Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@11:43:09 GMT

سرساعت غذا بخورید، چاق نمی‌شوید

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۴۲۶۰۱

سرساعت غذا بخورید، چاق نمی‌شوید

روزنامه خراسان: تقریبا تمام سلول‌های موجود در بدن یک ساعت درونی دارند و ساعت موجود در مغز ساعت‌های موجود در بافت‌های محیطی را تنظیم می‌کند. نتایج پژوهش‌های محققان آمریکایی نشان می‌دهد بروز اشکال در این سیستم با اختلال در متابولیسم همراه است. آنان معتقدند علاوه بر این که چرخه روز و شب ریتم‌های رفتاری مانند خواب را کنترل می‌کنند، مصرف غذا هم یک عامل مهم در تنظیم ساعت‌های محیطی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال شام دیر هنگام باعث افزایش احتمال ابتلا به چاقی و دیابت می‌شود. ادامه مطلب را در این باره مطالعه کنید:


چند پیشنهاد

متاسفانه امروزه در دنیای پرمشغله، افراد برای نخوردن غذا در ساعات معین بهانه‌های گوناگونی دارند. یکی از عوامل ایجاد بی‌نظمی در الگوی منظم غذایی، درگیری‌های شغلی افراد است. اما می‌توان با برنامه ریزی دقیق هر روز در زمان مشخص وعده غذایی را میل کرد.

صبحانه، حدود ساعت ۸ صبح

خوردن صبحانه نیم تا یک ساعت پس از بیدار شدن از خواب مهم است. صبحانه یکی از وعده‌های غذایی مهم است، زیرا پس از ۷ تا ۸ ساعت خواب و دریافت نکردن مواد غذایی توسط بدن، قند خون را تنظیم می‌کند. علاوه بر تنظیم قند خون، وعده صبحانه به افزایش انرژی شما کمک می‌کند.

ناهار، حدود ساعت ۱۲ ظهر

خوردن وعده‌های غذایی کم‌حجم، اما با فاصله زمانی کم بهتر از وعده‌های غذایی حجیم با فواصل زمانی زیاد است. حذف وعده ناهار به معنای محروم کردن بدن از مواد مغذی ضروری و انرژی لازم برای انجام دادن فعالیت‌هاست.

از آن‌جا که معمولاً ساعتی که وعده ناهار باید صرف شود، پرمشغله‌ترین ساعت روز محسوب می‌شود، لازم است که شما برای صرف این وعده در ساعت معین برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشید.

شام، حدود ساعت ۱۹

وعده شام باید ۲ تا ۳ ساعت پس از میان‌وعده صرف شود. محتویات این وعده شبیه وعده ناهار است، اما باید از گزینه‌های کم‌کالری‌تر و به اصطلاح سبک‌تری استفاده کنید. برنج قهوه‌ای، نان سبوس‌دار، گوشت کم‌چرب، ماهی و سبزی‌ها برای شام مناسب هستند.

یک رژیم همیشگی

اگر شما خودتان را طوری عادت بدهید که در زمان معین وعده غذایی را میل کنید در واقع به جای گرفتن رژیم‌های سخت و طاقت فرسا برای لاغر شدن رژیم ساده زمانی گرفته اید و حتی مجبور نمی‌شوید بعضی غذا‌ها را حذف کنید.

بسیاری از افراد برای لاغر شدن همیشه در حال شمردن کالری غذاهایشان هستند، اما نمی‌دانند که زمان غذا خوردن مهم‌تر از محتوای غذایی است که می‌خوریم.

همان طور که می‌دانید مقدار غذا و محتوای غذایی در تغییرات وزن بسیار موثر است، اما ساعت غذا خوردن نیز تاثیر زیادی بر وضعیت بدن، دریافت کالری و مواد مغذی دارد.

زمان مناسب خوردن میان وعده

خوردن میان وعده در رژیم‌های غذایی بسیار موثر است و متخصصان تغذیه بسیار بر آن تاکید دارند، زیرا سبب جلوگیری از خوردن زیاد مواد غذایی در وعده‌های ناهار و شام می‌شود. اگر قبل از ناهار احساس گرسنگی می‌کنید خوردن میان وعده‌های سالم مانند کلم بروکلی همراه با هویج یا ماست کم چرب، برش‌های سیب همراه با کره بادام زمینی در ساعت ۱۰ صبح و ۴ بعد از ظهر می‌تواند انتخاب مفیدی باشد. مواد غذایی که نیاز به جویدن زیاد دارند در احساس سیری طولانی مدت شما تاثیر می‌گذارند و بهترین مواد غذایی برای میان وعده هستند.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: غذاخوردن رژیم غذایی مواد غذایی میان وعده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۲۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواد غذایی ضد التهاب

آفتاب‌‌نیوز :

مواد غذایی ضد التهاب ممکن است به عنوان یک درمان مکمل برای بسیاری از بیماری‌های التهابی مانند بیماری‌های آرتریت روماتوئید، پسوریازیس، آسم، بیماری التهابی روده، لوپوس، تیروئیدیت هاشیموتو و سندرم متابولیک عمل کند. سندرم متابولیک به مجموعه‌ای از بیماری‌ها نظیر دیابت نوع دو، چاقی، فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی عروقی اتلاق می‌شود.

دانشمندان معتقدند التهاب در همه این بیماری‌ها نقش دارد. بنابراین، پیروی از یک رژیم غذایی ضد التهاب ممکن است به بهبود سلامت فرد مبتلا به سندرم متابولیک کمک کند.

مصرف یک رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان همچنین می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها بینجامد. مواد غذایی ضد التهاب باید ترکیبی از مواد مغذی، آنتی اکسیدان‌ها و چربی‌های مفید باشد. مواد غذایی که ممکن است به مدیریت التهاب کمک کنند شامل ماهی‌های چرب مانند ماهی تن و سالمون، میوه‌هایی مانند بلوبری، شاه توت، توت فرنگی و گیلاس، سبزیجات خام و یا نیم پز نظیر کلم پیچ، اسفناج و کلم بروکلی، آجیل و دانه ها، زیتون و روغن زیتون، فیبر، حبوبات مانند عدس و لوبیا، ادویه جات مانند زنجبیل و زردچوبه، پروبیوتیک‌ها و پری بیوتیک ها، چای و برخی از گیاهان هستند. به علاوه شایان ذکر است که انواع مواد غذایی سالم باید در رژیم غذایی گنجانده شوند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • میان وعده هایی سالم برای کودکان
  • نوشیدنی‌های مفید برای میان وعده کودکان
  • معدوم سازی ۲۸ تن مواد غذایی فاسد در کبودراهنگ
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • اگر قصد باروری دارید این خوراکی‌ها را حتما بخورید
  • آب نمی‌خورید؟؛ این ۸ سبزی را بخورید
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب | مضرات خوردن قهوه در شب را بدانید
  • ویتامین‌هایی که باعث کاهش وزن می‌شوند
  • برای طول عمر به جای گوشت گاو، ماهی بخورید!
  • ۷ دلیل برای استفاده از سرکه سیب