Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@22:23:49 GMT

شهر صنعتی به نام کرمانشاه به کام قزوین!

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۷۲۱۷۰

شهر صنعتی به نام کرمانشاه به کام قزوین!

ایسنا/کرمانشاه دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با اشاره به مشکلاتی که "شهر صنعتی کرمانشاه" با آن مواجه است، گفت: خواستار همکاری دستگاه قضا برای حل مشکلات این شهرک هستیم.

فرهاد مرزی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به تاریخچه شهر صنعتی کرمانشاه واقع در جاده سنندج و مشکلاتی که در این سال‌ها برای  این شهرک ایجاد شده، اظهار کرد: شهر صنعتی جاده سنندج یکی از چهار شهرک صنعتی نخستی بود که در کشور در سال‌های 1350 تا 1351 ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن مقطع علاوه بر کرمانشاه در رشت، قزوین و فیروزکوه نیز سه شهرک صنعتی دیگر دایر شد.

وی ادامه داد: این شهرک‌های صنعتی که در زمان خود بسیار توانمند بودند با سرمایه جزیی بخش خصوصی و سهام داری عمده بانک صنعت و معدن کار خود را آغاز کردند و رونق سرمایه‌گذاری و تولید در آنها شکل گرفت.

دبیرخانه صنعت و معدن کرمانشاه با بیان اینکه بعد از مدتی بانک صنعت و معدن سهام خود را به شرکت "آدینه دماوند" که یکی از زیرمجموعه‌های خود بانک بود واگذار کرد، یادآور شد: این شرکت نیز بعد از چند سال ناتوانی در اداره این چهار شهرک صنعتی، آنها را به شهرداری الوند قزوین واگذار کرد.

به گفته مرزی واگذاری این شهرک‌ها به شهرداری الوند قزوین در سال‌های 1378 تا 1379 رخ داده و از آن زمان تاکنون شهر صنعتی کرمانشاه نیز در کنار سه شهر صنعتی دیگر متعلق به شهرداری الوند قزوین است.

وی تاکید کرد: از آنجایی که این شهرک صنعتی سهامی خاص محسوب می‌شود و در اختیار شهرداری و شورای شهر الوند قزوین است و متعلق به بخش خصوصی محسوب می‌شود، امکان گرفتن آن برای کرمانشاه وجود ندارد.

دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با اشاره به مشکلات متعددی که در این سال‌ها برای این شهرک صنعتی ایجاد شده، افزود: متاسفانه شهرداری الوند قزوین زمین‌های این شهرک را فروخته و به جای آنکه پول فروش این زمین‌ها را خرج زیرساخت‌های شهرک صنعتی کرمانشاه کند، آن را به شهرک صنعتی قزوین برده است.

مرزی با انتقاد از اینکه برخی از معابر این شهرک بعد از گذشت 40 تا 50 سال هنوز آسفالت ندارد، ادامه داد: حتی مدیرعامل این شهرک نیز در عمده مواقع از قزوین و یا دیگر استان‌های کشور انتخاب شده و فقط دو بار مدیرعامل کرمانشاهی داشتیم که در این مدت توانستیم اقدامات خوبی مانند گازکشی شهرک، برقراری تلفن، سند مالکیت و ... را انجام دهیم که البته عمده این اقدامات نیز به همت انجمن مدیران واحدهای صنعتی شهرک صورت گرفت.

وی مهمترین مشکل کنونی این شهرک را کمبود زیرساخت‌ها و عدم عمل به تعهدات از سوی شهرداری الوند قزوین اعلام کرد و ادامه داد: برای مثال هم اکنون این شهرک به دلیل نبود تصفیه‌خانه فاضلاب به شدت دچار مشکل است.

دبیرخانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با بیان اینکه تا کنون چند مرتبه از طریق محیط زیست به دلیل نبود تصفیه‌خانه فاضلاب علیه مدیرعامل شهرک حکم گرفته شده، گفت: هر بار با تعویض مدیرعامل این حکم نقض می‌شد.

مرزی تاکید کرد: طی سال‌های اخیر بارها تلاش کردیم مشکلات را با این مجموعه مرتفع کنیم، اما هر بار با ترفندی از عمل به تعهدات خود سر باز زدند.

وی ادامه داد: هم اکنون در نهایت توانستیم علیه شهرک حکم بگیریم و زمین‌ها و حساب‌های آنها را توقیف کنیم تا نسبت به تعهدات خود مانند احداث تصفیه خانه فاضلاب، آسفالت معابر، جدول گذاری، احداث درمانگاه، احداث نمازخانه و ... اقدام کنند.

دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه همکاری دستگاه قضا برای اجرایی شدن این حکم را ضروری دانست و یادآور شد: نباید اجازه بدهیم فرصت خوب این شهرک صنعتی از دست کرمانشاه برود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كرمانشاه شهرك صنعتي معدن و تجارت استان کرمانشاه شهرداری الوند قزوین صنعتی کرمانشاه شهرک صنعتی شهر صنعتی خانه صنعت سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۲۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صادرات غیر نفتی در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: هدفگذاری صادرات کالا‌های غیر نفتی در سال ۱۴۰۲ بیش از سه میلیارد و صد میلیون دلار بود که سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار محقق شد که دو برابر سال قبل از آن بود..

عادل شهرزاد افزود: هدف گذاری ما برای سال ۱۴۰۳ بیش از ۴ میلیارد دلار است.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان گفت: بیشترین صادرات در بخش صنعت و معدن، شامل فلزات معمولی مانند فولاد، موادمعدنی، و محصولات کشاورزی و صنایع دستی بوده است.

بیشتر بخوانید؛ صادرات۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندرخمیر

خلیل قاسمی افزود: کشور‌های چین، امارات متحده عربی و عمان بیشترین مقصد صادرات کالا‌های غیرنفتی هرمزگان است.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان افزود: با افزایش واحد‌های تولیدی - صنعتی و معدنی در استان و زیرساخت‌ها، هدفگذاری امسال نیز محقق می‌شود.

دیگر خبرها

  • راه اندازی ایستگاه سنجش آلودگی هوا در قزوین + فیلم
  • رشد صادرات غیر نفتی در هرمزگان
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • رشد ۱۸ درصدی صنعت نساجی در دولت سیزدهم
  • هدفگذاری ۸۰ طرح صنعتی بزرگ در استان قزوین
  • سرمایه‌گذاری ۹هزار میلیارد ریالی در شهرکهای صنعتی قزوین
  • سرمایه گذاری ۹ هزار میلیارد ریالی در شهرک‌های صنعتی قزوین
  • سرمایه‌گذاری ۹ هزار میلیاردی در شهرک‌های صنعتی قزوین
  • اجرای پروژه فاضلاب شهرک صنعتی گلپایگان