشارکت در جامعه را فراهم کردند.

خدادادی مقابله با کرونا را وظیفه هر فرد دانست و بیان کرد: اگر همه افراد در این مبارزه شریک یکدیگر باشند قدرت دفاعی برتر در مقابله با این ویروس در جامعه ایجاد خواهد شد و زودتر می توانیم از شر این ویروس منحوس نجات پیدا کنیم.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: رسانه امروز نسبتی با گذشته ندارد بلکه امروز یک روز دیگر در محیط رسانه است و خوشحالیم که امروز هر کسی تلفن همراه هوشمندی دارد و می تواند به جمع خبرنگاران بپیوندند زیرا ماموریت خبرنگاران جمع‌آوری، پردازش و انتشار اخبار است و هر کسی که یک تلفن همراه داشته باشد در این مسیر می‌تواند گام بردارد.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه محتوای رسانه وجه قابل رسانه است و دیگر اسم رسانه قدرت رسانه نیست افزود: در شرایط کنونی بستر انتقال اطلاعات آنچنان مهم نیست بلکه محتوای اطلاعات مهم است لذا باید در کشور قدرت تولید محتوا را افزایش دهیم و از کارکرد پوششی به کارکرد سوژه‌ای روی بیاوریم چرا آنچه که مردم می‌بینند دیگر نیازی نیست دوباره به آنها اطلاع‌رسانی کنیم بلکه باید نادیده‌ها را به دیده تبدیل کنیم.

وی ادامه داد: رسانه‌ها باید سعی کنند در مسیر تولید قرار بگیرند و تولید محتوا را مبتنی بر نیاز مخاطب داشته باشند و در این فضا بستر عرضه و تقاضا در رسانه فراهم خواهد شد تا اقتصاد رسانه رونق گیرد و به شکوفایی برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معاون وزیر ارشاد استانی فرهنگی و هنری خبرنگاران تولید محتوا اطلاع رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۶۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار شهدای فلسطین پس از ۲۰۰ روز جنگ

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در غزه در دویستمین روز حمله نظامی ارتش اشغالگر اعلام کرد: ارتش رژیم صهیونیستی در این مدت سه هزار و ۲۵ کشتار و جنایت در نوار غزه انجام داده است.
دفتر اطلاع رسانی دولت در غزه افزود: در ۲۰۰ روز گذشته از حملات ارتش اسرائیل به نوارغزه، ۴۱ هزار و ۱۸۳ فلسطینی شهید و یا مفقود شدند که ۱۴ هزار و ۷۷۸ نفر از شهدا کودک هستند.
بنا به اعلام دفتر اطلاع رسانی دولت غزه، دست کم ۳۰ کودک در نوار محاصره شده غزه بر اثر قحطی و گرسنگی شهید شدند.
در این مدت ۴۸۵ نفر از کادر پزشکی و درمانی، ۱۴۰ خبرنگار و ۶۷ نیروی دفاع مدنی در نوار غزه به شهادت رسیدند.

دیگر خبرها

  • نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود
  • راه اندازی هفت ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان
  • قدمت ۶۰ ساله شبکه استانی رادیو همدان
  • پایه اصلی هر سازمانی بر دوش روابط عمومی است
  • خلجی : افتتاح سد در سریلانکا برای کشور آورده ارزی خواهد داشت + فیلم
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • سدی که در سریلانکا ساخته‌ایم معمولی نیست
  • نقد کردن درآمد یوتیوب با MCN موبیکس کیوب
  • آخرین آمار شهدای فلسطین پس از ۲۰۰ روز جنگ
  • طرح نور هوشمند می‌شود