Web Analytics Made Easy - Statcounter

مفتاح در هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر گفت: جایگاه فعلی فریضتین در جامعه نسخه‌ ضعیف و حنیفی از قرآن است .

به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، «محمدصالح مفتاح» با سفر به استان خراسان جنوبی با حجت‌الاسلام و‌المسلمین سید‌علیرضا عبادی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خراسان جنوبی و دبیر ستاد امر به معروف این استان نیز دیدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون رسانه، فرهنگ‌سازی و آموزش ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در این جلسه اظهار کرد: جایگاهی که امر به معروف و نهی از منکر در منظومه فکری ما دارد جایگاه بسیار بالایی است اما آنچه در جامعه می‌بینیم یک نسخه ضعیف و حنیفی از امر به معروف و نهی از منکری است که از لسان اهل بیت(ع) بیان شده و در قرآن آمده است.

 

 وی افزود: در اصل هشتم قانون اساسی نیز به موضوع امر به معروف و نهی از منکر اشاره شده است و این موضوع را به صراحت بیان کرده و وظیفه عموم مردم دانسته است که شامل سه بخش امر به معروف مردم نسبت به یکدیگر، امر به معروف مردم نسبت به حکومت و امر به معروف حکومت نسبت به مردم می‌باشد.

معاون رسانه، فرهنگ‌سازی و آموزش ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور خاطر نشان کرد: در بخش امر به معروف حکومت نسبت به مردم تقریباً بخش عمده آن به دستگاه‌های اداری داده شده است اما آن بخش هایی که مغفول مانده است موضوع امر به معروف حاکمان نسبت به مردم و مردم نسبت به خودشان است.

مفتاح با اشاره به اینکه طی یک نظرسنجی، مردم مهمترین منکرات را منکراتی می‌دانند که به حکومت و حاکمان برمی‌گردد، تصریح کرد: در این نظرسنجی نزدیک به ۸۰ درصد مردم اصل تذکر دادن را قبول دارند اما وقتی موضوع امر به معروف و نهی از منکر را با واژه تذکر جابجا کردیم در بین همان نظر سنجی، نظر مردم ۱۷ درصد کاهش پیدا کرد لذا متوجه شدیم که برخی افراد از واژه امر به معروف و نهی از منکر برداشت‌های دیگری داشتند.

همچنین معاون رسانه، فرهنگ‌سازی و آموزش ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با حجت‌الاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خراسان جنوبی دیدار کرد.

 مفتاح در این جلسه اظهار کرد: جایگاهی که امر به معروف و نهی از منکر در منظومه فکری ما دارد جایگاه بسیار بالایی است اما آنچه در جامعه می‌بینیم یک نسخه ضعیف و حنیفی از امر به معروف و نهی از منکری است که از لسان اهل بیت(ع) بیان شده و در قرآن آمده است.

 وی افزود: در اصل هشتم قانون اساسی نیز به موضوع امر به معروف و نهی از منکر اشاره شده است و این موضوع را به صراحت بیان کرده و وظیفه عموم مردم دانسته است که شامل سه بخش امر به معروف مردم نسبت به یکدیگر، امر به معروف مردم نسبت به حکومت و امر به معروف حکومت نسبت به مردم می‌باشد.

معاون رسانه، فرهنگ‌سازی و آموزش ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور خاطر نشان کرد: در بخش امر به معروف حکومت نسبت به مردم تقریباً بخش عمده آن به دستگاه‌های اداری داده شده است اما آن بخش هایی که مغفول مانده است موضوع امر به معروف حاکمان نسبت به مردم و مردم نسبت به خودشان است.

معاون رسانه، فرهنگ‌سازی و آموزش ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در ادامه نیز رابطه با رویکردهای جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، گفت: در دوره جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر با بازخوانی فعالیت‌های گذشته به چندین آسیب رسیدیم که سبب شد تا یک راهکار کلی ارائه دادیم.

وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه عمومی است و باید به گونه‌ای عمل شود که خود مردم در امر به معروف و نهی از منکر پیشگام باشند.

معاون رسانه، فرهنگ‌سازی و آموزش ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور تصریح کرد: در لسان ائمه اطهار(علیهم‌السلام) امر به معروف و نهی از منکر جایگاه بسیار بالایی دارد اما در طول زمان این فریضه دچار آسیب شده است.

وی اضافه کرد: آسیب‌ها و ذهنیت‌هایی که در رابطه با امر به معروف در بین مردم رایج شده است، مانع از این شده تا امر به معروف و نهی از منکر به تمامه در ذهن عموم مردم جای گیرد.

مفتاح با اشاره به اینکه طی یک نظرسنجی، مردم مهمترین منکرات را منکراتی می‌دانند که به حکومت و حاکمان برمی‌گردد، تصریح کرد: در چندین نظرسنجی که با مردم صورت گرفته است، به این نتیجه رسیدیم که مردم با اصل امر به معروف و نهی از منکر مشکلی ندارند و این ضرورت را احساس می‌کنند که اگر در جایی منکری دیدند آن را تذکر دهند لذا باید تلاش شود تا ظرفیت‌های مختلف و بسیار گسترده امر به معروف و نهی از منکر را به کل جامعه منتقل کنیم.

 وی بیان داشت: در یکی از این نظرسنجی‌‌ها نزدیک به ۸۰ درصد مردم اصل تذکر دادن را قبول دارند اما وقتی موضوع امر به معروف و نهی از منکر را با واژه تذکر جابجا کردیم در بین همان نظرسنجی، نظر مردم ۱۷ درصد کاهش پیدا کرد لذا متوجه شدیم که برخی افراد از واژه امر به معروف و نهی از منکر برداشت‌های دیگری داشتند.

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: نهضت حسینی عاشورا امر به معروف و نهی از منکر موضوع امر به معروف و نهی از منکر امر به معروف مردم نسبت بخش امر به معروف معاون رسانه اما آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۹۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر ستاد امر به معروف : اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ به دستور رئیس جمهور، ستاد حجاب به ریاست وزیر کشور تشکیل شد

محمدحسین طاهری آکردی دبیر ستاد امر به معروف گفت: بسیاری از فیلم‌های درگیری هنجارشکنان حجاب که اخیراً در فضای مجازی پخش می‌شود قدیمی است و دارند به اسم درگیری‌های امسال بازنشر می‌کنند.
 
به گزارش فارس؛ محمدحسین طاهری آکردی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر درباره «طرح نور» گفت: اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ به دستور رئیس جمهور، ستاد عفاف و حجاب به ریاست احمد وحیدی وزیر کشور تشکیل شد و ستاد امر به معروف و نهی از منکر در کنار دیگر نهادها یکی از اعضای این ستاد است. مسؤلیت‌های ستاد ما در حوزه حجاب بعد از تأسیس ستاد عفاف و حجاب به این نهاد واگذار شد و تا الان درخواستی از سوی این نهاد برای ورود ما به طرح نور صورت نگرفته است.
 
وی افزود: ضابطین ستاد امر به معروف و نهی از منکر مردمی و جهادی هستند. اگر ستاد عفاف و حجاب از ما درخواست نیرو کند تشکل‌های مردمی و ضابطین ما آماده همکاری هستند. ستاد امر به معروف و نهی از منکر فعالیت فرهنگی و آموزشی دارد اما در طرح نور کار امنیتی است و فراجا مستقیما با این طرح سر و کار دارد اما من یک درخواستی کرده‌ام آن هم این است که اگر کسی دستگیر شد با او برخورد قهری نشود بلکه این افراد را به ستاد امر به معروف و نهی از منکر معرفی کنند تا ما با آموزش‌های مجازی و کار فرهنگی کار را پیش ببریم.
 
طاهری آکردی بیان کرد: این تفکری که برخی از مردم دارند که ستاد امر به معروف کارش بگیر و ببند است، غلط است. وظیفه ستاد ما فقط محدود به حوزه عفاف و حجاب نیست بلکه ما مطالبه‌گری از دولت، نظارت مردم بر مردم و نظارت مردم بر دولت را نیز در وظایفمان داریم. فرمانده و نهاد بالادستی در حوزه عفاف و حجاب ستاد عفاف و حجاب است البته کارشناسان ما در ستاد امر به معروف نیز نظرات و پیشنهاداتشان را مطرح می‌کنند.
 
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر تصریح کرد: وظیفه اصلی ستاد ما در حوزه عفاف و حجاب پیشگیری و آموزش است. ما آموزش به کسی که پول گرفته تا بی‌حجابی را ترویج کند و با برنامه‌ریزی‌های امنیتی دست به کشف حجاب زده را مطرح نمی‌کنیم چون این یک مسئله امنیتی است و نیاز به برخورد قضائی دارد. منظور ما آموزش به افرادی است که آگاهی ندارند یا تحت تاثیر جو قرار گرفته‌اند. بسیاری از افراد از قوانین اطلاع کافی ندارند و از جرم بودن یا نبودن برخی موارد اطلاع ندارند. در آموزش مجازی اصول اعتقادی، آیات قرآن کریم، احادیث و سیره اهل‌بیت (علیهم‌السلام)، بیانات امامین انقلاب، مباحث حقوقی و... وجود دارد.
 
وی ادامه داد: من پیگیری کردم و مشخص شد بسیاری از فیلم‌های درگیری با متخلفان که اخیراً در فضای مجازی پخش می‌شود مربوط به سال گذشته است که دارند به اسم درگیری‌های امسال آنها را بازنشر می‌کنند. بسیاری از افراد از روی عناد و دشمنی بی‌حجابی یا بدحجابی نمی‌کنند بلکه خیلی از اوقات سهوی است و با یک تذکر لسانی رعایت می‌کنند. ما از طرح نور چنانچه درست اجرا شود دفاع می‌کنیم اما یک نکته‌ای در اینجا وجود دارد؛ مثلا ما از قوانین راهنمایی و رانندگی حمایت می‌کنیم ولی اگر افسر راهنمایی و رانندگی رشوه گرفت به این معنا نیست که ما از آن افسر متخلف دفاع می‌کنیم. در طرح نور هم ما از مأموران اجرایی که برخورد اشتباه داشته باشند دفاع نمی‌کنیم. همانطور که در بیانیه فراجا هم اعلام شد اگر تخلفی از سوی مأموران فراجا صورت گرفت حتما بررسی می‌شود.
 
محمدحسین طاهری آکردی اذعان کرد: سامانه تشکل‌های مردمی ستاد امر به معروف و نهی از منکر قرار بود اول اردیبهشت ماه افتتاح شود اما به علت رفع نواقص حداکثر تا ۱۰ روز آینده این سامانه راه‌اندازی می‌شود. ما در ستاد امر به معروف و نهی از منکر آماده همکاری برای تأمین نیروهای جهادی از تشکل‌های مردمی و برگزاری کلاس آموزشی در شبکه آموزش مجازی هستیم. در آموزش مجازی نیاز به حضور افراد نیست بلکه با تلفن همراه در منزل نیز می‌توانند دوره آموزشی را طی کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • امربه معروف ونهی از منکر وظیفه همه آحاد جامعه
  • ستاد حجاب در سال ۱۴۰۲ به ریاست وزیر کشور تشکیل شد
  • یک زن، دبیر ستاد امر به معروف قدس شد
  • افشاگری دبیر ستاد امر به معروف: رئیسی دستور تشکیل ستاد حجاب را داد
  • رئیسی دستور تشکیل ستاد حجاب را صادر کرد
  • دبیر ستاد امر به معروف : اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ به دستور رئیس جمهور، ستاد حجاب به ریاست وزیر کشور تشکیل شد
  • دبیر ستاد امر به معروف: بسیاری از فیلم‌های درگیری هنجارشکنان حجاب که اخیراً در فضای مجازی پخش می‌شود قدیمی است و دارند به اسم درگیری‌های امسال بازنشر می‌کنند
  • ستاد امر به معروف کارش بگیر و ببند نیست/ بیش‌تر فیلم‌های درگیری هنجارشکنان حجاب، قدیمی است
  • واکنش دبیر ستاد امر به معروف به فیلم‌های درگیری گشت ارشاد
  • واکنش دبیر ستاد امر به معروف به فیلم‌های درگیری هنجارشکنان حجاب