Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری سرپرست بهزیستی چهارمحال و بختیاری گفت: نیازسنجی‌های مددجویان بهزیستی در چهارمحال و بختیاری انجام شده و اولویت مددجویان استان مسکن و اشتغال است.

معصومه محمدی پنجم شهریورماه در بازدید از کارگاه تولید مواد بهداشتی در شهرستان لردگان با بیان اینکه هدف بهزیستی ارتقاء خدمات، شفاف‌سازی و توانمندسازی است، اظهار کرد؛ همه‌ساله ۱۰ درصد از جامعه هدف باید توانمند و پس از آن متقاضیان جدید جایگزین شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نیازسنجی‌های مددجویان بهزیستی در چهارمحال و بختیاری انجام شده و اولویت مددجویان استان مسکن و اشتغال است، اکثر جامعه‌هدف افراد تحصیل‌کرده هستند و باید برای اشتغال این افراد تصمیم‌گیری شده و سه درصد از سهمیه استخدامی باید به مددجویان تعلق گیرد.

وی با تاکید بر اینکه در سال گذشته تعداد افراد تحت اشتغال کارفرمایان از ۵ به ۴۰ نفر رسیده‌اند، افزود: میزان وابستگی جامعه هدف به سازمان‌های مردم‌نهاد باید کم شود.

محمدی به طرح‌های مسکن اشاره و بیان کرد: تسهیلات ودیعه مسکن و احداث ۶۳ واحد روستایی در دست کار قرار گرفته است.

وی در پایان به مشارکت‌های مردمی اشاره و خاطرنشان کرد: اعتبارات سازمان بهزیستی جوابگو نبوده و خیران باید وارد کار شوند.

عابد جلیل یکی از تولیدکنندگان کارگاه مواد بهداشتی زرین پلاک نیل نیز اظهار کرد: این کارگاه تاکنون توانسته برای ۸ نفر اشتغال‌زایی کند که ۳ نفر آنان از مددجویان بهزیستی هستند.

وی افزود: در این کارگاه سفیدکننده معطر و جرم‌گیر ( با قابلیت ایجاد کف) از مواد اولیه کلران تولید شده و قرار است انواع شامپو، مایع دست و ظرفشویی به محصولات اضافه شود، محصولات نیز دارای سیب سلامت و تاییدیه استاندارد هستند.

جلیل به توانایی گسترش کار اشاره و خاطرنشان کرد: با محقق شدن این امر ۸ نفر دیگر به چرخه اشتغال اضافه خواهند شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه چهارمحال و بختیاری مددجویان بهزیستی مسكن چهارمحال و بختیاری مددجویان بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۷۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی صندوق «ضمانت» تسهیلات اشتغال مددجویان در سال جاری

مرتضی فیروزآبادی با اشاره به چالش‌های ضمانت تسهیلات برای ایجاد اشتغال مددجویان، اظهار کرد: مسئله ضمانت تسهیلات یکی از چالش‌های مهم مددجویان برای راه‌اندازی طرح‌های اشتغال است که در این راستا مجلس شورای اسلامی در تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۱ مجوز ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات اشتغال برای مددجویان را صادر کرد.

وی افزود: پس از مصوبه مجلس و ابلاغ آئین‌نامه مربوطه، از دی‌ماه سال گذشته صندوق به صورت آزمایشی در پنج استان گلستان، مرکزی، اصفهان، البرز و قزوین راه‌اندازی شد که در سال جاری نیز با ابلاغ تسهیلات، عملیات راه‌اندازی آن در کل کشور انجام خواهد گرفت.

مدیرعامل بنیاد حیات درباره نحوه کارکرد صندوق ضمانت، بیان کرد: از آنجایی که موضوع ضمانت مددجویان در اختیار شعب بانک‌ها قرار دارد و معمولا در این زمینه نیز مقداری سلیقه‌ای رفتار می‌شود و مددجویان کمیته امداد برای دریافت تسهیلات باید دارای ضامن‌های کارمند رسمی با چک باشند و باتوجه به اینکه مددجویان، افرادی با شرایط خاص هستند که نمی‌توانند فردی را به عنوان ضامن معرفی کنند، براین اساس در کنار تلاش‌های دولت و نظام بانکی برای بهبود شرایط ضمانت، کمیته امداد با راه‌اندازی صندوق ضمانت و با استفاده از ابزار‌های در اختیار سعی کرده ضمانت افراد را تسهیل کند.

فیروزآبادی یادآور شد: با راه‌اندازی صندوق، به عبارتی صندوق ضمانت کمیته امداد، ضامن مددجویان خواهد شد و مددجویان با سفته مددجو و امضای فرد دیگری که خوشنام باشد می‌توانند ضمانت‌نامه خود را به بانک ارائه کنند.

به گفته وی، صندوق ضمانت کمیته امداد دارای سرمایه اولیه‌ای به مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان است که از سوی کمیته امداد و وزارت اقتصاد به صندوق اختصاص یافته است.

مدیرعامل بنیاد حیات در پاسخ به این سوال که صندوق ضامن چه مددجویانی خواهد شد؟ توضیح داد: برای ضمانت، عمده مسئله ما در زمینه زنان سرپرست خانوار است. هدف‌گذاری ما برای سال اول این بوده که بتوانیم جامعه ۴۰۰۰ نفری را ضمانت کنیم و در برنامه هفتم کمیته امداد پیش‌بینی شده برای متوسط سالی ۱۰ هزار نفر از طریق این صندوق ضمانت داده شود.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۸ میلیارد ریال فطریه میان مددجویان بهزیستی البرز
  • احداث ۴۰۰ واحد مسکن برای مددجویان بهزیستی استان اردبیل
  • ۱۲ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به مددجویان شاهرودی پرداخت شد
  • ۷۵۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان ایلام پرداخت شد
  • راه‌اندازی صندوق «ضمانت» تسهیلات اشتغال مددجویان در سال جاری
  • ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات مسکن به مددجویان بهزیستی سبزوار پرداخت شد
  • گرمای جنوب کرمان رسید، کولر‌های مددجویان بهزیستی نرسید
  • جزئیات واریز ۲ میلیون تومانی برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد
  • آغاز ساخت ۹۰ واحد مسکونی همزمان در سه نقطه شهرستان اردل
  • سورپرایز بزرگ دولت برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی / واریز عیدی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در این ماه