Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علیرضا مرزبانی فرمانده مرزبانی کردستان ظهر امروز در دیدار با رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان با تمجید از اقدامات و فعالیت‌های حوزه هنری استان کردستان، گفت: به تصویر در آوردن رشادت‌های رزمندگان با ثبت، ضبط و انتشار خاطرات در قالب برگزاری شب‌های خاطره و چاپ کتاب بسیار ارزشمند و شایسته قدردانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام آمادگی جهت فراهم سازی امکان ثبت و ضبط خاطرات مرزبانان استان کردستان، گفت: بیان رشادت و ایثارگری‌های صورت گرفته توسط غیور مردان مرزبانی استان کردستان با زبان هنر می‌تواند در تثبیت امنیت پایدار استان و آگاهی بخشی جامعه بسیار مؤثر واقع گردد.

فرمانده مرزبانی استان کردستان با اشاره به ۱۵ مرز مشترک آبی و خاکی کشور اسلامی ایران با همسایگان، گفت: با توجه به شرایط جغرافیایی، سیاسی و وضعیت کشورهای همجوار مرزهای غربی و کردستان از حساسیت بسیار زیادی برخوردار است.

وی افزود: هم اکنون ما در مناطق مرزی به نوعی ضمن حراست از آب و خاک کشور زمینه امنیت مناطق مرزی با اقلیم کردستان را نیز مهیا کرده‌ایم.

سردار مرزبانی با اشاره به یک سویه نگری های صورت گرفته در خصوص اقدامات مرزبانی، گفت: مهمترین مسئله امروز کشور تأمین امنیت و مبارزه با قاچاق است و در این زمینه با قدرت به وظایف خود عمل می‌کنیم.

وی افزود: در کنار تأمین امنیت و حراست از آب و خاک کشور در مبحث اخلال در بازار اقتصادی از طریق قاچاق، قوانین مشخص است و بر این اساس وظایف خود را به انجام می‌رسانیم.

فرمانده مرزبانی کردستان گفت: ما در بحث کولبری از کولبرانی که برای امرار معاش به جابجایی کالا از مسیرهای مشخص شده اقدام می‌کنند، حمایت می‌کنیم.

فرمانده مرزبانی کردستان با استقبال از برگزاری برنامه‌های مشترک با حوزه هنری در زمینه برگزاری شب‌های خاطره، گفت: این موضوع می‌تواند در معرفی خدمات و تلاش‌های نیروهای مرزبانی در میان جامعه بسیار مؤثر واقع شود.

وی افزود: در مرزبانی استان یک واحد تحقیقات و پژوهش با حضور نیروهای متخصص و دست به قلم در حال فعالیت است که همکاری این واحد با دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری کردستان می‌تواند زمینه ثبت، ضبط خاطرات مرزبانان را فراهم کرده و آثار ارزشمندی را تولید کنند.

وی ادامه داد: به زودی امکان حضور هنرمندان عکاس را به پاسگاه‌های مرزی فراهم می‌کنیم و این آمادگی را داریم تا تمام آرشیوها و شرایط لازم جهت تولید آثار سینمایی و مستند را در اختیار فیلمسازان قرار دهیم.

سردار مرزبانی گریزی هم به شرایط کرونایی زد و گفت: خوشبختانه با کار فرهنگی و با همکاری و مشارکت نیروهای مستقر در پاسگاه‌ها و ستاد تا حالا توانسته‌ایم در مقابله با ویروس کرونا بسیار خوب عمل کنیم و در حالی که امکان تعطیلی پاسگاه‌ها و پادگان‌ها همچون مدارس و دانشگاه‌ها وجود ندارد، با این همکاری پاک‌ترین مراکز جمعی مختص به پاسگاه‌ها و پادگان‌های نظامی است.

وی با تأکید بر ضرورت کار فرهنگی برای دوران پسا کرونا همزمان با مبارزه با این ویروس، گفت: متأسفانه در این زمینه کار زیادی انجام نگرفته و باید به صورت جدی در خصوص تلاش جهت احیای ارزش‌هایی که براثر این ویروس ممکن است دچار فراموشی شوند برای دوران پسا کرونا با برنامه عمل کنیم که نقش صدا و سیما و هنرمندان در این زمینه بسیار پراهیمت است.

کد خبر 5007033

منبع: مهر

کلیدواژه: مرزبانی توسعه مرز محرم 99 ویروس کرونا هفته دولت ماه محرم مراسم عزاداری شیراز بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا شهرکرد گرگان کرمانشاه آزادگان جنگ تحمیلی قزوین فرمانده مرزبانی استان کردستان حوزه هنری پاسگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۶۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های عمومی با برگزاری برنامه‌های فرهنگی مردم را به کتابخوانی ترغیب کنند

استاندار کردستان گفت: کتابخانه‌های عمومی با برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی با محوریت کتاب و کتابخوانی برای اقشار مختلف مردم و استفاده از مشارکت سایر دستگاه‌ها، مردم را به کتابخوانی ترغیب کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ در دیدار با مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان، بر حمایت از این نهاد تاکید کرد و گفت: ترویج فرهنگ کتابخوانی و ارتقای سرانه مطالعه امری ضروری برای جامعه است.

وی برگزاری جلسات انجمن کتابخانه‌های عمومی استان را در راستای رفع مسائل و مشکلات این نهاد مهم ارزیابی کرد و افزود: ارتباط مؤثر رؤسای کتابخانه‌های عمومی با فرمانداران در شهرستان‌ها می‌تواند به نفع کتابخانه‌های عمومی باشد و به ارتقای شاخص‌های کتابخوانی کمک کند.

استاندار کردستان خاطرنشان کرد: کتابخانه‌های عمومی باید با برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی با محوریت کتاب و کتابخوانی برای اقشار مختلف مردم و همچنین استفاده از مشارکت سایر دستگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها توجه داشته باشند.

فعالیت ۸۴ باب کتابخانه عمومی در کردستان

معصومه حسنی‌خونسار، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت ۸۴ باب کتابخانه عمومی در استان، تاکید کرد: از این تعداد ۵۴ باب نهادی و ۲۸ باب دیگر مشارکتی است.

وی افزود: هم اکنون بالغ بر ۴۵ هزار نفر در کتابخانه‌های عمومی استان عضویت دارند که بخش زیادی از اعضا را کودکان و نوجوانان تشکیل می‌دهند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان، حمایت مسئولان از کتابخانه‌های عمومی را در ایجاد دلگرمی متولیان این حوزه بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: این حمایت‌ها در نهایت به نفع استان و کشور است و سبب توسعه فرهنگی می‌شود.

حسنی‌خونسار با اشاره به برخی مشکلات عمرانی در کتابخانه‌های عمومی استان، تصریح کرد: کتابخانه باید محیطی امن و آرام برای اعضا و علاقمندان به کتاب و کتابخوانی باشد که این امر زمینه را برای توسعه فرهنگ مطالعه در جامعه فراهم می‌کند.

وی اضافه کرد: حمایت‌های جنابعالی به عنوان استاندار کردستان از مقوله کتاب و کتابخوانی مایه دلگرمی برای فعالان این حوزه است و بدون شک در ارتقای شاخص‌های فرهنگی اثرگذار خواهد بود.

کد خبر 746838

دیگر خبرها

  • اهتمام دهیاران و شوراها در انعکاس مشکلات مردم ضروری است
  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • شناسه «یکتا» برای تمامی فعالان اقتصادی ضروری است
  • تنها راه نجات جامعه توسعه فرهنگ همگرایی است
  • اجرای طرح زیست عفیفانه در جامعه ضروری است
  • کتابخانه‌های عمومی با برگزاری برنامه‌های فرهنگی مردم را به کتابخوانی ترغیب کنند
  • برنامه‌های فرهنگی دستگاه‌ها همراه با پیوست اقتصادی باشد
  • پیش‌بینی برنامه‌های متنوع برای گرامیداشت روز دختر در کردستان
  • بحث عفاف و حجاب باید در اولویت فعالیت‌های دانشگاه باشد