Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنابر آمار ارائه شده از سوی اداره کل آمار و فرآوری داده‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت، ظرفیت ایجاد شده در برخی محصولات منتخب در دوره زمانی پایان تیرماه ۱۳۹۹ نسبت به سال ۹۲، با رشد قبال توجهی مواجه بوده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، بنابر آمار ارائه شده از سوی اداره کل آمار و فرآوری داده‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت، ظرفیت ایجاد شده در برخی محصولات منتخب در دوره زمانی پایان تیرماه ۱۳۹۹ نسبت به سال ۹۲، با رشد قبال توجهی مواجه بوده و در تولید اقلامی مانند کاتد مس، رشد ۹۷ درصدی و داروی انسانی افزایش ۴۳ درصدی را ثبت نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش ظرفیت تولید نخ سیستم پنبه ای و ترکیبی الیاف مصنوعی افزایش ۹۸ درصدی و ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی ‌رشد ۳۶ درصدی داشته است.

افزایش ۸۳ درصدی ظرفیت تولید محصولات فولادی و ۷۰ درصدی ظرفیت تولید فولاد خام از دیگر شاخص های مثبت عملکردی در ارتقای ظرفیت تولید محصولات منتخب صنعتی و معدنی در پایان تیرماه ۹۹ نسبت به سال ۹۲ در کشور بوده است.

در این گزارش میزان رشد ظرفیت تولید لاستیک خودرو 54 درصد و افزایش ظرفیت تولید شمش آلومینیوم ۳۷ درصد اعلام شده است./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: وزارت صنعت وزارت صنعت معدن و تجارت آمار درصدی ظرفیت تولید نسبت به سال ۹۲ پایان تیرماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۱۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۵ درصدی تولید و انتشار ۲۸۲۵ کتاب جدید در فروردین ۱۴۰۳

در نخستین‌ماه سال ۱۴۰۳ حدود ۴ هزار و ۶۰۹ عنوان کتاب در حوزه‌های مختلف منتشر شده است که این عدد در فروردین‌ماه سال گذشته حدود ۳ هزار و ۸۹۵ عنوان بود که نشان‌دهنده بیش از ۱۵ درصد رشد در انتشار کتاب در مدت مشابه است.

نگاهی به آمار موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران نشان می‌دهد که در میان کتاب‌های منتشر شده، ۳ هزار و ۴۷۰ عنوان تالیفی و هزار و ۲۰۲ عنوان ترجمه شده هستند، همچنین بیشترین سهم در اختیار حوزه ادبیات با ۸۵۹ عنوان کتاب و پس از آن حوزه‌های کودک و نوجوان با ۸۳۹ عنوان و کمک درسی با ۶۸۵ عنوان است. بر این اساس، کمترین آمار انتشار کتاب به حوزه زبان با ۴۵ کتاب و علوم طبیعی و ریاضیات با ۷۲ عنوان کتاب است.

همانند ماه‌های گذشته، استان تهران بیشترین آمار انتشار کتاب را با ۳ هزار و ۲۸۲ عنوان از آن خود کرده و سهم سایر استان‌ها هزار و ۳۲۷ عنوان بوده است؛ همچنین نگاهی به آمار کتاب‌های چاپ اول نشان می‌دهد که ۲ هزار و ۸۲۵ عنوان کتاب چاپ نخست و هزار و ۷۸۴ عنوان کتاب تجدید چاپی هستند.

براساس این آمار، شمارگان کل کتاب در فروردین‌ماه ۱۴۰۳، ۵ میلیون و ۹۸۴ هزار نسخه و میانگین شمارگان نیز هزار و ۲۹۸ نسخه بوده است؛ همچنین میانگین قیمت کتاب در این ماه یک‌میلیون و ۷۵۴ هزار ریال بوده است.

طبق این آمار، در حوزه ادبیات، از میان ۸۵۹ عنوان کتاب حدود ۵۷۸ عنوان کتاب تالیفی و ۲۸۱ عنوان ترجمه شده هستند که از میان آنها ۵۴۸ عنوان چاپ نخست و آثار تجدید چاپی ۳۱۱ عنوان بوده است. در حوزه کودک و نوجوان از میان ۸۳۹ عنوان اثر منتشر شده نیز ۳۸۷ عنوان چاپ نخست و ۴۵۲ عنوان تجدید چاپ هستند.

منبع: ایبنا

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • کتاب در فروردین؛ رشد ۱۵ درصدی تولید و انتشار ۲۸۲۵ عنوان جدید
  • رشد ۱۵ درصدی تولید و انتشار ۲۸۲۵ کتاب جدید در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید محصولات زراعی دیم در لرستان
  • هشدار اورژانس نسبت به افزایش ۲۲ درصدی غرق‌شدگی در فروردین امسال
  • افزایش ۲۲ درصدی حوادث غرق‌شدگی در فروردین امسال
  • کشاورزی در توسعه اقتصاد همدان سهم ۳۰ درصدی دارد
  • افزایش۱۴ درصدی تولید گوشت‌مرغ در خراسان رضوی
  • طرح تولید مس کاتد در آذربایجان شرقی
  • ۲۱۱ هزار تن محصول کشاورزی در شهرستان دشتی تولید شده است
  • قیمت طلا و سکه امروز ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳