Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به این‌که تفاوتی میان دانش‌آموزان ایرانی و اتباع درمورد هزینه ثبت‌نام وجود ندارد، روند ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع در مدارس مختلف را تشریح کرد.

به گزارش قدس آنلاین، حسین شادکام درخصوص روند ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع در مدارس استان اظهار کرد: افرادی که هر یک از انواع شناسه‌های هویتی که در گذشته وجود داشته‌است، مانند گذرنامه خانوار را به همراه داشته‌باشند حتی اگر تاریخ آن‌ها گذشته باشد برای ثبت‌نام مشکلی نخواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افرادی که هیچ‌گونه شناسه‌ای ندارند، می‌توانند با انتساب به خواهر یا برادر خود برای مدیران مدارس احراز هویت کنند و به این ترتیب آن‌ها نیز مشکلی برای ثبت‌نام نخواهند داشت.
وی ادامه داد: اما اگر افراد هیچ‌گونه احراز هویتی نداشته‌باشند می‌توانند برای گرفتن برگ حمایت تحصیلی به دفاتر کفالت که در حال حاضر فعال هستند، مراجعه کنند. دانش‌آموزانی که مادر ایرانی دارند نیز می‌توانند با شناسنامه مادر خود در مدارس ثبت‌نام کنند. در حال حاضر تعداد دانش‌آموزان اتباعی که تاکنون ثبت‌نام کرده‌اند را به تفکیک در اختیار نداریم ضمن این که مجاز بودن ثبت‌نام آنها نیز اخیراً ابلاغ شده‌است.
معاون هماهنگی آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان این که دانش‌آموزان اتباع با دانش‌آموزان ایرانی در هزینه ثبت‌نام هیچ تفاوتی ندارند،  افزود: همانطور که دانش‌آموزان ایرانی در مدارس دولتی برای مشارکت و پرداخت کمک به مدرسه می‌توانند به صورت اختیاری و داوطلبانه کمک کنند؛ دانش‌آموزان اتباع غیر ایرانی نیز این فرصت را دارند. به علاوه در مدارس غیر دولتی نیز میان دانش‌آموزان ایرانی با دانش‌آموزان اتباع هیچ تفاوتی وجود ندارد.
شادکام درخصوص ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع در مدارس شاهد تشریح کرد: دانش‌آموزانی که جزء خانواده شهدا هستند، می‌توانند با معرفی، در این مدارس ثبت‌نام کنند و در این مورد مشکلی وجود ندارد. در حقیقت اتباع نیز مانند دانش‌آموزان ایرانی ثبت‌نام می‌شوند.
معاون هماهنگی آموزش و پرورش خراسان رضوی درخصوص تعداد دانش‌آموزان اتباع اعلام کرد: تعداد دانش‌آموزان اتباع کشور حدود ۴۷۰ هزار نفر است و حدود ۶۱ هزار نفر آن‌ها دانش‌آموزان اتباع غیرایرانی هستند که در استان خراسان حضور دارند و ۵۲ هزار نفر آن‌ها افغانستانی هستند. تعداد این دانش‌آموزان در استان تهران بیش از ۱۰۰ هزار نفر است و در واقع ما بعد از اداره کل شهرستان‌های تهران رتبه دوم را داریم.
شادکام درمورد هزینه‌ تحصیل دانش‌آموزان برای آموزش و پرورش تصریح کرد: دانش‌آموزان مقطع ابتدایی بالغ بر دو میلیون تومان و هزینه دانش‌آموزان دوره متوسطه نیز به طور میانگین ۴ میلیون تومان است، هم‌چنین دانش‌آموزان هنرستانی ما نیز حدود ۶ میلیون تومان هزینه دارند. اگر دانش‌آموزان اتباع را که به طور متوسط حدود ۵۲ هزار نفر (گاهی بیشتر و گاهی کمتر) هستند را در کلاس‌های ۳۰ نفره سازماندهی کنیم، تقریباً حدود ۱۷۰۰ کلاس لازم خواهیم داشت،  اگر ما برای هر مدرسه ۱۰ کلاس در نظر بگیریم، نزدیک ۱۷۰ مدرسه ۱۰ کلاسه تنها برای دانش‌آموزان اتباع افغانستانی لازم داریم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به کمبودهایی که ما در حوزه معلم، کلاس و مدرسه داریم اما هیچ‌گاه در سال‌های پس از انقلاب محدودیتی برای دانش‌آموزان افغانستانی ایجاد نکرده‌ایم و این دانش‌آموزان همیشه مانند دانش‌آموزان ایرانی پذیرایی شده‌ و خدمات دریافت کرده‌اند. بنابراین طبق این آمار ۱۷۰۰ معلم خاص، ۱۷۰۰ مدیر خاص و ۵۱۰۰ الی ۶۸۰۰ معاون و کادر اجرایی مدرسه، مجموعه نیروهایی است که برای ۱۷۰ مدرسه ۱۰ کلاسه با ظرفیت ۳۰ نفره کلاس‌ها تنها برای دانش‌آموزان اتباع افغانستانی نیاز داریم.
معاون هماهنگی آموزش و پرورش خراسان رضوی عنوان کرد: گاهی تا ۸۰ درصد جمعیت بعضی مدارس مناطقی که بیشتر ساکنین آن‌ها اتباع افغانستانی هستند را دانش‌آموزان افغانستانی تشکیل می‌دهند. این آمار نشان می‌دهند که ارتباط این دو کشور، ارتباطی محکم و مسالمت‌آمیز بوده ‌است و طبیعتاً این اتفاق برای کسانی که این هم‌زیستی مسالمت‌آمیز را نمی‌پسندند بسیار سخت و سنگین است و به‌دنبال آسیب زدن به آن هستند.
شادکام اضافه کرد: همانطور که می‌دانید کشورهای دیگر دنیا مهاجرین را در شهرک‌ها و مناطقی خارج از مجموعه مسکونی اتباع  آن کشور نگهداری می‌کنند، اما در جمهوری اسلامی سال‌های زیادی است و به ویژه پس انقلاب اسلامی اتباع داخل شهرها و در مدارس ایرانی زندگی و تحصیل می‌کنند. امیدواریم که فضای صمیمی میان دو کشور و شهروندان دو کشور که ناشی از فرهنگ میزبانی ایرانی-اسلامی است سال‌های سال ادامه پیدا کند و ما توفیق پذیرایی از مهمانان خود را داشته‌باشیم.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ثبت نام اتباع دانش آموزان ایرانی دانش آموزان اتباع هزار نفر ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۴۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید طریفی حسینی معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در ۳ استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان اخذ کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت می‌کرده اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای اولین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مدارس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهرماه حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

به گفته طریفی حسینی این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملاً استاندارد است که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار با استعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که بعضاً به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آن‌ها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا بتوانیم این دانش‌آموزان با استعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: از مهرماه برای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و … که باید تأمین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

کد خبر 6080727

دیگر خبرها

  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • شرایط ثبت نام در آزمون های ورودی مدارس/ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی
  • شرایط ثبت در آزمون های ورودی مدارس/ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی
  • خیر خلخالی بیش از۲ هزار دست لباس به دانش‌آموزان اهدا کرد
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • صدور مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان
  • مدارس ابتدایی کیش غیرحضوری است
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور
  • مدارس ابتدایی کیش امروز غیرحضوری است