Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-25@23:31:54 GMT

کدام نمادهای بورسی متوقف شده‌اند؟

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۳۰۵۳۵

کدام نمادهای بورسی متوقف شده‌اند؟

آخرین لیست نمادهای متوقف بورسی تا تاریخ ۲۴ تیرماه حاکی از آن است که از میان نمادهای بورسی، ۵۰ نماد به دلایل مختلف از جمله تعلیق نماد معاملاتی، برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده، تغییرات بیش از ۵۰ درصد در ۱۵ روز متوالی و... متوقف شده اند.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه باعث توقف ۲۳ نماد شد که شامل نمادهای بیمه آسیا(آسیا)، پارس سویچ(بسویچ)، فجر انرژی خلیج فارس(بفجر)، توریستی و رفاهی آبادگران ایران(ثاباد)، فیبر ایران(چفیبر)، صنایع ریخته گری ایران(خریخت)، زامیاد(خزامیاد)، فنرسازی زر(خزر)، گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو(خگستر)، پالایش نفت تبریز(شبریز)، نفت سپاهان(شسپا)، سرمایه گذاری شفا دارو(شفا)، صنعتی آما(فاما)، سپنتا(فپنتا)، جام دارو(فجام) می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین نمادهای ملی سرب و روی ایران(فسرب)، فولاد کاوه جنوب کیش(کاوه)، تامین ماسه ریخته گری(کماسه)، سرمایه گذاری گروه توسعه ملی(وبانک)، پست بانک ایران(وپست)، سرمایه گذاری سایپا(وساپا)، توسعه معادن و فلزات(ومعادن) و سرمایه گذاری صنعت نفت(ونفت) به دلیل برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه متوقف شده اند.

برگزاری مجمع عمومی سالیانه (درخصوص تغییر سرمایه) نیز نمادهای کارخانجات تولیدی شهید قندی(بکام)، گروه پتروشیمی س. ایرانیان(پترول)، سرمایه گذاری صدرتامین(تاصیکو)، بین المللی توسعه ساختمان(ثاخت)، رادیاتور ایران(ختور)، نوش مازندران(غنوش)، آلومراد(فمراد) و فراورده های نسوز پارس(کفپارس) را متوقف کرد.

معدنی دماوند(کدما) نیز به دلیل برگزاری مجامع عمومی عادی سالیانه و فوق العاده(درخصوص تغییر سرمایه) متوقف شده است.

تغییرات بیش از ۵۰ درصد در ۱۵ روز متوالی باعث توقف نمادهای س. نفت و گاز و پتروشیمی تایمن(تاپیکو)، سرمایه گذاری شاهد(ثشاهد)، پارس خودرو(خپارس)، پالایش نفت بندرعباس(شبندر)، فولاد مبارکه اصفهان(فولاد) و بانک صادرات ایران(وبصادر) شد.

نوسازی و ساختمان تهران(ثنوسا) به دلیل افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب و تایدواترخاورمیانه(حتاید) و صنایع آذرآب(فاذر) به دلیل افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب(ادامه توقف حداکثر برای دو روز کاری) متوقف شدند.

تعلیق نماد معاملاتی نمادهای کنتورسازی ایران(آکنتور)، مخابرات ایران(اخابر)، پتروشیمی جم(جم)، نساجی بروجرد(نبروج)، بانک انصار(وانصار) و سرمایه گذاری نیرو(ونیرو) را متوقف کرده است.

همچنین برگزاری مجمع عمومی به طور فوق العاده باعث توقف نمادهای سیمان آرتا اردبیل(ساربیل) و بانک خاورمیانه(وخاور) و برگزاری مجامع عمومی عادی سالیانه و فوق العاده(درخصوص اصلاح اساسنامه) باعث توقف نماد هلدینگ گروه صنعتی ملی(وملی) شده اند.

 

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: بورس اوراق بهادار نماد متوقف برگزاری مجمع عمومی عمومی عادی سالیانه سرمایه گذاری فوق العاده باعث توقف متوقف شده شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۰۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان پیش از ظهر پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه در کارگاه تخصصی آموزشی مدیریت پسماند صنعتی، اظهار داشت: نگاه سازمان محیط‌زیست رسیدن به تولید سبز است و تنها به دنبال اهرم قراردادن قانون نیستیم بلکه رویکردمان این است که با دانش‌های روز دنیا به مدیران صنعتی در راستای ایفای تعهدات زیست محیطی کمک کنیم.

وی افزود: در حال حاضر رویکرد حفاظتی محیط زیست تحقق چرخه حیات در کل صنعت است و تلاش بر این است که تولیدات صنعتی منطبق بر فاکتورهای محیط‌زیستی باشد از این رو مدیران صنایع باید به این درک برسند که وظیفه آن‌ها تنها تولید نیست بلکه باید برای اکوسیستم نیز احترام قائل باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان عنوان‌کرد: انتظار ما این است که به موازات توسعه صنعتی در هرمزگان توسعه زیست محیطی نیز اتفاق بیافتد تا منابع متعلق به آیندگان حفظ شود ضمن اینکه تاکید داریم باید دوره‌های توجیهی برای مدیران صنایع و فعالان بخش خصوصی برگزار شود.

مسیحی عنوان‌کرد: در حوزه مدیریت پسماند استان، گام‌های بلندی برداشته شده است اما از جهت ملموس بودن اقدامات انجام شده برای مردم، نتایج مطلوب ارزیابی نمی‌شود.

وی عنوان‌کرد: متأسفانه مدیریت پسماند در استان به صورت سنتی انجام می‌شود هر چند که شاید چند شهر انگشت شمار در استان مدیریت پسماند را بروز رسانی کرده باشند اما مطلوب ما بروز رسانی این امر مهم در تمام شهرهای استان و تفکیک پسماند از مبدا است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان اظهار داشت: بالغ بر ۵۲۰ هزار تن در سال پسماند عادی در روستاها تولید می‌شود که به صورت سنتی مدیریت می‌شود و به همین میزان نیز حجم تولید پسماند شهرهای استان را شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید پسماند صنعتی و بالغ بر ۴۰۰ تن روزانه تولید پسماند ویژه داریم از این رو باید مدیریت صحیح پسماند در استان در دستورکار همه بخش‌های تولید کننده زباله و ضایعات قرار گیرد.

مسیحی حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

وی خاطرنشان‌کرد: در عرصه کشاورزی نیز بالغ بر یک میلیون ۳۰۰ هزار تن در سال ضایعات تولید می‌شود که می‌توان آن را فرآوری کرد اما به نظر می‌رسد متولیان امر برنامه‌ای در این حوزه ندارند.

کد خبر 6088359

دیگر خبرها

  • فارس با ظرفیت‌های متعدد به اکسپو ۲۰۲۴ ایران می‌رود
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • افکار عمومی جهان مصمم به متوقف کردن جنایات جنگی در نوار ‎غزه است
  • «قیمت دلار» برای اولین بار به ۴۴ هزار تومان رسید!
  • بورس تغییر جهت داد
  • سیر تا پیاز بند بورسی
  • عذرخواهی «نماوا» پذیرفته نشد!
  • زمان برگزاری ۲ دیدار تیم ملی فوتبال ایران اعلام شد
  • زمان برگزاری ۲ دیدار تیم ملی فوتبال ایران مشخص شد
  • بورس، امروز به کدام سمت حرکت می کند؛ ریزش یا ادامه صعود