Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، گروهی از دانش آموزان کانادایی با استفاده از رادیو آماتوری با خدمه ایستگاه فضایی بین المللی تماس گرفتند.

اعضای کلوب علوم فضایی ایردرای (Airdrie) در آلبرتا کانادا با کریس کسیدی فضانورد ناسا که در فاصله ۲۴۰ مایلی سطح زمین است، تماس  گرفتند.

این دانش آموزان که بین ۱۰ تا ۱۳ سال داشتند سوالات مختلفی از کسیدی پرسیدند؛ مثلا هنگام بلند شدن موشک از زمین چه احساسی داشته، پس از استفراغ در فضا چه اتفاقی می افتد، ایستگاه فضایی بین المللی چه بویی می دهد، هنگام بازگشت به زمین دلش می خواهد چه غذایی بخورد و ویروس کرونا بر ایستگاه فضایی بین المللی چه تاثیری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته کسیدی خدمه ایستگاه در همه گیری ویروس کرونا بیشتر نگران خانواده خود روی زمین هستند. او همچنین به این کودکان گفت ایستگاه فضایی بین المللی بوی یک خانه قدیمی را می دهد و دلش می خواهد پس از بازگشت به زمین غذای داغ بخورد!

یکی از دانش آموزان از او پرسید: وقتی در فضا کسی استفراغ می کند، چه اتفاقی می افتد؟ کسیدی در پاسخ به او گفت: ما کیسه های  مخصوصی برای این کار همراه می آوریم. اگر کسی نتواند تا باز کردن کیسه صبر کند، یک خرابکاری بزرگ اتفاق می افتد.

هرچند به دلیل شیوع ویروس کرونا مدارس تعطیل است، اما یک سیگنال رادیویی مخصوص به این کودکان اجازه داده از خانه شان با ایستگاه فضایی بین المللی تماس بگیرند.

در سال ۲۰۰۰ میلادی طرح «رادیو آماتوریدر ایستگاه فضایی بین المللی» (ariss) راه اندازی شد تا دانش آموزان را به خدمه ایستگاه متصل کند.

از زمان آغاز این برنامه ، بیش از ۲۵۰ هزار دانش آموز از ۵۷ کشور جهان با فضانوردان ایستگاه فضایی بین المللی تماس گرفته اند.

کد خبر 5009946 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: ایستگاه فضایی بین المللی فضانوردان ناسا دانش آموزان ویروس کرونا تحقیقات علمی هوش مصنوعی واکسن کرونا شرکت دانش بنیان فناوری فضایی شبکه ملی اطلاعات استارت آپ محرم 99 نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایالات متحده امریکا موبایل فیس بوک خدمه ایستگاه دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۰۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از نخستین نیروگاه خورشیدی فضا در یک قدمی واقعیت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، خلاف پنل‌های خورشیدی روی زمین، یک نیروگاه خورشیدی در فضا منبع تغذیه ثابت ۲۴/۷ را فراهم می‌کند و نخستین نمایش آزمایشگاهی در نوع خود، نشان می‌دهد که چگونه انتقال انرژی خورشیدی از فضا می‌تواند شکل واقعیت به خود بگیرد.

در این نمایش که توسط استارت‌آپ «اسپیس‌سولار» (Space Solar) مستقر در انگلیس انجام شد، دستگاه پرتوی ویژه‌ای آزمایش شد که می‌تواند به صورت بی‌سیم انرژی را ۳۶۰ درجه به اطراف منتقل کند. این میزان از آنجایی برای نیروگاه فضایی مهم می‌شود که موقعیت آن نسبت به خورشید و زمین در طول هر روز به دلیل چرخش سیاره ما تغییر می‌کند.

مارتین سولتائو، مدیر این طرح، در جریان کنفرانسی که در ۲۷ آوریل گذشته در لندن برگزار شد اعلام کرد که تمام فناوری‌های مورد نیاز برای ساخت و راه اندازی این نیروگاه فضایی که «CASSIOPeiA» نام گرفته، هم اکنون وجود دارد و چالش اصلی در این پروژه، تعیین انداز بزرگی آن است، اما در حال حاضر این چالش نیز برطرف شده و توسعه آن به واقعیت نزدیک شده است.

این شرکت پیش‌بینی می‌کند که نیروگاه فضایی مذکور می‌تواند ظرف یک دهه در فضا باشد و گیگاوات انرژی پاک را بسیار کارآمدتر از نیروگاه‌های خورشیدی روی زمین ارائه کند.

 سولتاو در بیانیه‌ای ایمیلی گفت: ما از اینکه می‌توانیم مرحله بعدی توسعه فناوری خود را به نمایش بگذاریم، هیجان زده هستیم و آزمایش موفقیت‌آمیز این پروژه (فناوری تابش انرژی ۳۶۰ درجه)، لحظه‌ای مهم در مأموریت ما برای ایجاد انقلابی در انرژی خورشیدی مبتنی بر فضا است.

این نیروگاه خورشیدی درنهایت در مدار۲۲۰۰۰ مایلی بالای سیاره ما (۳۶۰۰۰ کیلومتری) قرار می‌گیرد و حرکت آن در این مدار نیز بگونه‌ای طراحی شده است که همواره رو به خورشید باشد؛ که در آن سرعت مداری یک ماهواره با سرعت چرخش زمین مطابقت دارد. در نتیجه، یک فضاپیما در این ارتفاع به نظر می‌رسد که در بالای یک منطقه ثابت روی زمین معلق است.

این آزمایش با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته، توانست به صورت موفقیت‌آمیز انرژی خورشیدی را از فضا به زمین منتقل کند و نشان دهد که این فناوری قابلیت اجرا دارد.

این پیشرفت مهم می‌تواند راهی برای تولید انرژی پاک و پایدار در زمین باز کند و به کاهش وابستگی به منابع انرژی فسیلی کمک کند. توسعه این نیروگاه یک گام مهم در راه بهبود محیط زیست و کاهش گاز‌های گلخانه‌ای است و نشان می‌دهد که تکنولوژی فضایی می‌تواند نقش مهمی در تأمین انرژی برق پایدار در آینده ایفا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳۱  فروردین در دنیای علم چه خبر؟
  • برق خورشیدی فضایی یک قدم به واقعیت نزدیک تر شد
  • ناسا برخورد زباله‌های ایستگاه فضایی با خانه مردی در فلوریدا را تایید کرد
  • سقوط یک شی عجیب از فضا بر روی خانه‌ای در آمریکا
  • بهره‌برداری از نخستین نیروگاه خورشیدی فضا در یک قدمی واقعیت
  • ناسا در مریخ با مشکلی بزرگ مواجه شد
  • زباله فضایی سقف خانه‌ای در ایالات‌متحده را سوراخ کرد
  • شیء عجیبی که از فضا بر سقف خانه‌ای فرود آمد/ عکس
  • درخشش دانش آموزان مشهدی در مسابقات بین المللی کشتی روسیه
  • برخورد زباله فضایی با خانه‌ای در فلوریدا