Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، برنامه گفتگوی علمی رادیو گفت‌وگو با موضوع دستاوررهای وزارت بهداشت در حوزه واکسن ویروسی و عفونی و با حضور مرتضی ایزدی عضو انجمن ازون تراپی و عضو هیات علمی بیمارستان بقیه الله به روی آنتن رفت.

مرتضی ایزدی با اشاره به پروسه تولید واکسن گفت: امکان سازی، مطالعات حیوانی، مطالعات انسانی و مطالعات انبوه انسانی بخشی از این فرایند هستند و تا زمانی که این مسیر طی نشود، واکسن توسط کشور و مجامع بین الملل از جمله سازمان بهداشت جهانی اجازه تولید و توزیع پیدا نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: مواد اولیه بعضی از تولیدات دارویی در داخل از خارج و از کشورهای مختلف وارد می‌شود که بنا به کیفیت این ماده اولیه، ممکن است داروی تولید شده نهایی نیز کیفیت متفاوتی داشته باشد و بیشتر این اختلافات در داروها ناشی از این مورد است.

عضو انجمن ازون تراپی با تصریح بر اینکه مردم مستحق هستند بهترین دارو را با کمترین عارضه و بیشترین تاثیر استفاده کنند، اظهار کرد: در تهیه واکسن‌هایی که حمایت و نظارت وجود داشته است و از نخبگان برای تولید استفاده کردند، تفاوتی با بهترین کشورها نداریم.

وی با تاکید بر ضرورت حمایت نخبگان در تهیه واکسن بیان کرد: برای تهیه واکسن با کیفیت در کشور باید چتر حمایتی از نخبگان ایجاد کرد اما عموما شاهد ایجاد بند حمایتی هستیم و اگر قرار است نقدی به کار وارد شود، باید علمی باشد و در چنین شرایطی قطعا نخبگان ایرانی می‌توانند به راحتی واکسن‌های مورد نظر را تولید کنند و این موضوع بارها به اثبات رسیده است.

عضو هیات علمی بیمارستان بقیه الله با ذکر یک مثال ادامه داد: در موضوع کرونا نشان دادیم می‌توانیم با کشورهای قدرتمند جهان در حوزه بهداشت و درمان پیش برویم. در حوزه تشخیص کرونا، پی سی آر و تشخیص آنتی بادی اقدامات بسیار خوبی در مقابله با کرونا انجام دادیم و اگر شرکت‌های دانش بنیان وجود نداشتند، فاجعه اتفاق می‌افتاد. در ابتدا چند نمونه از کشورهای دیگر وارد کردند که اصلا درست کار نمی‌کردند.

ایزدی بیان کرد: راه دست یابی به کشفیات جدید در حوزه واکسن حمایت از نخبگان، دانشجویان و هیئت علمی است و جواب این اعتماد را در مقابله با کرونا دیدیم که توانستیم کیت‌های تشخیص را تولید و حتی صادر کنیم.

انتهای پیام/

104 / 361 مرتضی ایزدی هیات علمی بیمارستان بقیه الله بیمارستان بقیه الله هیات علمی واکسن کرونا کرونا کووید 19

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بیمارستان بقیه الله هیات علمی واکسن کرونا کرونا کووید 19 بیمارستان بقیه الله هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۸۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات دانشگاه آکسفورد در مورد سرطان ریه

مرکز تحقیقات سرطان انگلستان و بنیاد سرطان ‏CRIS به محققان دانشگاه آکسفورد، موسسه فرانسیس کریک و دانشگاه کالج لندن ۱.۷ میلیون پوند برای ساخت واکسن سرطان ریه اعطا کرده است.

به گزارش ایسنا، واکسن LungVax که توسط دانشمندان دانشگاه آکسفورد، موسسه فرانسیس کریک و دانشگاه کالج لندن ساخته شده است، از فناوری مشابه واکسن آسترازنکا برای درمان بیماری کرونا استفاده می‌کند. این تیم برای حمایت از تحقیقات آزمایشگاهی و تولید اولیه ۳۰۰۰ دوز از واکسن در مرکز تولید زیستی بالینی آکسفورد،  بودجه‌ای در ۲ سال آینده دریافت خواهد کرد.

سلول‌های سرطانی ریه به دلیل داشتن پروتئین‌های «پرچم قرمز» به نام نئوآنتی‌ژن‌ها با سلول‌های طبیعی متفاوت به نظر می‌رسند. نئوآنتی ژن‌ها به دلیل جهش های سرطان‌زا در DNA سلول، در سطح سلول ظاهر می‌شوند. واکسن LungVax در واقع دارای رشته‌ای از DNA است که سیستم ایمنی را آموزش می‌دهد تا این نئوآنتی‌ژن‌ها را روی سلول‌های غیرطبیعی ریه تشخیص دهد. این واکسن در ادامه سیستم ایمنی را فعال می‌کند تا این سلول‌ها را بکشد و سرطان ریه را متوقف کند.

اگر این مراحل با موفقیت سپری شود، واکسن مستقیما وارد آزمایش بالینی می‌شود. اگر کارآزمایی اولیه نتایج امیدوارکننده‌ای را ارائه دهد، این واکسن می‌تواند برای افرادی استفاده شود که در معرض خطر بالای سرطان ریه هستند. این می تواند شامل افراد ۵۵ تا ۷۴ ساله باشد که در حال حاضر سیگار می‌کشند یا قبلا سیگاری بوده‌اند و در حال حاضر واجد شرایط بررسی های هدفمند سلامت ریه هستند.

پروفسور تیم الیوت، سرپرست تحقیقات پروژه LungVax، می‌گوید: «تشخیص سرطان برای سیستم ایمنی سخت است. شناسایی و حمله سیستم ایمنی به سرطان یکی از بزرگترین چالش‌ها در تحقیقات کنونی سرطان به حساب می‌آید. این تحقیق می‌تواند واکسنی را بر اساس فناوری واکسن آکسفورد، که خود را در همه‌گیری کووید-۱۹ ثابت کرده، ارائه دهد. اگر بتوانیم موفقیتی را که در آزمایش‌ها در طول همه‌گیری دیده شد تکرار کنیم، می‌توانیم سالانه زندگی ده‌ها هزار نفر را نجات دهیم.

پروفسور سارا بلاگدن، استاد دانشگاه آکسفورد و موسس پروژه LungVax نیز در این باره می‌گوید: ما در حال ساخت واکسنی برای جلوگیری از تشکیل سرطان ریه در افراد در معرض خطر هستیم. این یک گام مهم و رو به جلو در جلوگیری از این بیماری ویرانگر است.

پروفسور مریم جمال هنجانی از دانشگاه کالج لندن و موسسه فرانسیس کریک، که هدایت کارآزمایی بالینی LungVax را بر عهده دارد، می‌گوید: نزدیک به ۹۰ درصد از مبتلایان به سرطان ریه، بعد از گذشت ۱۰ سال از شروع این بیماری، جان خود را از دست می‌دهند. این روند باید تغییر کند.  بر اساس مدل‌های کامپیوتری و تحقیقات قبلی، انتظار داریم که واکسن می‌تواند حدود ۹۰ درصد از سرطان‌های ریه را پوشش دهد و این بودجه به ما اجازه می‌دهد تا اولین قدم‌های حیاتی را برای آزمایش‌ در بیماران برداریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جامعه نخبگان کار و تولید به کمک مردمی سازی اقتصاد بیایند
  • سازندگان واکسن برکت از قهرمانان ملی هستند/ روایتی متفاوت از یک دستاورد علمی
  • عملی شدن «جهش تولید با مشارکت مردمی» نیاز به ورود جامعه نخبگانی دارد
  • لزوم حکمی‌سازی مراکز علمی برای تولید دانش مبتنی بر بینش
  • رشد اقتصاد در گرو اعتماد به سرمایه‌گذار بخش خصوصی است
  • اعتماد به مردم در اقتصاد و تولید ثمربخش خواهد بود
  • معاون استاندار: سیستان و بلوچستان ظرفیت خوبی در حوزه مشارکت مردمی دارد
  • توسعه حوزه صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری را در دستور کار داریم
  • سیستان و بلوچستان ظرفیت خوبی در حوزه مشارکت مردمی دارد
  • تحقیقات دانشگاه آکسفورد در مورد سرطان ریه