Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-20@01:14:07 GMT

بدهی 168 میلیاردی مشترکین یزدی به شرکت توزیع برق

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۷۵۶۷۷

بدهی 168 میلیاردی مشترکین یزدی به شرکت توزیع برق

آرش نواب گفت: با توجه به شیوع کرونا و مشکلاتی که در پی داشت هم اکنون بدهی مشترکان شرکت توزیع برق در استان یزد 168 میلیارد تومان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، آرش نواب پیش از ظهر امروز در نشست خبری آنلاین با اصحاب رسانه استان یزد با بیان اینکه طول شبکه برق فشار متوسط و ضعیف در استان 19 هزار و 486 کیلومتر است که شامل 10 هزار کیلومترشبکه فشار متوسط و بیش از 8 هزار کیلومتر شبکه فشار ضعیف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تعداد مشترکین شرکت توزیع برق استان یزد از 700 هزار مشترک عبور کرد و هم اکنون تعداد مشترکین در استان تا پایان مرداد ماه سال جاری به 701 هزار و 823 مشترک رسیده است که در بخش‌های مختلف خانگی، تجاری، صنعتی، کشاورزی و ... وجود دارند.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد عنوان کرد: فروش انرژی برق امسال تا پایان مردادماه هزار و 972 میلیون کیلو وات ساعت بوده است که بیشترین فروش به بخش صنعتی با 44 درصد از این میزان اختصاص دارد و بخش خانگی با 29 درصد و کشاورزی با  15 درصد در رده‌های بعدی قرار می‌گیرند.

نواب در خصوص شاخص‌های عملکردی شرکت توزیع برق استان گفت: میزان خاموشی به ازای هر مشترک در سال 64 دقیقه در استان یزد است که این عدد در کشور برابر با 600 دقیقه است و استان یزد در این زمینه جایگاه اول را به خود اختصاص داده است بدین معنی که مردم استان از پایدارترین برق در کشور برخوردار هستند ضمن اینکه استان یزد در زمینه درصد تلفات شبکه برق نیز در مقایسه با متوسط کشوری کمترین تلفات را داشته و در جایگاه اول قرار دارد.

وی با بیان اینکه توزیع برق استان یزد در کشور بالاترین مشترک صنعتی را داراست، ادامه داد: استان یزد در زمینه تعداد مشترکین خانگی رتبه 28 را به خود اختصاص داده است و در این شاخص با متوسط کشوری با 80.6 درصد برابر است، از طرفی مشترکین صنعتی از نظر مصرف برق در کشور رتبه اول را به خود اختصاص داده‌اند و مشترکین خانگی نیز در این خصوص رتبه سی و ششم در کشور را دارند.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد با اشاره به پاسخگویی شبانه‌روزی به مردم از طریق سامانه 121 عنوان کرد: در پنج ماهه نخست امسال به طور متوسط روزانه به یک هزار و 46 مورد تماس از سوی مردم با سامانه 121 پاسخ داده شده است که نشاندهنده ارتباط خوب این سازمان با اداره است.

نواب برقراری جلسات توجیهی آموزشی برای مشترکین صنعتی، جلسه هم اندیشی با ادارات استان برای جلب همکاری، پیگیری تغییر ساعت ت کاری ادارات استان، بررسی و پایش روزانه همه امورهای برقی، اطلاع رسانی و تبلیغات از طریق رسانه‌های جمعی، مدیریت بار از راه دور در بخش کشاورزی و ... را از جمله اقدامات شرکت جهت مدیریت بار شبکه توزیع برق  و کنترل پیک بار در استان برشمرد.

وی با بیان اینکه با همکاری مشترکین و کاهش بار در استان امسال قطعی برق در استان وجود نداشت و 88 درصد کاهش بار مربوط به صنایع استان بوده است، گفت: پیک بار در استان در تاریخ 25 مردادماه رخ داد و امسال شاهد رشد بار در استان به میزان 8.7 درصد بودیم که این میزان در کشور 1.1 درصد بود.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد عنوان کرد: 105 پروژه با هزینه بالغ بر 483 میلیارد ریال همزمان با هفته دولت در سال جاری  در استان یزد قابل افتتاح و بهره برداری است که شامل پروژه‌هایی چون برق‌رسانی به روستاها، توسعه و احداث شبکه‌ها، اصلاح و بهینه سازی شبکه‌ها و تامین روشنایی است.

نواب در خصوص بدهی مشترکان به شرکت توزیع برق استان گفت: با توجه به شیوع کرونا و مشکلاتی که در پی داشت هم اکنون بدهی مشترکان شرکت توزیع برق در استان یزد 168 میلیارد تومان است که 35 میلیارد تومان آن مربوط به بخش خانگی، 80 میلیارد آن به بخش صنعت، 17 میلیارد به بخش عمومی، 9 میلیارد به بخش کشاورزی و 26 میلیارد آن به بخش تعرفه آزاد تعلق دارد و چنانچه این بدهی پرداخت نشود به بدهی انباشته سنگین تبدیل می‌شود.

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: توزیع برق استان شرکت توزیع برق برق استان یزد بار در استان استان یزد استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۵۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع توسعه فیبر نوری در تهران/ بسته‌ فیبر رایگان و مودم اقساط ارائه خواهدشد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، توسعه پروژه فیبر نوری اتفاقی بزرگی است که در دولت سیزدهم با سرعت در حال انجام است در این طرح پوشش شهرستان‌ها در اولویت قرار گرفته است از این رو پس از گذشت تقریبا یک سال در بسیاری از استان‌ها این پروژه تکمیل و یا در حال تکمیل است. اما تاکنون این پوشش در تهران به طور جدی آغاز نشده از این رو جهت پیگیری این موضوع با رضا خلیلی معاون شبکه شرکت مخابرات ایران گفت‌وگو کردیم.

خلیلی در پاسخ به این پرسش که پروژه فیبر نوری در استان تهران از چه زمانی آغاز می‌شود گفت: واگذاری سرویس‌های اینترنت پرسرعت باند پهن و بستر فیبر نوری از سال ۹۵ در شرکت مخابرات ایران به خصوص در استان تهران آغاز گردیده و مورد استفاده‌ی مشترکین قرار گرفته است. تاکنون افتتاحیه‌های متعددی در شهرستان‌های مختلف استان تهران برگزار و اخبار آن نیز منتشر شده است.

تسریع در انجام پروژه فیبر نوری با همکاری وزارت ارتباطات

وی در ادامه با اشاره به اینکه تغییر تکنولوژیی در ارائه‌ی سرویس اینترنت از بستر کابل مسی به بستر فیبر نیازمند اجرای حجم گسترده‌ای از فیبرو نصب تجهیزات جدید در شبکه‌ی دسترسی است گفت: این پروژه در گستره وسیعی از کشور از جمله استان تهران آغاز گردیده و در حال ادامه است اما به دلیل حجم بالای عملیات اجرایی، کاری زمان‌بر خواهد بود. این موضوع در دیگر کشور‌های جهان نیز دربازه‌های زمانی چندین ساله برنامه‌ریزی و اجرا گردیده است. البته با برنامه ریزی پروژه‌ پوشش ۲۰ میلیون خانوار در کشور که از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام گردیده، برنامه‌ریزی و اجرای عملیات سرعت بیشتری پیدا نموده است. 

خلیلی از چالش‌های پیش رو در توسعه این پروژه گفت: با توجه به اینکه اجرای این پروژه با تغییر تکنولوژی همراه هست لذا چالش‌های متعددی را به دنبال دارد مثلا نیاز به تأمین حجم زیادی از تجهیزات جدید در بخش اکتیو و پسیو شبکه، تامین منابع مالی زیاد، اجرای عملیات حفاری وسیع و نصب و راه اندازی تجهیزات، انجام هماهنگی‌های لازم و اخذ مجوز‌های حفاری از شهرداری‌ها و پرداخت هزینه‌های متعلقه، پرداخت هزینه‌های اجرای شبکه‌ی داخلی منازل و هزینه‌های مرتبط با آن (فیبر کشی داخلی و مودم) توسط متقاضیان از جمله این چالش‌ها است.

اعلام هزینه فیبر نوری برای مشترکین متقاضی

معاون شبکه شرکت مخابرات ایران در ادامه از چگونگی درخواست فیبر نوری توسط مشترکین ادامه داد: پس از ایجاد شبکه‌ی دسترسی از سوی شرکت مخابرات ایران، اجرای عملیات فیبرکشی در داخل منازل و نصب و راه اندازی مودم توسط پیمانکاران اجرایی طرف قرارداد با شرکت مخابرات انجام می‌گردد. اخذ هزینه از مشترکین نیز توسط شرکت‌های پیمانکار صورت می‌پذیرد. میزان هزینه‌ی اجرای فیبر داخل منازل برای آپارتمان حدود ۸۰۰ هزار تومان تعیین شده است و برای خانه‌های ویلایی و بزرگ با توجه به متراژ فیبر کشی افزایش می‌یابد. هزینه‌ی تامین مودم نیز بسته به نوع برند آن از حدود ۵/۱ میلیون تومان به بالا خواهد بود.

وی در ادامه درباره کاهش هزینه‌ها برای مشترکین متقاضی افزود: در رابطه با کاهش هزینه‌ها و به صرفه نمودن این سرویس، حوزه‌ی تجاری شرکت مخابرات ایران به صورت مستمر در حال برنامه‌ریزی و تعریف بسته‌های مختلف سرویس است. در حال حاضر کمپین فیبر در خانه در حال اجرا بوده و بسته‌های پیشنهادی شامل فیبر رایگان و پرداخت هزینه‌ی مودم به صورت نقد و اقساط در حال ارائه است.

خلیلی علت کند بودن توسعه پروژه‌ی فیبر نوری توسط مخابرات دلایل مختلفی برشمرد و افزود: علاوه بر چالش‌های مطرح شده‌ اجرای این پروژه زمان‌بر است و موضوعات مرتبط با اجرا، عوامل مرتبط با تقاضای مشترکین نیز در پیشرفت پروژه موثر است، همچنین مواردی چون پرداخت هزینه‌های اولیه توسط مشترکین، نیازمندی به اخذ سرویس با سرعت‌های بالاتر و ایجاد تغییر در سرویس‌های موجود از بستر مسی به فیبر از دیگر دلایل کندی انجام این اقدام بوده.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شمار مشترکین جدید نتفلیکس به ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر رسید
  • تسریع توسعه فیبر نوری در تهران/ بسته‌ فیبر رایگان و مودم اقساط ارائه خواهدشد
  • معامله ۵۳ میلیارد کیلووات‌ساعت برق توسط بخش خصوصی در بورس انرژی
  • تامین ۶۰ درصد برق کشور از طریق بورس انرژی در سال ۱۴۰۳
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • معامله ۵٣ میلیارد کیلووات ساعت برق توسط بخش خصوصی در بورس انرژی
  • تحول درمعاملات برقی بورس/حسابهای وکالتی خریدبرق فعال می‌شوند
  • آخرین خبر از واگذاری سرخابی‌ها/ رد یک شایعه درباره خریدار استقلال و تسویه بدهی ۱۵۰ میلیاردی پرسپولیس
  • آخرین خبر از واگذاری سرخابی‌ها/ رد یک شایعه در مورد خریدار استقلال و تسویه بدهی ۱۵۰ میلیاردی پرسپولیس
  • آخرین خبر از واگذاری سرخابی ها/ رد یک شایعه در مورد خریدار استقلال و تسویه بدهی ۱۵۰ میلیاردی پرسپولیس