Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-28@10:53:34 GMT

دولت در سال پایانی به فکر معیشت مردم و اقتصاد کشور باشد

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۱۸۲۰۵

دولت در سال پایانی به فکر معیشت مردم و اقتصاد کشور باشد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد مهدی راشد نوری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته صومعه سرا در مصلای مسجد جعفری با اشاره به اینکه مجالس امام حسین باید انسان ساز باشد، اظهار کرد: بانیان هیئت‌های مذهبی و هیئت‌های امنای مساجد، مداحان و روضه خوانان باید به این نکات توجه خاص داشته باشند.

وی در ادامه با بیان اینکه عظمت حماسه عاشورا و کربلا به جنبه معنویت و روحانیت آن است، افزود: کربلا نمایشگاه روحانیت و معنویت و اخلاق عالی انسانیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه صومعه سرا با اشاره به اینکه متأسفانه اهل منبر بیشتر جنبه فاجعه بودن کربلا را بزرگ می‌کنند تا عواطف و احساسات مخاطبان برانگیخته شود، گفت: کربلا جلوه گاه همه صفات و خصلت‌های ارزشمند انسانی است باید بتوانیم در مجالس خود صفات آموخته شده در مکتب حسینی را ترویج دهیم.

راشد نوری با تأکید بر ضرورت رعایت دستور العمل های بهداشتی در برگزاری مراسم عزاداری در روزهای باقیمانده از دهه نخست محرم، تصریح کرد: باز تکرار می‌کنیم به راه انداختن دسته جات عزاداری در سطح شهر و روستا ممنوع است.

وی با اشاره به اقامه نماز ظهر عاشورا و با بیان اینکه یکی از پیام‌های قیام عاشورا نیز اقامه نماز اول وقت است، گفت: نماز ظهر عاشورا در شهرستان صومعه سرا همانند سال‌های گذشته برگزار شده اما امسال با توجه به شرایط خاص در فضای باز اقامه خواهد شد.

امام جمعه صومعه سرا با اشاره به برخی ویژگی‌های شهیدان رجایی و باهنر، تصریح کرد: باید از این ویژگی‌ها الگوبرداری شود، هفته دولت فرصت مناسبی برای بیان خدمات و بررسی نقاط ضعف و قوت مسئولان است و دولت در این سال پایانی خدمت باید برای عمل به وعده‌ها و بازنگری عملکردها تلاش کند.

راشد نوری با تأکید بر ضرورت افزایش تلاش‌ها از سوی دولت و کارگزاران اجرایی کشور، گفت: دولت باید تلاش کند تا وضعیت معیشت مردم، سختی‌ها، فشار اقتصادی و نگرانی کاهش یابد.

قدرت دفاعی ایران / ‏‬رژیم صهیونیستی به سمت نابودی حرکت می‌کند

وی به رونمایی از سه محصول مهم دفاعی به نام دو سردار پر افتخار اسلام شهید سلیمانی و ابو مهدی المهندس، اشاره و تاکید کرد: اینها بیانگر قدرت دفاعی جمهوری اسلامی است. اگر بخواهیم به رغم سیاست‌های دشمن در نا امن سازی منطقه، قدرت اول نظامی در منطقه باشیم که دشمن احساس ضعف کند باید در تجهیزات نظامی به خودکفایی برسیم.

حجت الاسلام راشد نوری با بیان اینکه همان طوری که در توافق ننگین امارات با رژیم صهیونیستی، مسئولان سیاسی و نظامی هشدار دادند، گفت: اگر در منطقه خلیج فارس اتفاقی رخ دهد که امنیت جمهوری اسلامی را خدشه دار کند، آن را از چشم امارات می‌بینیم و تحمل نمی‌کنیم. زیرا خلیج فارس حیات خلوت ایران است و امنیت آن برای ما بسیار مهم است.

امام جمعه صومعه سرا با اشاره به اینکه حال رژیم صهیونیستی، این روزها با اوج گیری اعتراضات یهودیان مهاجر ساکن سرزمین‌های اشغالی وخیم است، ادامه داد: نزاع‌های داخلی و جناحی شدت یافته و ارتش رژیم صهیونیستی دچار بی نظمی و لجام گسیختگی شده است.

وی با اشاره به اینکه آمریکا و ارتجاع منطقه به دنبال این هستند که نشان دهند هنوز ارتش اسرائیل سر پا و قوی است و توافق با امارات برگ برنده‌ای برای اسرائیل و آمریکا است، گفت: آنها با موشک باران غزه در فلسطین و جنوب لبنان، نمایش قدرتی می‌دهند، اما آمریکا و ارتجاع منطقه باید بدانند که رژیم صهیونیستی در حال اضمحلال است و به زودی ناقوس از هم پاشیده شدن آن به صدا در خواهد آمد.

کد خبر 5010515

منبع: مهر

کلیدواژه: خطبه های نماز جمعه صومعه سرا محرم 99 هفته دولت ویروس کرونا مراسم عزاداری ماه محرم شیراز بوشهر آمار کرونا کرمانشاه شیوع کرونا شهرکرد گرگان قزوین بیرجند رژیم صهیونیستی صومعه سرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۸۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا دردی دوا نمی‌شود؟

الزامات تحقق شعار سال را نه تنها برای دولت و مجلس بلکه برای بسته واحد حاکمیتی اعم از قوای سه گانه و نهادهای فراقوه‌ای از یک طرف و از طرف دیگر برای آن طبقه از جامعه که می‌توانند به عرصه تولید وارد شوند و همچنین طبقه‌ای که درفضای پسا تولید به عنوان تجار و بازرگانان، وعمده فروشان و خرده فروشان برشمرد که اگر به درستی ایفای نقش کنند قطعاً به رونق تولید وبه تولیدکنندگان برای جهش تولید کمک شایانی خواهندکرد،زیرا تولید کنندگان در پشت جبهه اقتصاد و توزیع کنندگان درخط مقدم جبهه اقتصاد ایفای نقش می کنند وهردولازم وملزوم یکدیگرند.

رهبر فرزانه انقلاب عمیقاً به جهش تولید اعتقاد دارند و حتی سال ۹۹ را هم سال جهش تولید نامگذاری کردند و طی شش هفت سال گذشته کلید واژه تولید را همواره در نامگذاری سال ‌ها به کار برده اند ولی متاسفانه هیچگاه نگاه مسئولان در حد لزوم عملاً به این مهم معطوف نشده که امیدواریم امسال با توجه به مشارکت مردم این امر محقق شود.

آنچه مسلم است هیچ رونق، جهش وهیچ اتفاق مبارکی در هیچ عرصه‌ای منهای حضور مردم شکل نمی‌گیرد و جبهه اقتصاد هم از این قاعده مستثنی نیست ،لذا تا مردم در عرصه تولید وارد نشوند ما جهشی هم در تولید نخواهیم داشت.

درقدم اول بایدمسئولین به این‌ باوربرسند که خودشان را ازعرصه تولید انحصارگرا کناربکشند وگوی ومیدان رابه مردم بسپارند. نمایندگان باید با رویکرد ترجیح منافع ملی برمنافع شخصی وباندی احساس وظیفه کنند وبا تصویب یک"الگوی جامع ومانع مشارکتی- نظارتی" دولت رامکلف به ایجاد بسترمناسب برای ورود مردم به عرصه تولید ونظارت برامرتولید توسط مردم کنند تا مردم بتوانند در یک بسترامن وفضای اطمینان بخش به امرتولید براساس یک"الگو ی مشارکتی-عملیاتی قابل فهم وامیدافرین "بپردازند.

الگویی که قراراست توسط متخصصین وصاحب نظران بخش خصوصی تهیه وازطریق دولت درقالب یک لایحه به مجلس برای تصویب وابلاغ به دولت وازآنجا جهت اجرا دراختیار بخش خصوصی قرارگیرد تا جهش تولید اتفاق بیفتد ،دراین طرح دولت صرفا نقش نظارت براجرا و مجلس نیزنقش نظارت بردولت را خواهد داشت تا دولت از وظیفه "مشارکتی-نظارتی" بر اساس الگوی مصوب پا فراترنگذارد و صرفا امرتولید به مردم سپرده شود.

اگربخواهیم جهش تولید اتفاق بیفتد، دولت باید منابع و امکانات خود را در اختیار بخش خصوصی قرار دهد ،چون تولید و جهش تولید نیاز به ابزار دارد و امکانات و منابع از ابزار تولید است. دولت باید در به فعلیت در آوردن ظرفیت‌ها و قابلیت‌های اقتصادی مردمی و به طور کلی مردم سپاری اقتصاد به کمک و هدایت و نظارت بخش خصوصی به این حوزه وارد و کاری کند که منبعد رهبری نیازی به نامگذاری سال‌ها به نام تولید و رونق تولید و جهش تولید و مردم‌سازی اقتصاد و اجرایی کردن اصل ۴۴ قانون اساسی نبیند.

درخانه اگر کس است یک حرف بس است، مسئولین باید از خواب بیدار شوند و واضح‌تر اینکه برخی هم باید خودشا ن را به خواب نزنند. به نظر من باید برای مسئولینی که در ارتباط با تحقق این رهنمودها و توصیه‌های رهبری کوتاهی می کنند یک عوامل تنبیهی و تعزیری در نظر گرفت.

فراموش نکنیم قرار بود طبق سند چشم انداز توسعه در سال ۱۴۰۴قدرت اول اقتصاد منطقه باشیم ،خُب چه شد که اقتصاد ما امروزکه یک سال به وعده نمانده به این روزافتاده؟مسئولین باید پاسخگو باشند در همه ادوار، چرا مبارزه جدی و بازدارنده با فساد و مفسدان اداری ،اقتصادی و بانکی صورت نمی‌گیر؟ چرا روز به روز فساد بیشتر شده و کمترنمی شود؟ ابرفساد مالی ۴/۳ میلیارد دلاری چای د بش که نطفه منحوس آن در دولت روحانی منعقد شد و در این دولت فربه شد به ارزش ۲۰۰ هزار میلیارد تومان چرابایداتفاق بیفتد؟این محصول عدم نظارت دقیق مجلس به خصوص مجلس فعلی بر عملکرد دولت فعلیست .

چرامجلس نظارت نکرد که کار به اینجا برسد ؟ چه ضرورتی دارداین همه مسئولین رده بالای کشوری حرف از فسادبزنند؟

در هر نطقی در هر صحبتی در هر محفلی و به هر مناسبتی روئسای جمهوراز فساد حرف می زنند، اینکه دردی دوا نمی کند وتمامی هم ندارد.بفرموده رهبری مسئولان که روزنامه نیستند که این همه در مورد فساد حرف بزنند.به تعبیرایشان بادزد دزدگفتن که دزدازدزدی دست برنمی‌دارد.بافسادفسادگفتن هم مفسدین ازفساد دست نمی کشند.

اگرمسئولان اقتصادی کارامد باشند و درک درستی ازاقتصادداشته باشنداین همه متوسل به گفتاردرمانی نمی‌شوند.در حکمرانی اقتصادی مردم باید محور باشند نه دولت .درهیچ حلقه حاکمیتی بدون مشارکت مردم اتفاق خوبی نیفتاده به طریق اولی در حلقه اقتصاد حاکمیتی هم اگر مردم نباشندتوفیقی حاصل نخواهدشد.مردم باید محور باشند.

دولت و مجلس باید قبل از هر چیز ساختار اقتصادی را اصلاح کنند .سالم سازی ساختار اقتصادی هم در بخش ساخت حقوقی که به بخش تعاون برمی‌گردد وهم سالم سازی ساخت بخش حقیقی که مردم هستند و باید شرایط تخصصی شدن رابرای تولید کنندگان مردمی فراهم آورد.

فراهم آوردن زمینه آشنایی با کسب و کار حرفه‌ای برای بخش توزیع کنندگان در داخل و صادر کنندگان کالاها و خدمات به خارج از الزامات است، می بایست برای صادر کنندگان برنامه ریزی شود ، ما در کشورمان حدود هزار محصول قابل تولید و صادرات داریم که می‌توانیم به همه کشورهای جهان غیر از رژیم غاصب صهیونیستی صادر کنیم. تعامل با ۲۰۰ کشور ظرفیت بسیار بالایی است که اگر دولت بامشارکت مردم برنامه ریزی کند قطعا اقتصاد ما ازاین نابسامانی نجات پیداخواهدکرد.

دبیر کل حزب اسلامی ایران زمین

212

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888650

دیگر خبرها

  • منظومه اقتصادی رهبر انقلاب در نامگذاری سال‌ها
  • چرا دردی دوا نمی‌شود؟
  • ظرفیت ته لنجی برای بهبود معیشت مردم استفاده شود
  • تلاش دولت سیزدهم برای بازگرداندن امور اقتصاد به مردم
  • مشکل اقتصاد ایران، جهالت مدیران رانتی و کوته‌بین است / مدیران سازمان برنامه و بودجه فارغ التحصیل دانشگاه‌های درجه چندمند
  • وزیر اقتصاد: نگاه دولت سیزدهم بازگرداندن اداره کشور به مردم است
  • نگاه دولت سیزدهم بازگرداندن اداره کشور به مردم است
  • (عکس) سال‌های پایانی شوروی و صف مردم برای غذا دولتی
  • ضرورت حرکت به سمت ارز تک نرخی
  • مخبر: دولت تمام توان خود را برای برطرف کردن مشکلات اقتصادی جامعه و معیشت مردم بکار می‌گیرد