Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله حاج سید عبدالجواد علم الهدی خراسانی درگذشت.

به گزارش شفقنا، او مؤسس و استاد عالی حوزه علمیه امام القائم تهران از شاگردان مرحوم آیت الله بروجردی و حضرت امام خمینی (ره) محسوب می‌شد و عمر خود را در مسیر احیای علوم قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) و تربیت طلاب صرف کرد.

او برادر بزرگتر حجت الاسلام سید احمد علم الهدی امام جمعه مشهد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: فرارو

کلیدواژه: سید احمد علم الهدی امام جمعه مشهد علم الهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۹۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت الله امامی کاشانی، آیت صدق و صفا

چهل سال شاگردی ومصاحبت با عالم ربانی ومعلم اخلاق این حق واحساس وظیفه را ایجاب می‌کند که مطالبی را درباره آن سفرکرده در چهلمین روز ارتحالش بنویسم آیه الله امامی کاشانی در زمره عالمانی است که سعی بلیغ در استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران داشتندو در مواقف مختلف نمايندگي مجلس،ریاست دیوان عدالت اداری،امامت جمعه وجماعت ،عضویت شورای نگهبان وپر نقش تر از همه تولیت مدرسه سپهسالار سابق و شهید مطهری لاحق(فعلی)حسب توان نقش آفرینی کرد همه این مسئولیتها براي آن مرحوم مهم بود ولی حضور موثر وی در اداره مدرسه عالی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون صفحات قابل توجهی از کتاب زندگی و خدمت آن مرحوم را به خود اختصاص داد درباره این مدرسه و کارکرد آن و خرجینی که تاکنون داشته وهرکدام در بخشهای مختلف خرد و کلان کشوراز مجلس خبرگان گرفته تا نمایندگی ولی فقیه در دستگاهها،امامت جمعه وجماعات،اعضاء هیات علمی دانشگاهها،مدرس حوزه های علمیه،دستگاههای اجرایی داخل وخارج ازکشور،مسئولین مربوط لازم است بنویسند وتوضیح دهند که در تمام این خدمات وحسنات سهم آن مرحوم محفوظ وماجور هست انشاالله.

آنچه این شاگرد رابرآن داشت تا کلماتی را قلمی کنم اشاره ای به خصوصیات بارز آن عالم ربانی است که سرمایه پیش برنده او در این دنیا وذخیره در عقبای اوست وچراغ راه شاگردان وارادتمندان و هرمومنی است.

اگر بخواهم خصوصیت درجه اول مرحوم آقای امامی کاشانی را بنویسم درحوزه فقه،فلسفه،مدیریت وسیاست نخواهد بود که درباره هریک ازاین موضوعات دستی برآتش داشت واظهار نظر میکرد واز کرسی درس وبحث نیز برخوردار بود ولیکن درنهایت درردیف شارحین این موضوعات قرار میگرفت اما آن ره توشه ای که آقای امامی را به ساحت حب و دلهای شاگردان رساندو اشک آنان را درغیابش جاری ساخت ومحضر منبر وخطبه های او را گرم میکرد صفای باطن واخلاق ربانی آن عالم صمدانی بود که کلامش را دلنشین میکرد وسرمایه ای از معانی را باخود تا رسوخ در دل مخاطب حمل مینمود اگر نصایح اخلاقی او اثربخش بود چون عامل بود وتو گوئی بحق در هرنصیحت ظرفی از مظروف معنوی خود را به مخاطب مشتاق می چشاند چنانکه در حدیث آمده است شخصی به محضر حضرت مسیح علی نبینا واله وعلیه السلام رسید ودر خواست نمود کلماتی را که حضرت بواسطه آنها بیمار را شفا ومرده را زنده میکند به وی بیاموزد که پاسخ روح الله ع فوق العاده بود: عزیزم این کلمات نیستند که  حیات می بخشند بلکه بخشی از روح ونفس من است که با کلمات به روح مریض ومیت منتقل میشود ومعجزه میکند.

باری نصایح وکلمات آقای امامی کاشانی حظی از معانی ومعارف داشت وبرگوشها وسینه ها اصابت میکرد و دلها را آرام مینمود.به نظرم ارتباط معنی داروعشق او به قران وتفسیر وحدیث وعلاقه وافربه عالمان وفیلسوفانی چون ملاصدرا وفیض کاشانی وانسی که با کتاب محجه البیضاء داشت جذبه او را فروزانتر می نمود  و این روحیه جذاب وپر از معنویت آقای امامی او را دوستدار مردم قرار داد  نماز جماعت،منبرهای دهه عاشورا وشبهای قدر مثال زدنی اوگواه بر این مدعی است او خدمت به مردم را عبادت میدانست وبه این حدیث امام عسکری ع ایمان داشت که خصلتان لیس فوقهما شئی الایمان بالله ونفع الاخوان همین خصلت بود که او را به تاسیس مرکز توان بخشی کودکان وافراد  دارای معلولیت ذهنی وادارکرد گرچه داشتن فرزند معلول خود در این باره مهم بود ولی اهتمام او در تجهیز وتکمیل وارائه خدمات به سایرین با عشق وعلاقه نشان دوستی مردم وگره گشائی از گرفتاری آنان داشت آن مرحوم در حد وسع وتوان وسرمایه وشناختی که از محیط داشت همه هم خود را بکار بست تا اهداف مدرسه عالی را محقق سازد اما به نظر من با همه زحماتی که کشید شکر الله سعیه ونتایج خوبی را به یادگار گذاشت ولی  درنائل آمدن به یک هدف وخواسته ناکام بود. 

توصیه به خلف صالح

خوشبختانه یکی از شاگردان صالح واندیشمند وخرجین وفارغ التحصیلان مدرسه عالی  با حکم مقام معظم رهبری تولیت آن را بعهده گرفت واین نویدی است بر تداوم راه آن فقید عزیز وصد البته توجهی که جناب حجت الاسلام والمسلمین آقای توجهی به سایر جهات خواهند داشت و انشاالله این مدرسه رابه جایگاه واقعی خود ونسبتی که باحوزه های مهم علمی،پژوهشی ،سیاسی ،اجتماعی وحکمرانی  بایدداشته باشدخواهند رساند من از توصیه هایی که علی القاعده در این انتصابات به منصوب میشود اطلاعی ندارم ولی بی گمان خارج از حدثیات ما نیست.

به نظر این بنده لازم است آقای دکتر توجهی با نگاه راهبردی در اداره مدرسه نسبت آن را با حکمرانی وپاسخ با نیازهای زمانه و انتظارت از حوزه را با استفاده ازکارشناسان ودلسوزان وفرهیختگان طراحی وهوشمندانه پایش واجرا نماید وتربیت طلاب واندیشمندانی درطراز شهید علامه مرتضی مطهری رضوان الله تعالی علیه را چشم انداز این مرکز علمی پژوهشی قرار دهد هدف وآرزوئی که امام خمینی رحمه الله علیه در دیدار با طلاب مدرسه عالی بیان فرمودند کلام امام این است: "من امیدوارم که خواهران و برادرانی که در مدرسۀ عالی شهید مطهری ـ رحمه‌الله ـ‏‎ ‎‏هستند و مشغول تحصیل و تبلیغ هستند توجه داشته باشند که مدرسه به اسم شهیدی است‏‎ ‎‏که برای اسلام مفید بود و نوشته‌های او و گفتار او مربی جوانان ما هست، و باید باشد.

شما‏‎ ‎‏خواهرها و برادرها که در این مدرسه هستید برنامه‌تان را آن‌طور تنظیم کنید که از بین شما‏‎ ‎مطهری‌ها، یا یک مطهری، پیدا بشود. عزمتان جزم این معنا باشد، و توجهتان به خدا و‏‎ ‎‏اعمالتان خالص برای خدای تبارک‌وتعالی. جدیت کنید که در آن مدرسه که هستید‏‎ ‎‏تحصیل کنید. و بالاتر از تحصیل، تهذیب اخلاق ‏‏[‏‏است‏‏]‏‏. اسلامی باشید و علوم اسلامی‏‎ ‎‏را با نفوس اسلامی تکمیل کنید. در کنار تحصیل جدی در احکام اسلام و معارف‏‎ ‎‏اسلامیه، تهذیب اسلامی داشته باشید."


براستی چرا مدرسه عالی در تحقق این هدف ناکام ماند ودر طول چهل وپنج سال این انتظار امام خمینی ره که در واقع انتظار جامعه بود وهست محقق نشد وسهم مدیریت مدرسه و سایرین در این مقوله چیست؟بررسی آن را به فرصت دیگر میگذاریم. والسلام

دیگر خبرها

  • نصرت‌الله میرزایی درگذشت
  • تعزیه‌خوان باسابقه خمین درگذشت/ پیام تسلیت مدیرکل هنرهای نمایشی
  • ببینید | سبب غائب شدن امام زمان(عج) کیست؟
  • آیت‌الله علم‌الهدی:بنگاه‌داری ‎بانکها آفت بزرگ بازارمسکن است
  • روایت حسن روحانی از گلایه سید احمد خمینی از رأی مخالف ۹۹ نماینده به میرحسین موسوی
  • آیت‌الله علم‌الهدی: پیروی جوانان از سیره شهدا رمز اعتلای کشور است
  • آیت الله امامی کاشانی، آیت صدق و صفا
  • پیام تسلیت فرمانده سپاه امام رضا (ع) به مناسبت درگذشت استاد برجسته جودو
  • فرمانده سپاه امام رضا (ع) درگذشت استاد جودوی خراسان رضوی را تسلیت گفت 
  • ارتش باعث عزت دین و امنیت مردم است