Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد پیوندی کارگردان «شوتبال» درباره این مسابقه و ویژگی‌های آنکه تا پیش از محرم روی آنتن رفت به خبرنگار مهر بیان کرد: برنامه‌سازی در تلویزیون کار آسانی نیست و به نظرم در میان ساختارهای مختلف برنامه‌سازی، مسابقه سخت‌ترین ژانر است.

وی که پیش از این در تیم برنامه‌های گفتگومحور مثل «ماه عسل» یا «دعوت» حضور داشته است، بیان کرد: این اولین‌بار بود که فضای ساختار مسابقه محور را تجربه می‌کردم و این تجربه برایم مفید و مثبت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیوندی با اشاره به تغییراتی در فصل اخیر «شوتبال» و قصه‌های تیم‌هایی که در برنامه وارد شده است، اظهار کرد: قرار بود تا حدی شوتبال را تغییر دهیم و فکر کردیم مخاطبی که دنبال مسابقه و هیجان است به روال تمام مخاطبان مسابقه‌ها برایش اهمیت دارد که چه تیمی برنده و بازنده است. سعی کردیم سراغ تیم‌ها و آدم‌هایی برویم که حتی اگر ورزشی هستند زندگیشان زوایایی داشته باشد که مخاطب با آن هم‌ذات‌پنداری کنند.

تغییر «شوتبال» از سلبریتی محوری به مردمی شدن

وی با اشاره به رویکرد این مسابقه در فصل جدید که از رویکرد سلبریتی محور خارج شد و به سمت مردم رفت، عنوان کرد: ما فکر کردیم اگر قرار است مردم این مسابقه را دنبال کنند باید خودشان را در مسابقه ببینند. نظر من این است که همه آدم‌ها عادی هستند مگر اینکه بخشی از حرف‌هایشان را بشنوید و وارد دنیای آنها شوید.

پیوندی درباره مردمی کردن مسابقه نیز گفت: ابتدا تردیدهایی نسبت به این کار وجود داشت که مسابقه‌ای که سلبریتی‌ها در آن حضور یافته‌اند و مخاطب هم داشته است با تغییر رویکرد دچار ریزش مخاطب شود. اما خدا را شکر مسابقه با اقبال خوبی برخوردار شد و تجربه برنامه‌های پیشین هم ثابت کرده که هر آدمی که در زندگی به حرفشان گوش کنید و کشفشان کنید می‌توانند مردم با آن‌ها همذات پنداری کنند.

وی درباره قصه آدم‌ها در مسابقه و اینکه چقدر مخاطب توانست با آن‌ها همراه شود، گفت: در برنامه‌های گفتگو محور فرصت دارید این آدم‌ها را به چالش بکشید و مخاطب را با زوایای مختلف زندگی وی همراه کنید اما «شوتبال» یک مسابقه بود که در حدود ۳۷ قسمت پخش شد و مخاطب به تدریج در مراحل پایانی ما را پیدا کرد و اتفاقاً هیجان داشت که چه آدم‌هایی با چه زندگی‌ها و قصه‌هایی با یکدیگر مسابقه می‌دهند بدون اینکه ما شوآف یا هیاهویی داشته باشیم.

آدم‌هایی که وقتی به تلویزیون دعوت می‌شدند به آن‌ها می‌گفتند گریه کنید

کارگردان «شوتبال» اضافه کرد: مخصوصاً که این آدم‌ها مثلاً گروهی از معتادانی بودند که به زندگی بازگشته بودند یا سرطانی‌هایی بودند که خوب شده بودند. یا ما تیمی از بچه‌های بهزیستی را آوردیم که همه این‌ها بازخورد زیادی داشتند و در کنار بچه‌های دو میدانی یا تیم‌های ورزشی رقابت کردند که به آن‌ها اعتماد به نفس می‌داد. این‌ها آدم‌هایی بودند که اگر پیش از این به تلویزیون دعوت شدند به آن‌ها می‌گفتند گریه کنید و حرف‌های زندگی‌تان را بزنید. اما حالا توانمندی‌هایشان دیده شده بود و این دیده شدن به آن‌ها فرصت می‌دهد که روحیه شان بگیرند.

پیوندی اظهار کرد: برای مردم هم جذاب است که این توانمندی‌ها را ببیند. در کنار این‌ها پزشکان و یا تیم‌های ورزشی را هم داشتیم که آن‌ها هم بازخوردهای خوبی گرفته بودند و اصلاً بخشی از مخاطبان برنامه اطرافیان همین شرکت کنندگان بودند که به آنها بازخوردهای خوب می‌دادند.

وی درباره شرایط ضبط برنامه در وضعیت کرونایی نیز گفت: ضبط این فصل از برنامه تقریباً در وضعیت کرونایی بود اما سعی کردیم پروتکل‌ها رعایت شود. مثلاً هر ۱۰ روز تیم اصلی عوامل تست می‌دادند. خود شرکت‌کننده‌هایی هم که مسابقه می‌دادند با رعایت اصول بهداشتی بود.

پروتکل‌های بهداشتی «شوتبال» مثل فوتبال

پیوندی در ادامه درباره برخی از آیتم‌های این مسابقه که افراد بدون ماسک و در عین حال در فاصله‌های نزدیک در کنار هم به رقابت می‌پرداختند و ریسک این کار بیان کرد: «شوتبال» را نباید چندان با دیگر برنامه‌ها مقایسه کرد. خود شبکه پروتکل‌هایش را برای ما به شکل یک برنامه ورزشی ابلاغ کرد. اگر فوتبال هم ببینید تست‌ها انجام می‌شود و در نهایت رقابت می‌کنند ما هم برای شرکت‌کننده‌ها سعی کردیم پروتکل‌های ورزشی پیش از مسابقه انجام شود و به همین دلیل شرکت‌کننده‌ها فقط ماسک نمی‌زدند و باقی موارد انجام می‌شد. حتی مجری هم ماسک می‌زد او در عین حال این مسابقه را هم باید شبیه فوتبال دیده شود که ما هم فاصله اجتماعی و سایر پروتکل‌ها را تا جایی که ممکن بود رعایت کردیم.

وی درباره امکان تغییر برخی از این آیتم‌ها در شرایط کرونایی تصریح کرد: از آنجایی که «شوتبال» یک رقابت ورزشی بود آیتمی را حذف نکردیم و از این حیث «شوتبال» باید مثل یک رقابت واقعی ورزشی نگاه شود.

پیوندی در پایان به دیگر ویژگی‌های این مسابقه و حضور بانوان در آن به عنوان یک مزیت اشاره و بیان کرد: یکی از ویژگی‌های این مسابقه حضور بانوان بود که در استودیو می‌دویدند و حرکت داشتند و شاید پیش از این دیده نشده بود.

کد خبر 5006607 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: شبکه نسیم مسابقه برنامه تلویزیونی محرم 99 تئاتر ایران موسیقی ایرانی فیلم کوتاه برنامه تلویزیونی فیلم سینمایی ویروس کرونا موسیقی نواحی فیلم مستند شبکه پنج سیما سازمان صداوسیما رادیو نمایش محمدرضا شجریان برنامه ها پروتکل ها آدم هایی آدم ها تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۹۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان ایرانی

 به گزارش تابناک، سید محمدحسین هاشمی گلپایگانی، تهیه‌کننده برنامه «محفل» در واکنش به تمجید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «شیوع تلاوت قرآن در بین اقشار مختلف مردم در سراسر کشور از همیشه درخشان‌تر و زیباتر جلوه کرد و رسانه ملی هم در ارائه پیشرفت بزرگ نقش ایفا کرد»، گفت: اگر کار معارفی مرتب انجام شود، اثرگذاری دارد. اینگونه نیست مردم ما با کار‌های معارفی زاویه داشته باشند. اصلاً به کار‌های معارفی اهمیت داده نمی‌شود. آن بودجه‌ای که تلویزیون به سایر حوزه‌ها اختصاص می‌دهد، به پای بودجه برنامه‌های معارفی نمی‌رسد. البته مسئله فقط بودجه نیست و به اولویت مدیران هم بر می‌گردد.

هاشمی گلپایگانی در پاسخ به این سؤال که رسانه‌های فارسی‌زبان این هجمه را راه انداختند، که مردم ایران ارتباطی با دین ندارند، توضیح داد: نمی‌توان این نظر را به کل مردم ایران تعمیم داد. فقط ۲۰ هزار نفر از مردم در تعطیلات عید بخاطر برنامه «محفل» به ورزشگاه آزادی رفتند. اگرچه این تعداد کل مردم ایران نیست، ولی تمام مردم ما دیندار هستند و به دین اسلام علاقه دارند. آن‌ها به قرآن علاقه‌مندند.

این تهیه‌کننده درباره نقش برنامه‌های امثال «محفل» در معرفی مستعدان قرآنی به جامعه گفت: الان سوژه‌های ما به کشور‌های مختلف دعوت شدند. خیلی خوشحال می‌شوم وقتی می‌بینم فلان شبکه سوژه قرآنی را به برنامه دعوت می‌کند. سلبریتی فقط بازیگران و مجریان تلویزیون نیستند. قاری قرآن، کارآفرین و استاد دانشگاه هم می‌تواند سلبریتی باشد.
وی در پاسخ به این سوال که دعوت صالح مهدی‌زاده، قاری نوجوان ایرانی به عربستان سعودی برای شرکت در مسابقه «عطر الکلام» صحت دارد؟ گفت: الان اسم مسابقه را نمی‌دانم، فقط می‌دانم عربستان از او دعوت کرده است. کشور‌هایی مانند عراق، اندونزی، فیلیپین و پاکستان سوژه‌های ما را دعوت کرده است. مثلاً آقای هادی اسفیدانی که در فصل قبل برنامه حضور داشت تعریف می‌کرد در طول یکسال گذشته به ۲۰ کشور دنیا دعوت شده است. تقریباً تلاوت الاخلاء ایشان بین‌المللی شده است. او تعریف می‌کرد که هر جا می‌رفتم به می‌گفتند الاخلاء را بخوان. حتی اسمش را با این تلاوت ذخیره کرده بودند.

هاشمی گلپایگانی در پاسخ به این سوال که در حالی که یک قاری ایرانی که در همان مسابقه عربستان شرکت کرده بود، تعریف می‌کرد که سعودی‌ها هنوز قاریان ایرانی را به رسمیت نمی‌شناسند، تصریح کرد: در حالی که ما بهترین قاریان دنیا را داریم. امروز دیگر حضور در مسابقات کفایت نمی‌کند! مسابقاتی که به شدت تخصصی است و توده مردم نمی‌توانند با آن ارتباط بگیرند. ما اگر می‌خواهیم جامعه قرآنی داشته باشیم، باید قرآن را در بستر رسانه و زندگی مردم بیاوریم.

تهیه‌کننده برنامه «محفل» در پاسخ به این سوال که با وجود اینکه سری جدید «حسینیه معلی» در دام یک سری انتقادات افتاد، ولی «محفل» از انتقادات به دور بود، گفت: ما خیلی چیز‌ها را پیش‌بینی نمی‌کردیم، ولی خدا برکتش را داد. ما فکرش را نمی‌کردیم آقای مهدی‌زاده آنقدر خوب دیده شود. باور کردنی نیست یک فیلم ۱۰۰ میلیون بار دیده شود. به برنامه‌های طنز تلویزیون با پروداکشن عظیم نگاه کنید، حداکثر دو میلیون بازدید می‌گیرد. این‌ها برکتی است که خدا می‌دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • راهنمای خرید انواع لنت ترمز + نکات مهم و ضروری
  • ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان ایرانی
  • ماجرای جنجالی اعلام خبر فوت رضا رشیدپور
  • ماجرای جنجالی اعلام خبر فوت مجری مشهور
  • سوژه‌های «محفل» که به سلبریتی قرآنی تبدیل شدند | ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان چه بود؟
  • ماجرای باردار شدن ژیلا صادقی مجری جنجالی تلویزیون
  • از اول هم با سلبریتی‌ها مشکل نداشتیم
  • سوژه‌های «محفل» که به سلبریتی قرآنی تبدیل شدند/ ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان چه بود؟
  • ماجرای باردار شدن مجری جنجالی تلویزیون | پروسه سختی را طی می‌کردم، ولی...
  • بیش از ۲۴۱ هزار تن گندم از زنجان به سایر نقاط کشور منتقل شد