Web Analytics Made Easy - Statcounter

طاهری از توزیع ۲۰ هزار بسته لوازم التحریر و ۳۰ هزار دست پوشاک بین دانش آموزان بی بضاعت خراسان جنوبی همزمان با آغاز گام دوم رزمایش کمک مومنانه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، «غلامرضا طاهری» پیش از ظهر امروز (۶ شهریور) در مراسم آغاز توزیع مرحله دوم از گام دوم نهضت کمک مومنانه در خراسان جنوبی اظهار کرد: رسالت اصلی خیرین مدرسه ساز  ساخت و تجهیز مدارس است و امسال تاکنون ۲۴ میلیارد تومان توسط خیران در استان جذب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان جنوبی افزود:  خیران مدرسه ساز استان در زمینه حمایت تحصیلی و هزینه های درمان دانش آموزان نیازمند از هیچ کاری دریغ نمی کنند.

 

وی با اشاره به اینکه در گام نخست رزمایش کمک مومنانه یک هزار و ۶۰۰ سبد غذایی توسط مدیران مدارس در بین خانواده دانش آموزان نیازمند توزیع شد، بیان کرد: اکنون نیز در گام دوم رزمایش تعداد ۲۰ هزار بسته لوازم التحریر و ۳۰ هزار دست پوشاک تهیه شده که در حال توزیع است.

 

طاهری با بیان اینکه مهمترین دغدغه خیرین مدرسه ساز همواره ساخت فضای امن آموزشی و تربیتی برای فرزندان ایران اسلامی است، تاکید کرد: «آجر به آجر» طرحی نیکوکارانه برای مشارکت عامه مردم در امر مدرسه سازی است که در ماه های اخیر به منظور توسعه مشارکت های مردمی درساخت فضاهای آموزشی کلید خورده است.

 

عضو مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان جنوبی با اشاره به اینکه طرح آجر به آجر به کاهش مشکلات فضاهای آموزشی استان کمک بسزایی می‌کند، تصریح کرد: این طرح با هدف جمع آوری کمک‌های خرد مردمی برنامه ریزی شده تا همه درمدرسه سازی سهیم باشند به گونه‌ای که گستره جامعه خیرین مدرسه ساز به تعداد مردم کشورمان باشد.

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: رزمایش کمک مومنانه پوشاک دانش آموزان نیازمند لوازم التحریر خیرین مدرسه ساز دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۱۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید طریفی حسینی معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در ۳ استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان اخذ کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت می‌کرده اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای اولین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مدارس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهرماه حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

به گفته طریفی حسینی این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملاً استاندارد است که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار با استعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که بعضاً به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آن‌ها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا بتوانیم این دانش‌آموزان با استعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: از مهرماه برای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و … که باید تأمین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

کد خبر 6080727

دیگر خبرها

  • کرمان قهرمان مسابقات والیبال دانش آموزان استان کرمان شد
  • خراسان جنوبی در جایگاه چهارم طرح مسطورا
  • واکنش دانش آموزان بشرویه به عملیات وعده صادق سپاه علیه مواضع اسرائیل+ تصاویر
  • اجرای طرح "ایما" در مدرسه راهیان کوثر شهرستان رزن
  • صدور مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور
  • جبران کمبود ۵هزار کلاس درس در خراسان رضوی تا سه سال آینده
  • سرانه فضای آموزشی در خراسان رضوی افزایش یافت 
  • دانش آموزان صدر نشین مهارت آموزی در خراسان جنوبی