Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-19@23:27:03 GMT

تامین سرمایه بانک ملت افزایش سرمایه می دهد

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۳۱۸۹۶

تامین سرمایه بانک ملت افزایش سرمایه می دهد

امتداد -تامین سرمایه بانک ملت از افزایش سرمایه ۵۷ درصدی خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی فولادی، دبیر هیات مدیره شرکت تامین سرمایه بانک ملت از برنامه هیات مدیره شرکت در خصوص افزایش سرمایه بیش از ۵۷درصدی خبر داد و عنوان کرد: قرار است سرمایه «تملت» از ۷هزار میلیارد ریال کنونی به ۱۱هزار میلیارد ریال افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی این افزایش سرمایه را از محل صرف سهام دانست و گفت: به منظور بهبود نسبت کفایت سرمایه شرکت و تقویت توان مالی و عملیاتی، این موضوع در تاریخ چهارشنبه ۲۹ مردادماه ۱۳۹۹ به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده است.

فولادی یکی دیگر از اهداف شرکت در خصوص افزایش سرمایه مزبور را افزایش توان مالی هر چه بیشتر در راستای تامین مالی بخش خصوصی عنوان کرد و افزود: از آنجا که افزایش سرمایه مزبور به روش صرف سهام بوده، به تعمیق هر چه بیشتر بازار سرمایه و شرکت کمک خواهد کرد، وی افزود به دلیل حذف مهلت ۶۰ روزه استفاده از حق تقدم های ناشی از افزایش سرمایه در این روش شرکت های متقاضی می‌توانند با زمان کوتاهتری نیاز خود به منابع مالی را مرتفع نمایند.

وی در ادامه تاکید کرد: بدیهی است انجام افزایش سرمایه یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده خواهد بود.

دبیر هیات مدیره شرکت تامین سرمایه بانک ملت در ادامه توضیح داد: افزایش سرمایه یکی از روش‌های مهم و مناسب تامین مالی برای بنگاه‌های فعال اقتصادی است. شرکت‌ها برای اینکه بتوانند فعالیت‌های خود را توسعه دهند، طرح‌های توسعه جدیدی را به مجموعه فعالیت خود اضافه کنند یا قدرت رقابت خود را حفظ یا افزایش دهند، اقدام به افزایش سرمایه می‌کنند.

فولادی در ادامه با اشاره به اینکه این تامین منابع مالی جدید می‌تواند به شکل‌های مختلفی صورت پذیرد، گفت: طبق ماده ۱۵۸ قانون تجارت و سایر قوانین موضوعه چنانچه بخواهیم یک دسته‌بندی از انواع روش‌های افزایش سرمایه داشته باشیم، می‌توان چهار روش کلی را برای افزایش سرمایه در نظر گرفت؛ افزایش سرمایه از محل سود انباشته، از محل آورده‌نقدی و مطالبات حال شده سهامداران و از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها و به روش صرف سهام.

به گفته این فعال بازار سرمایه، آمارها حاکی از این است که استفاده از روش افزایش سرمایه از طریق صرف سهام، هنوز جایگاه شایسته خود را پیدا نکرده و به‌تازگی سیاست‌گذاری بورسی به بررسی موانع موجود در این زمینه پرداخته تا با مرتفع کردن مشکلات، بتوان از پتانسیل بازار سرمایه برای تامین مالی شرکت‌ها با کمترین هزینه و جذب نقدینگی برای اهداف توسعه‌ای و بهبود ساختاری در کمترین زمان، بهره برد.

 

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: تامین سرمایه بانک ملت افزایش سرمایه صرف سهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۱۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاجران پول در نظام سرمایه داری همان بانک‌ها هستند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محسن اراکی ظهر چهارشنبه در همایش «اقتصاد اسلامی در مواجهه با چالش‌های اساسی اقتصاد ایران» اظهار کرد: چرخه اقتصادی متشکل از تولید اولیه و ثانویه و عرضه می‌باشد که اقتصاد جامعه نیز وابسته به آن است.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: نظر به اینکه واسطه معامله موجب تثبیت بازار می‌شود، یک مسئه فقهی است و مبنای معامله نیز می‌بایست از ارزش حقیقی برخوردار باشد.

آیت الله اراکی ابراز کرد: پول با شمایل کاغذی آنچنان ارزش حقیقی ندارد ولی آمریکا با چاپ دلار و عرضه آن به کل دنیا در ازای دریافت کالا بزرگترین سرقت بشری را مرتکب می‌شود.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه کشور عنوان کرد: در جوامع امروز پول یک ارزش سیاسی دارد چراکه هر قدرتی بنابه مواضع قدرتش این کاغذ را ارزش گذاری می‌کند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: انبار سکه‌های طلا در خانه خیانتی به سرمایه‌های کشور است، زیرا پول و این سکه‌ها می‌تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی مملکت را رفع کند و خلق پول نیز در بازار اقتصادی اسلامی ممنوع می‌باشد.

وی ادامه داد: تاجران پول در نظام سرمایه داری همان بانک‌ها هستند چراکه آنان پول‌های بی ارزش و اعتباری را برای منفعت خودشان جمع می‌کنند و تورم نیز با کاهش پول اعتباری افزایش پیدا می‌کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه گرانی با افزایش تولید کاهش پیدا می‌کند، خاطرنشان کرد: پولی ارزش حقیقی خود را دارای باشد موجب می‌شود تا قدرت خرید افزایش پیدا کند و امروز عدم عرضه و افزایش تقاضا نشان دهنده این اسن که پول ارزشی حقیقی خود را حفظ نکرده است.

کد خبر 6081475

دیگر خبرها

  • نامه سرگشاده سهامداران و فعالان بازار سهام به رییس مجلس
  • مردم به جای سرمایه گذاری در بانک؛ نفت بخرند!
  • همراهی بانک ها در تامین مالی پروژه‌ها و طرح‌های توسعه شرکت مس
  • پیگیری تامین منابع مالی طرح کمربندی قم در دیدار با رئیس بانک ملی ایران
  • اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی
  • برگزاری جلسه قرارگاه تامین منابع مالی و مدیریت هزینه‌ها در سال ۱۴۰۳
  • تاجران پول در نظام سرمایه داری همان بانک‌ها هستند
  • برنامه ریزی برای پذیرش شرکت‌های کرمانشاه در بازار سرمایه
  • مردم به جای سرمایه‌گذاری در بانک نفت بخرند!
  • تغییر در ترکیب هیئت پذیرش شرکت‌های استارت‌آپی/پذیرش دانش‌بنیان‌ها در حوزه های مختلف