Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-25@01:47:17 GMT

اصلاح ساختاری سهمیه‌های کنکور در سال 1400

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۱۵۴۹۶

اصلاح ساختاری سهمیه‌های کنکور در سال 1400

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مجلس شورای اسلامی اظهار امیدواری کرد که سهمیه‌ها تا سال آینده و پیش از برگزاری کنکور 1400 اصلاح و به طور کلی کنکور سال آینده با ایجاد اصلاحات ساختاری برگزار شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از خانه ملت، مهرداد ویس کرمی با تأکید بر ضرورت بازنگری در سهمیه‌ها‌، اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که کمیسیون آموزش و تحقیقات با همیاری شورای عالی انقلاب فرهنگی به آن ورود کرده است، موضوع ساماندهی سهمیه‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این همکاری به نحوی خواهد بود که شورای عالی انقلاب فرهنگی در سیاستگذاری و کمیسیون آموزش در  قانونگذاری تصمیمات جدی در این زمینه اتخاذ خواهند کرد.

نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه ساماندهی سهمیه‌ها به هیچ عنوان به معنای حذف و لغو همه سهمیه‌ها نیست، افزود: قطعا باید تفاوفت قائل بود بین داوطلبانی که در تهران و در مناطق محروم تحصیل می‎کنند بنابراین وجود سهمیه عادلانه است.

عضو شورای سنجش و پذیرش دانشجو تصریح کرد: در حال حاضر سهمیه‌‎ها به هیچ عنوان شفاف نیست و این سهمیه‌ها نیاز به شفاف‌سازی دارد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر شرایط 21 نوع سهمیه کنکور در کشور وجود دارد که علاوه پیچیدگی موجب موجبات ناعدالتی در پذیرش دانشجو را نیز فراهم کرده است.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مجلس شورای اسلامی اظهار امیدواری کرد که سهمیه‌ها تا سال آینده و پیش از برگزاری کنکور 1400 اصلاح و به طور کلی کنکور سال آینده با ایجاد اصلاحات ساختاری برگزار شود.

انتهای پیام/4082/

منبع: آنا

کلیدواژه: کنکور کرمی کمیسیون آموزش سال آینده سهمیه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۵۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرهای مهم از مجلس درباره تعطیل شدن روز شنبه و استفتاء از مراجع تقلید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی‌اصغر عنابستانی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، درخصوص آخرین تصمیمات پیرامون لایحه اصلاح قانون خدمات کشوری که به طرح تعطیلات ۲ روزه آخر هفته مشهور است، گفت: کمیسیون در حال بررسی است، بنده از بحث استفتاء و استعلام اطلاع ندارم اما کمیسیون اجتماعی به عنوان کمیسیون تخصصی در حال بررسی است و یک جلسه هم با اتاق بازرگانی و بخش خصوصی برگزار شد و نظرات مختلف شنیده شد.

وی در گفتگو با ایلنا، ادامه داد: به نظر می‌رسد که آخرین جمع بندی کمیسیون و امضایی که دوستان کردند بر مبنای تعطیلات روز شنبه است و احتمالا گزارش کمیسیون به عنوان تعطیلات روز شنبه به هیات و برای صحن ارسال خواهد شد.

نماینده سبزوار در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که «در صورت تصویب این لایحه و اجرای آن، آیا کارگران و بخش خصوصی هم مشمول آن خواهند شد؟»، عنوان کرد: ببینید ما براساس لایحه دولت درحال اصلاح قانون مدیریت خدمات کشوری هستیم وقتی این قانون را اصلاح می‌کنیم یعنی داریم روی ساختار دولت صحبت می‌کنیم؛ البته در دولت ما نظام کارگری هم داریم، یعنی بخشی از کارگرها، کارمندان دولت هستند که قرارداد کارگری دارند، این دسته از کارگران در این مساله جزو دولت محسوب می شوند.

وی افزود: اما قاعده اش این است که وقتی دولت در یک روز مشخصی تعطیل می‌شود، بخش خصوصی هم خودش را وفق می‌دهد و تعطیلی اعمال خواهد شد.

عنابستانی در پاسخ به این سوال که «بانک‌ها از اجرای قانون مستثنی خواهند شد؟»، تصریح کرد: در متن لایحه‌ای که در کمیسیون مصوب شده دستگاه های امدادرسان که ضرورت دارد خدمات ارایه دهند فعال هستند که می‌تواند بخشی از شعب منتخب بانک‌ها هم جزو این‌ها باشد. ما در متن آوردیم که دستگاه های امدادرسان که فعالیت‌شان ضروری است مثل آتش نشانی و اورژانس و شعب منتخب بانک‌ها هم می‌توانند مشمول این متن باشند.

وی در رابطه با این سوال که «آیا ساعت کاری بانک‌ها ۴۰ ساعته می‌شود یا بیشتر؟»، تاکید کرد: وقتی قانون اصلاح شود دیگر نظام اداری ۴۰ ساعت کار در هفته می‌شود و آن وقت اگر کسی بیش از این یعنی در روز تعطیل شده (شنبه یا پنجشنبه) کار کند باید اضافه کار و حق شیفت و این موارد را به نیروی خود بپردازد و ساعت برای همه ۴۰ ساعت خواهد بود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898969

دیگر خبرها

  • مائوریسیو پوچتینو در خطر اخراج از چلسی
  • احتمالا تعطیلی شنبه بر پنجشنبه‌ چربیده است
  • آخرین جمع‌بندی کمیسیون اجتماعی برای توافق یک تعطیلی پربحث
  • خبرهای مهم از مجلس درباره تعطیل شدن روز شنبه و استفتاء از مراجع تقلید
  • آخرین جمع‌بندی احتمالی کمیسیون اجتماعی؛ توافق برای تعطیلی شنبه‌ها
  • تمام ظرفیت‌های مریوان برای برگزاری کنکور سراسری استفاده می‌شود
  • طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی اصلاح شد/ آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی
  • استارت انتخاباتی حجاریان!
  • جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان پیرانشهر
  • طغیانی: اصلاح موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس