Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان یک استاد اپیدمیولوژیست می گوید: کودکان بیشتر از آنکه از گرفتن کرونا ویروس آسیب ببینند، از نرفتن به مدرسه آسیب خواهند دید.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش تمامی مدارس کشور از ۱۵ شهریورماه طبق سه سناریو از قبل تعیین شده باز خواهند شد که همین موضوع نگرانی هایی را برای خانواده ها و والدین ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش حداقل ۳ سناریو برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید برای مناطق قرمز، زرد و سفید تدوین شده است که براساس بر اساس تصمیم‌های اتخاذ شده برقراری کلاس و آموزش در مناطق قرمز صرفاً به‌ صورت مجازی و از طریق شبکه شاد و آموزش‌های تلویزیونی، در مناطق زرد به‌ صورت ترکیبی و به‌ صورت ترکیب مجازی و حضوری و با تصمیم‌گیری شورای مدرسه و در مناطق سفید به‌ صورت حضوری خواهد بود

یکی از مدل‌های تعریف ‌شده در بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید، مربوط به مناطق زرد است که در این شرایط با توجه به تصمیم‌گیری شورای مدرسه می ‌توان دانش آموزان را به گروه‌ های کوچک‌تر تقسیم‌بندی کرد؛ لذا ممکن است بخشی از آموزش‌ها به ‌صورت مجازی و بخشی حضوری باشد یا دانش آموزان در گروه‌های زوج و فرد و به ‌صورت گروه‌های کوچکتر در کلاس‌های درس حاضر شوند.

حال این سناریوها و آغاز سال تحصیلی جدید از چند روز آینده نگرانی جدی را برای خانواده ایجاد کرده و خانواده ها را بر سر دوراهی مدرسه و کرونا قرار داده است.

پروفسور "کریس وایتی" استاد اپیدمیولوژیست و رییس انیستیتوی ملی تحقیقات بهداشتی انگلیس با اشاره به باز شدن مدارس از چند روز آینده و خطرات ناشی از شیوع دوباره این ویروس به دلیل بازگشایی مجدد مدارس گفت: شانس و احتمال مرگ و میر کودکان به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ تقریبا به صورت غیرقابل باوری خیلی کم است اما از دست دادن تحصیل و درس می تواند آسیب های دراز مدتی را برای کودکان به همراه داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه کووید ۱۹ می تواند چالشی برای حداقل ۹ ماه آینده دنیا باشد افزود: تقریبا غیرمحتمل و بعید است که واکسن این بیماری در سال ۲۰۲۰ کشف و تولید بشود اما با یک احتمال معقول، امکان آماده شدن این واکسن برای زمستان ۲۰۲۱ وجود دارد.

این استاد اپیدمیولوژیست با تاکید بر اینکه بسیاری از کودکان احتمالا از نرفتن به مدرسه ضربه خواهند خورد اظهار کرد: نشانه های خیلی واضحی در انگلستان و سایر کشورهای دنیا وجود دارد که کودکان خیلی کم فرم های شدید این بیماری را به طوری که به خدمات بیمارستانی (بستری شدن) نیاز داشته باشند، می گیرند

وایتی با بیان اینکه اکثریت قریب به اتفاق کودکانی که به دلیل ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند دارای بیماری های زمینه ای و شرایط سلامتی بسیار جدی از قبل بوده اند اضافه کرد: نشانه هایی وجود دارد که نرفتن بچه ها به مدرسه، احتمال بیماری های روانی و جسمی برای آنها را در دراز مدت افزایش خواهد داد.

رییس انیستیتوی ملی تحقیقات بهداشتی انگلیس با بیان اینکه مردم نیاز دارند بپذیرند که با فرا رسیدن فصل های پاییز و زمستان، قطعا فشار بیماری افزایش پیدا خواهد کرد افزود: اگر ویروس در میان افراد جوان تر دیده شود، می تواند برای گروه های سنی بالا و آسیب پذیر، گسترش یابد پس نتیجه می گیریم که حداقل برای ۹ ماه آینده یک چالش واقعا جدی در دنیا وجود خواهد داشت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا کودکان می توانند ویروس را به بزرگترها انتقال دهند؟ گفت: آن چیزی که به نظر می رسد این است که انتقال ویروس از کودکان به بزرگسالان خیلی کمتر از انتقال از بزرگسال به بزرگسال است.

وایتی با اشاره به اینکه بازگشایی دوباره مدارس قطعا سبب افزایش ارتباطات خواهد شد ادامه داد: واقعیت این است که باز شدن مدارس احتمالا منجر به افزایش انتقال ویروس در سطح جامعه خواهد شد اما بخش اعظم این انتقال ویروس غیرمستقیم خواهیم بود.

این اپیدمیولوژیست در پاسخ به این سوال که آیا کارکنان مدارس در خطر این بیماری هستند گفت: داده ها نشان می دهد که انتقال و شیوع ویروس از کارکنان به کارکنان شاید مهمتر از آن باشد که آن را از دانش آموزان بگیرند.

وی با اشاره به اینکه مانند سایر محل های کار ارتباط کارکنان در مدارس با یکدیگر و انتشار ویروس از یکی به یکی دیگر می تواند سبب جاری شدن عفونت شود افزود: حتی با بهترین فعالیت ها و اقدامات نیز نمی توان ریسک انتقال ویروس را به صفر رساند و ما واقعا در این مورد کاملا واضح هستیم و نمی خواهیم وانمودی غیراز این داشته باشیم.

وایتی در پاسخ به این سوال که آیا می توان مدارس را کاملا ایمن کرد؟ گفت: باید با انجام اقدامات بهداشتی و تمیز کردن مکان ها در مدارس خطرات را به حداقل رساند اما این هشدار را می دهیم که مانند هر مکان کار دیگری نمی توانیم بگوییم که خطر را می توان به صفر کاهش داد.

این اپیدمیولوژیست درباره واکسن کرونا نیز می گوید: کاملا شگفت زده خواهد شد اگر دنیا بتواند تا قبل از زمستان یک واکسن بسیار موثر برای استفاده انبوه در درصد زیادی از جمعیت دنیا را تولید کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس بازگشایی مدارس اخبار اجتماعی کرمان استانی اجتماعی انتقال ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۷۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی تجهیزات گرمایشی و سرمایشی مدارس آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، قهرمان رحمانی گفت: در قالب طرح «شهید علی عرب» که با هدف تعمیرات سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی در مدارس اجرا می‌شود در فاز اول ۳۸ مدرسه و در فاز بعدی ۸۰ مدرسه دیگر در استان مشمول طرح شده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان غربی با اشاره بهسازی و شاداب‌سازی مدارس آذربایجان غربی در قالب «طرح شهید عجمیان» گفت: در این طرح بالغ بر ۸۸۵ گروه جهادی خارج از آموزش و پرورش و معلمان و دانش‌آموزان مشارکت داشتند که در این راستا ۹۷۰ مدرسه مناطق محروم حاشیه شهر دو هزار و ۲۰ محله، روستایی و عشایری توسط مناطق شناسایی و ثبت سامانه شد.

رحمانی افزود: در این مدارس بالغ بر ۳۸۰ کلاس درس مورد رنگ‌آمیزی قرار گرفت و اقداماتی مانند کشیدن نقاشی دیواری، تعمیر درب کلاس، مرمت ایزوگام سقف و مرمت آسفالت حیاط مدارس، ساماندهی سرویس‌های بهداشتی، تعمیر شیر آب خوری‌ها، تعمیرات میز و نیمکت و اصلاح روشنایی کلاس‌ها انجام شد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان غربی ادامه داد: طرح سراسری دیگری که در دستور کار قرار گرفته است در قالب طرح «شهید عرب» با هدف تعمیرات سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی در مدارس اجرا می‌شود.

وی یادآور شد: بر این اساس بازدید و نیازسنجی‌های صورت گرفته در فاز اول ۳۸ مدرسه و در فاز بعدی ۸۰ مدرسه دیگر در استان آذربایجان غربی مشمول طرح شده که وسایل و تجهیزات لازم خریداری شده است که در روزهای آتی با تحویل به گروه‌های جهادی این طرح در استان عملیاتی می شود.

دیگر خبرها

  • افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور
  • با «کودک استرسی» چگونه برخورد کنیم؟
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • افتتاح مدرسه ۶ کلاسه در شهر نشتیفان خواف
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • ساماندهی تجهیزات گرمایشی و سرمایشی مدارس آذربایجان غربی
  • فقط ۳ درصد اعتبارات نوسازی مدارس استان به کبودراهنگ اختصاص یافت