Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، پژمان آزادی در مراسم بازدید علی اکبر صفری، مدیر مرکز رشد و رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی البرز از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، گفت: با هدف حمایت از حقوق مالکیت معنوی محققان، بسته به درصد تامین اعتبار اجرای طرح از منابع خارج از پژوهشگاه ۲۵ تا ۸۰ درصد درآمد ناشی از تجاری سازی فناوری واگذار شده به مجری و محققان طرح تعلق می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که تمام پروژه‌های تحقیقاتی فناورانه این پژوهشگاه قبل از تصویب تحت مطالعات امکان‌سنجی قرار می‌گیرد و تایید این پروژه‌ها منوط به قابلیت تجاری سازی آن‌ها است اظهار داشت: با هدف ترغیب بخش خصوصی به انعقاد قرارداد انتقال دانش فنی با پژوهشگاه به جای فروش دانش فنی، دریافت رویالیتی از فروش محصول تجاری سازی شده را پیشنهاد می‌کنیم که برای بخش خصوصی جذاب تر است.

قائم مقام فناوری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با اشاره به نظارت دقیق این پژوهشگاه بر طرح‌های فناورانه از زمان ارائه طرح تا کاربردی شدن در بخش خصوصی، گفت: متوسط نسبت درآمدزایی حاصل از طرح‌های پژوهشی به بودجه هزینه شده در تحقیقات، حدود یک درصد است؛ لذا شاخص مورد توجه در دنیا، اثربخشی تحقیقات مانند میزان کمک به GDP و اشتغالزایی و ... است که پژوهشگاه هم تاکید ویژه‌ای بر بررسی اثربخشی تحقیقات داشته و البته برای افزایش درآمدزایی نیز اقداماتی در دست اجرا داریم.

در این جلسه علی اکبر صفری، رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی البرز نیز با تاکید بر این که یکی از عمده‌ترین دلایل فاصله ما با کشورهای پیشرو در حوزه فناوری، ضعف ارتباطات و نبود هم افزایی مناسب بین مراکز پژوهشی است، ادامه داد: ارتباط و همکاری موثر بین پژوهشگران و شناسایی و استفاده از ظرفیت‌ها و امکانات موجود می‌تواند توان پژوهشی کشور را افزایش دهد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای پژوهشی و صنعتی استان البرز که در حوزه‌هایی مانند صنایع غذایی و دارویی از قطب‌های کشور است اظهار داشت: در دانشگاه علوم پزشکی البرز کریدوری برای حمایت از پژوهشگران دانشگاه و مراکز رشد و کمک به ثبت اختراع و تجاری سازی بین‌المللی ایجاد شده است. تا امروز در زمینه تولید مقاله، ثبت اختراعات داخلی و حتی تولید داخلی برخی محصولات پیشرفت خوبی داشته‌ایم و باید تلاش کنیم که ارتباطات بین‌المللی خود را ولو در سطح کشورهای همسایه افزایش دهیم.

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی البرز که پیش از این نشست از نمایشگاه دائمی دستاوردهای تحقیقاتی و فناوری‌های تجاری سازی شده پژوهشگاه بازدید کرده بود با تمجید از موفقیت‌های پژوهشگاه در حوزه‌های مختلف تحقیقاتی اظهار داشت: زمینه‌های بسیار خوبی برای همکاری تحقیقاتی بین پژوهشگاه و دانشگاه وجود دارد و توسعه ارتباطات و شناسایی فرصت‌های موجود می‌تواند درهای تازه‌ای را روی ما باز کند.

کد خبر 5007270 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: بیوتکنولوژی پژمان آزادی تجاری سازی کشاورزی ویروس کرونا تحقیقات علمی واکسن کرونا اینوتکس استارت آپ هوش مصنوعی شرکت دانش بنیان محرم 99 معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری فضایی ایالات متحده امریکا نوآوری حاکمیت سایبری فیس بوک دانشگاه علوم پزشکی البرز تجاری سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۵۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هجدهمین دوره مسابقات روبوکاپ ایران با ۱۸۰۰ شرکت‌کننده آغاز به‌کار می‌کند

حامد حسن پور، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری عل و فناوری آنا، اظهار کرد: هجدهمین دوره مسابقات روبوکاپ ایران اپن با حضور بیش از یک هزار و 800 شرکت کننده در ۳۰۰ تیم حائز شرایط از مدارس و دانشگاه‌های کشور و حضور ۹ تیم خارجی از ۵ کشور آغاز به کار کرد.

وی افزود:این رویداد، پرچمدار جریان سازی آموزش فناوری و جریان سازی علمی و مهارتی در حوزه‌های هوش مصنوعی، رباتیک، بینایی ماشینی، مکاترونیک و یادگیری ماشین در کشور است و برنامه دانشگاه، استفاده از ظرفیت‌های این رویداد بین‌المللی برای تیم‌سازی حرفه‌ای در حوزه‌های فناورانه فوق و شناسایی، جذب و جهت‌دهی استعدادهای جوان به سمت نیاز‌های حال و آینده کشور است.

حسن‌پور با تاکید بر منویات مقام معظم رهبری مبنی بر توجه به بومی‌سازی فناوری‌های مرتبط با هوش مصنوعی، اظهار امیدواری کرد که این رویداد، گامی برای حضور ایران در ۱۰ کشور برتر دنیا در حوزه هوش مصنوعی باشد.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی ضمن دعوت از کلیه نوجوانان و جوانان علاقه‌مند به این شاخه فناوری برای بازدید از این رویداد، از متخصصان تعلیم و تربیت نیز درخواست کرد تا با مشاهده رقابت‌ها، در نظریه‌سازی آموزشی لازم برای این سبک از آموزش و تربیت نیرو‌های فناور به دانشگاه و کشور کمک کنند.

وی اظهار کرد: تعامل حضوری علاقه‌مندان، شرکت‌کنندگان و صاحبان صنایع بهره بردار از این فناوری‌ها، علاوه بر شبکه‌سازی علمی و اتصال بهره برداران و متخصصان، موجب تزریق انگیزه و امید در نسل جوان به آینده فناورانه کشور و ترویج فرهنگ حل مساله و کار گروهی می‌شود.

این مسابقات توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و به میزبانی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی از ۲۹ تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ در ۲۴ لیگ، برگزار می‌شود همچنین این مسابقات، به عنوان مرحله مقدماتی و کسب صلاحیت حضور در مسابقات بین المللی روبوکاپ ۲۰۲۴ نیز محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص ۷۰ درصد درآمد‌ فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی به هیأت‌های استانی
  • محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد
  • جزئیات اعطای تسهیلات به دانشجویان برتر المپیاد ورزش‌های فناورانه اعلام شد
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • ۴۷کیلومتر راه‌سازی در منطقه ۲۲ | ۹۳ درصد بودجه شهرداری منطقه به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت
  • آخرین مهلت ارسال مقاله به کنگره بین‌المللی پژوهشگاه رویان اعلام شد
  • امیدآفرینی در درآمد غیرشهریه‌ای با محصولات نوآورانه و فناورانه
  • امیدآفرینی در درآمدزایی غیرشهریه‌ای با استفاده از محصولات نوآورانه و فناورانه
  • هجدهمین دوره مسابقات روبوکاپ ایران با ۱۸۰۰ شرکت‌کننده آغاز به‌کار می‌کند