Web Analytics Made Easy - Statcounter

وقتی به آمار نظرسنجی برنامه‌های مردادماه صداوسیما نگاه می‌کنیم دو نکته مورد توجه قرار می‌گیرد؛ اول بیش از ۸۱ درصد بیننده و دوم رقابت شبکه سه و شبکه نسیم و دو برنامه "دورهمی" و "عصرجدید" است که برای برنامه‌سازانش برای حفظ و تقویت آن بیندیشند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، برنامه تلویزیونی "دورهمی" چند روز پیش به پایان فصل چهارم رسید و حالا برای سری جدید، مهران مدیری وعده ساختاری متفاوت و اتفاقات جدید را داده و اعلام کرده بعد از محرم و صفر دوباره به آنتن بازخواهد گشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فصل دوم "عصر جدید" در آستانه محرم، پرونده دور دوم خودش را بست تا در زمان بازگشت روزهای پایانی و سرنوشت‌ساز فصل دوم را به مخاطب نشان دهد.

دو اتفاق در این نظرسنجی جدید سازمان صداوسیما قابل تأمل و هشدار است:

اول اینکه چقدر تلویزیون برای حفظ و تقویت برندهایش تلاش می‌کند؟ دوم چرا برنامه‌سازان در همان افکار قبلی مانده‌اند و مخاطب ناگزیر در برهوت و فقدان برنامه و سریال، دوباره همان فکرهای نخ‌نما شده و تکراری را ببیند. چرا که به غیر از دو برنامه، آمار بقیه برنامه‌ها را نگاه کنیم می‌بینیم خیلی مخاطب، برنامه‌های دیگر را نپسندیده. شاید چند برنامه برند را هم به خاطر عقبه، مجری و یا فقدان برنامه‌ جذابِ پربیننده، می‌بینند. 

اگر تلویزیون نتواند با خلاقیت و نوآوری در برنامه‌سازی پیش برود، پربیننده‌ها و برندهایش با همان افکار قبلی مخاطب را همراه کنند، طولی نخواهد کشید که با تولد هر روز رسانه‌های جدید و برنامه‌ها و اتفاقات متفاوت، مخاطب به سراغ شبکه‌هایی غیر از شبکه‌های تلویزیونی می‌رود.

البته بنابر نظرسنجی صداوسیما هنوز بیش از 81 درصد مردم بیننده رسانه‌ملی‌اند و این خبر خوبی است که تلویزیون می‌تواند در سایه این اعتماد و محبت بیننده، به رویکردهای جدید در برنامه‌سازی بیندیشد و در عین‌حال که برندهایش حفظ شوند به انواع جدید برنامه‌سازی در حوزه‌های مختلف روی آورد. 

کما اینکه در روزهای محرمی، برنامه‌های جدیدی به آنتن رسیده‌اند که جزئیات و تحلیل‌های آن را به بعد از این ایام موکول می‌کنیم. 

جزئیات آخرین نظرسنجی مرکز تحقیقات از برنامه‌های مردادماه 1399:

بر اساس آخرین نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی، 81.4 درصد مردم مرداد امسال بیننده برنامه‌های سیمای رسانه ملی شامل مجموعه‌های تلویزیونی، فیلم سینمایی، مسابقه، سخنرانی، برنامه‌های گفت‌وگو محور، ورزشی و اخبار بوده‌اند.

طبق این نظرسنجی، «دورهمی» شبکه نسیم با 50.7 درصد مخاطب، رتبه اول جلب مخاطب را از آن خود کرده و پس‌ از آن، «عصر جدید 2» شبکه سه با 48.8 درصد و تکرار «خندوانه» و «کودک شو» شبکه نسیم هم هر یک به ترتیب با 37.3 و 34 درصد مخاطب در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

«مستند حیات وحش» شبکه مستند با 26.5 درصد بیننده، «سمت خدا» و «اعجوبه‌ها»ی شبکه سه به ترتیب با 20.7 و 18.7 درصد مخاطب،  «به خانه برمی‌گردیم» شبکه پنج با 18.4 درصد بیننده، «طبیب» شبکه سه با 18.2 درصد مخاطب و «شکرستان» شبکه نسیم با 17.8 درصد بیننده، رتبه‌های پنجم تا دهم را در میان 10 برنامه پرمخاطب شبکه‌های مختلف سیما کسب کرده‌اند.

در همین حال، بر اساس نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما شبکه نسیم هفت برنامه دارای بیش از 10 درصد مخاطب دارد به‌طوری‌که «دورهمی» 50.7، تکرار «خندوانه» 37.3، «کودک شو» 34، «شکرستان» 17.8، «شوتبال» 15.3، «ویتامین خ» 14.6 و «نسیم آوا» 13.2 درصد بیننده داشته‌اند.

بر اساس این نظرسنجی، این برنامه‌ها به ترتیب موفق شدند رضایت 92.9، 91.2، 91.8، 94.4، 90.3، 81.5 و 91.3 درصد مخاطبان را در حد زیاد به دست آورند.

شبکه سه هم 6 برنامه دارای بیش از 10 درصد مخاطب داشته است و «عصر جدید 2» 48.8، «سمت خدا» 20.7، «اعجوبه‌ها» 18.7، «طبیب» 18.2، «فوتبال برتر» 15.2 و «میدون» 13.1 درصد بیننده داشته‌اند. میزان رضایت در حد زیاد از این برنامه‌ها هم به ترتیب، 93.9، 95.2، 79.6، 95.5، 88 و 79.7 درصد بوده است.

شبکه یک سیما پنج برنامه دارای بیش از 10 درصد مخاطب را در مرداد ماه در کارنامه خود ثبت کرده است. در این شبکه، «دستپخت» 16.2، «سیمای خانواده» 15.2، «مسابقه ایران» 12.1، «آفتاب شرقی» 10.4 درصد و «صبح بخیر ایران» 10 درصد مخاطب داشتند. رضایت در حد زیاد مخاطبان از «دستپخت» 86.7، «سیمای خانواده» 90.2، «مسابقه ایران» 86.3، «آفتاب شرقی» 90.5 و «صبح بخیر ایران» 85 درصد بوده است.

شبکه ورزش هم چهار برنامه «فوتبال 120»، «شب‌های فوتبالی»، «لذت فوتبال» و «ویدئو چک» را در باشگاه برنامه‌های بالای 10 درصد بیننده داشته است. هر یک از این برنامه‌ها به ترتیب 12.7، 12، 11.8 و 10.4 مخاطب داشتند و موفق شدند در حد زیاد رضایت 96.1، 94.5، 93.1 و 96.7 درصد از مخاطبان خود را کسب کنند.

«مستند حیات وحش» و «همسفر» شبکه مستند هم هر یک به ترتیب با 26.5 و 10.4 درصد بیننده، توانستند رضایت 92.5 و 92.1 درصد بینندگان را در حد زیاد جلب کنند.

شبکه دو سیما هم با «بچه محل» (15.2 درصد) و «عصر خانواده» (10 درصد بیننده) توانست به ترتیب رضایت در حد زیاد 91.3 و84 درصد مخاطبان این برنامه‌ها را به دست آورد. شبکه پنج هم با «به خانه برمی‌گردیم» توانست 18.4 درصد بیننده را پای تلویزیون بنشاند و برای این برنامه رضایت در حد زیاد 93.7 درصد بینندگان را به ثبت برساند. شبکه سلامت نیز با «ضربان» حدود 10 درصد مخاطب را پای تلویزیون نشاند و توانست برای این برنامه 81 درصد رضایت در حد زیاد مخاطبانش را فراهم آورد.

"با حسین حرف بزن" از شنبه روی آنتن/ برنامه‌ تلویزیونی که مجری ندارد + فیلمماجرای جایزه مسابقه تلویزیونی "نما به نما" چیست؟

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT1 واژه های کاربردی مرتبط ماه محرم پویا شبکه افق شبکه پنج سیما شبکه دو شبکه یک شبکه نسیم شبکه سه شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران رسانه ملی تلویزیون بیشتر بخوانید... آخرین خبرها از سریال شهید باکری/ نگارش و پژوهش به پایان رسیده است تکلیف سریال‌های محرمی تلویزیون روشن شد/ وقتی "بوم و بانو" و "زمین گرم" با تأخیر می‌رسند! قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... آخرین خبرها از سریال شهید باکری/ نگارش و پژوهش به پایان رسیده است تکلیف سریال‌های محرمی تلویزیون روشن شد/ وقتی "بوم و بانو" و "زمین گرم" با تأخیر می‌رسند! واژه های کاربردی مرتبط ماه محرم پویا شبکه افق شبکه پنج سیما شبکه دو شبکه یک شبکه نسیم شبکه سه شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران رسانه ملی تلویزیون پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی ۱ تقدیر رهبر معظم انقلاب از شعر افشین علا علیه توافق حاکمان عرب با رژیم صهیونیستی ۲ مداحی محمود کریمی در "تکیه سیّار" ۳ سیما تیرانداز روایتگر تلویزیون شد/ پخش "رفیق" از امشب + فیلم ۴ آخرین خبرها از سریال شهید باکری/ نگارش و پژوهش به پایان رسیده است ۵ محرم متفاوت برای هیئت‌های مذهبی/ هیئتی‌ها پای کار اجرای دستورالعمل ستاد کرونا ۶ آشنایی با زمینه‌های قیام عاشورا/ دلیل سکوت ظاهری امام حسین(ع) در برابر معاویه چه بود؟ ۷ محمود کریمی| محرّم شد، محرّم ۸ رفیعی: دست بشر در مکتب امام حسین(ع) راهی ندارد/ ماجرا کاملاً خدایی است مهمترین اخبار فرهنگی هدف اصلی قیام امام حسین(ع) چه بود؟/ فتنۀ دشمنان برای نابودی دین آخرین خبرها از سریال شهید باکری/ نگارش و پژوهش به پایان رسیده است آشنایی با زمینه‌های قیام عاشورا/ دلیل سکوت ظاهری امام حسین(ع) در برابر معاویه چه بود؟ آیا علی زندوکیلی قاچاق حیوانات وحشی را تبلیغ می‌کند؟ مهمترین اخبار تسنیم روحانی: روز پزشک فرصتی برای تکریم از قهرمانانی است که برای «نجات» هم‌نوعان از «جان» گذشتند یک دیپلمات: رئیس شورای امنیت مجبور نیست پیش‌نویس قطعنامه "ادامه لغو تحریم‌های ایران" را ارائه کند براتی: بازگشت تحریمهای شورای امنیت فشار اقتصادی جدیدی به کشور وارد نخواهد کرد روز پزشک// امروز هیچ بیماری در سطح کشور برای درمان نیازمند اعزام به خارج از کشور نیست نوبخت: شرمنده مردم هستیم/ هنوز به طرح گشایش اقتصادی مدنظر رئیس‌جمهور ورود نکرده‌ایم درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ماه محرم پویا شبکه افق شبکه پنج سیما شبکه دو شبکه یک شبکه نسیم شبکه سه شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران رسانه ملی تلویزیون ماه محرم پویا شبکه افق شبکه پنج سیما شبکه دو شبکه یک شبکه نسیم شبکه سه شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران رسانه ملی تلویزیون برنامه ها درصد بیننده امام حسین ع درصد مخاطب رسانه ملی شبکه نسیم شبکه پنج شبکه سه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۶۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از شبکه نفوذ

  ریشه‌هایی که گاهی اگر دقیق به آن نگاه کنیم، آثار آن در میان آقازاده‌ها و برخی افراد هم یافت می‌شود. هفت سر اژدها فقط معمایی یا پلیسی نیست بلکه از هر دوی این ژانرها بهره برده است. مجموعه تولید شده توسط ابوالقاسم طالبی که پژوهش و نوشتن آن هم در دست خود او بوده، حالا چند وقتی است که روی آنتن رفته است.به طور کلی طیف مخاطبان این مجموعه تلویزیونی را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد: آنهایی که با ارائه خلاقیت و کارهای نو در مجموعه‌های این چنینی موافق هستند و هفت سر اژدها را پسندیده‌اند و آنهایی که درست در مقابل این گروه قرار می‌گیرند و برهمین اساس هم، هر سکانس این سریال را به محلی برای بحث و نقد تبدیل کرده‌اند. فرای این‌که در این روزهای سخت اما رو به رشد تلویزیون که کنداکتور پخش از همه گونه‌های سریال، برنامه‌سازی و دیگر انواع آثار تلویزیون پر شده، هر سلیقه‌ای امکان انتخاب اثر مورد نظر خود را خواهد داشت، باید به چند نکته درباره سریال بحث‌برانگیز هفت سر اژدها اشاره کرد.
 
قصه خاص یک آقازاده 
مجموعه‌هایی دراین فضا پیش ازهفت‌سر اژدها روی آنتن رفتند و توانستند قابل قبول و مخاطب‌پسند باشند. به خصوص سریال گاندو که با دو فصل متفاوت و بحث برانگیز پخش شد و به واسطه ارجاعاتی که داشت، توانست پرسش‌های بسیاری را برای مخاطبان ایجاد کند. سریال بازپرس هم از منظر نمایش یک قاضی اخلاقی و مشتاق عدالت، جالب توجه بود. اما در هر دوی این مجموعه‌ها با وجود حضور قصه و عوامل درست و حرفه‌ای، ضرباهنگ قوی و تند تیزی شکل نگرفته بود. از همین نظر هم، توانست نظر مخاطبان را به خود جلب کند. اما مجموعه هفت سر اژدها، ضرباهنگ تندتری در سکانس‌های حساس دارد و همین مسأله، آن را به یک سریال متفاوت تبدیل کرده است. افراد فاسد در سریال هفت سر اژدها با کسی شوخی ندارند. نه مثل گاندو، سریع به دام افتاده‌اند و نه مثل بازپرس، به تهدید اکتفا کرده‌اند.در سریال طالبی، مخاطب با شکل دیگری از زیست افراد فاسد روبه‌رو می‌شود که رحمی برای افراد دیگر ندارند. رگ و پی سیستم فاسد یک آقازاده را می‌بینیم که زمان رفتن به خانه قاضی معروف و عادل، رحم ندارد تا از کشتن قاضی و زدن شاهرگ فرزندش دست بردارد. حتی درعروسی پسر قاضی به عروس این قاضی شهید شده هم رحم نمی‌کند و ابایی ندارد که در یک صحنه نشان دهد عروس تصادف کرده و با همان لباس عروسی روی تخت بیمارستان می‌افتد. صحنه‌ای که بخشی از سریال خانه امن و دل نگرانی‌های حمیدرضا پگاه برای عروسش را تداعی می‌کند. آنجا هم عروس، دست حامیان داعش و افراد فاسد داخلی می‌افتد تا به دلیل تلاش برای رهایی از دست آنها، گلوله‌ای به پایش اصابت کند و دست آخر به دلیل دیر رسیدن به مراکز درمانی و نجات از دست آنها، یک پایش را از دست بدهد.انگار طالبی هم مثل معظمی، ابایی از این ندارد که خشونت و خودخواهی فاسدان را مثل داعش، به نمایش بگذارد. ضرباهنگ تند برخی صحنه‌های هفت سر اژدها آن‌قدر غافلگیرانه است که به نظر می‌رسد حتی بازیگران هم گاهی از آن عقب‌تر حرکت می‌کنند و شاید همین هم باعث می‌شود مثل زندگی عادی با آن روبه‌رو شویم.این اتفاق، به پشتیبانی قصه خاص و مسیری که مخاطب را با خود همراه می‌کند، توانسته نظر حامیان نوآوری در تولیدات مجموعه‌های نمایشی را به خود جذب کند. هفت سر اژدها که ساخت آن از ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ به درازا کشیده بود، توانسته قدری در حوزه پرداختن به رانت‌خواری آقازاده‌ها، خط‌شکن باشد. 
 
سیمای سرکرده مافیا 
امابخش مهمی ازهفت سراژدها، دردست بازیگرانی است که درست سر جای خود نشسته‌اند. مجید واشقانی ایفاگر نقش سلطان‌خواه، تشکیلات گسترده‌ای را رقم زده و در واقع با استفاده از رانت پدر و برخی مقامات، برای خود حکومتی تشکیل داده است. سلطان‌خواه می‌خواهد با خریدن برخی چهره‌های امنیتی و پلیسی، از طریق تشکیلات اقتصادی مهم کشور مثل نفت ثروت و مال هنگفتی به دست آورد.اگر از ظاهر این نقش گذر کنیم و قدری به باطن آن برویم، متوجه شباهت‌های بسیار کاراکتر سلطان‌خواه و ردینگتون درسریال بلک‌لیست (لیست سیاه) خواهیم شد. هرچند مقایسه این دو به لحاظ شباهت، ممکن است قدری هواداران مجموعه بلک‌لیست را آزرده خاطر کند اما واقعیت این که واشقانی در قامت یک بازیگر حرفه‌ای در مافیا، خوب می‌داند چطور چهره خود را به یک مافیای واقعی مثل ردینگتون نزدیک کند. کلاه نوعِ فدورا که سلطان‌خواه بر سر می‌گذارد و آن عینک رنگی که گاهی روی چشمش قرار می‌دهد، درست نمایانگر تصاویری از زندگی لوکس، پنهانی، برخاسته از قدرت و صد البته فاسد کاراکتر اصلی بلک‌لیست است. سلطان‌خواه هم درست مثل ردینگتون، اصراری ندارد که همان اول دستش برای مخاطب رو شود. به مرور مشتش را برای مخاطب باز می‌کند تا مشخص شود هر دوی این شخصیت‌ها قرار است چه شگفتانه‌ای برای مخاطب داشته باشند. چیزی که به مرور به یک معمای چند مجهولی در هفت سر اژدها تبدیل می‌شود که فشارهای سیاسی و امنیتی، به جای آن‌که به فرد فاسد وارد شود روانه افراد صادق می‌شود.  در هفت سر اژدها اما قرار نیست نیروهای امنیتی با متهمان همراه شوند. البته به درستی بحث نفوذ در میان نیروهای پلیس هم به نمایش گذاشته می‌شود اما دیگر خبری از قرارداد معروف نیروهای اف‌بی‌آی با متهم ردیف اول نیست. در هفت سر اژدها با چند گروه مواجهیم که انگار قرار نیست تا دقیقه آخر مشخص شود که کدام‌شان دغدغه واقعی این خاک و وطن را دارند که نیروهای پلیس هم از این دسته هستند.در اشاره دوباره به کاراکتر سلطان‌خواه و سلسله شباهت‌هایی که در مورد این شخصیت و مجموعه بلک‌لیست گفته شد، باید به بیان و زبان مجید واشقانی هم اشاره کرد که توانسته سیمای واقعی یک آقازاده فاسد را به نمایش بگذارد؛ چه زمانی که در حال خوردن هندوانه، خبر حکم دادگاه را می‌شنود و با نوای وکیل همراه می‌شود و چرخ می‌زند، چه وقتی که می‌خواهد همه را سر جای خود بنشاند و از نظرش، هر کسی یک قیمتی دارد. 
 
نقشی پرگره برای یک تازه‌بازیگر
در ابتدای اعلام لیست بازیگران و مشخص شدن نقش حمید صفت، برخی فعالان رسانه نسبت به آن واکنش‌های مختلفی نشان دادند. بعضی معتقد بودند که صفت، تجربه بازی ندارد و شاید نتواند از پس کاراکتر محمدعلی پسر قاضی رضایی، به درستی برآید. اما تا اینجای پخش سریال، به نظر نمی‌رسد صفت در نظر مخاطبان نمره بدی گرفته باشد.کاراکتر محمدعلی قرار است در سوی دیگری از بازی کاراکتر سلطان‌خواه حرکت کند و سمت و سوی عدالت‌خواهی را به نمایش بگذارد. کما این‌که ماجراجویی و تعقیب و گریز بسیاری را هم انجام می‌دهد تا بتواند راهی پیدا کند که هرآنچه بر سرش رفته را یکی کند و متوجه ماجرا شود. محمدعلی انگار خودش می‌خواهد رابین‌هود قصه باشد.اما ورای آن، هر بار که با ماجرایی همراه می‌شود بیشتر از حقیقت دور می‌شود. همان‌طور که سلطان‌خواه در سریال هفت سر اژدها اصراری به بیان همه وجوه شخصیتی خود در ابتدای قصه ندارد، محمدعلی هم به همین شیوه جلو رفته و به نظر می‌رسد که مخاطب در طول این سریال در انتظار است تا گره‌های بسیاری از شخصیت‌ها گشوده شود. 

آگاهی‌بخشی عمومی
نباید فراموش کرد که تولید مجموعه‌های پلیسی و امنیتی کار راحتی نیست و نیاز به تحقیق، مطالعه و بررسی پرونده‌های واقعی فساد اقتصادی و مرور تخلفات دارد که گاهی امکان پرداختن به آن سخت یا غیرممکن است. از این جهت باید گفت که طالبی توانسته مجموعه‌ای از این قصه‌ها را در قالب یک روایت روی آنتن ببرد.همان‌طور که ابتدای سریال هم بیان می‌شود، همه روایت‌ها مربوط به یک پرونده نیست و ترکیبی از چند پرونده‌ را شامل می‌شود. می‌توان امیدوار بود که بعد از هفت سر اژدها، شاهد پخش مجموعه‌های بیشتری از تلویزیون باشیم که حال و هوای مبارزه با مفاسد اقتصادی داشته باشند، حرف دل مردم را بیشتر از قبل بزنند و صد البته روز به روز کیفی‌تر شوند.

دیگر خبرها

  • ۶۹/۲ درصد ایرانیان، تلویزیون می‌بینند | شبکه 3، آی فیلم و شبکه یک؛ به ترتیب پربازدیدترین شبکه‌های تلویزیونی
  • پربیننده‌ترین شبکه تلویزیون مشخص شد
  • رادیو صدای لحظه‌هاست
  • «به افق فلسطین» وایرال می‌شود اما نه به هر قیمتی!/ مخاطب افت نکرد
  • گنجی: خیلی از بچه‌های درجه یک بخاطر خستگی از برنامه جدا شدند/ افت مخاطب نداشتیم
  • شوخی گلزار با مردم
  • تولیدات صداوسیما را از شبکه‌های اجتماعی می‌بینند نه تلویزیون/ یک‌ونیم میلیارد بازدید نشان از عدم موفقیت تلویزوین است، نه موفقیت!
  • بازگشت برنامه «چهارگاه» به شبکه چهار با حضور حسام‌الدین سراج، محمداسماعیل آذر و ...
  • سروش رفیعی: مگر والیبالیست های برزیل می‌گویند چرا به اندازه نیمار حقوق نمی‌گیریم؟
  • رونمایی از شبکه نفوذ